Всичко за всички марки гел лакове - тема 46

• 29 005
  • 702
  •   1
Отговори
# 300
А как почистваш кожи, птеригиум? Тоест как подготяш нокътната плочка? Ако имаш останал птеригиума? Не тряцва да остава, а ако ползваш римувър трябвапдахсе деактивира, дажи тякои избягват римувъра, защото и той влияе на трайността и наличието на отслойки. И втимавай да не наводняваш кожи. Това са основни причини за наличието им. И също така първата база си я втриваш с мого малко количество, някош даже взимат друга четка(тип котешко езиче), защото така наистина е малко материала и нанасят тънко. Дано си хванеш проблема ии повече такива случаи да нямаш.

# 301

Аз го преправих така,направих го мега шарен и матиран

# 302
Като стана въпрос за Клареса, да кажа и моя опит с каучуковите им бази. Купих ги през декември от мейкъп, още като ги получих разбърках старателно с дървена клечка, защото цветовете бяха като пресечени и разводнени. Вчера използвах номер 4. Отварям преди нанасянето - пак така. Помислих, че е от стоенето, разбърках отново и докато дойде време да лакирам другата ръка, пак се разводни. Днес направих снимка, не знам дали ще се види какво имам предвид. Не успявам да се ориентирам къде се намира срокът на годност, но определено не бих повторила отново покупка на тяхна база. Иначе издържат, ама... Не знам до каква степен е нормално това.

# 303
Лисичка, а като я нансеш как е цвета? И при мен в началото са така, но като ги затопля и наеса си е ок. Имам грижа само с номер 17(имам бая 4,6,14,12,13 е прозрачната, 21,17,18,19...луда работа), която както и да и бая при мен цвета не е равномерен. Към момента чакам да ги свърша всичките, защото има и по-удобни алтернативи за нанасяне - да речем, ако с някоя друга за макс минута си правя укрепването на нокът, то с клареста ми отнема повече време, тъй като по-бавно се разнася. Иначе са държеливи и в това отношение съм доволна и като веднъж изравня е супер, но е по-бавно. Като за цената са си супер, но има наистина и други по-добри алтернативи.

# 304
А как почистваш кожи, птеригиум? Тоест как подготяш нокътната плочка? Ако имаш останал птеригиума? Не тряцва да остава, а ако ползваш римувър трябвапдахсе деактивира, дажи тякои избягват римувъра, защото и той влияе на трайността и наличието на отслойки. И втимавай да не наводняваш кожи. Това са основни причини за наличието им. И също така първата база си я втриваш с мого малко количество, някош даже взимат друга четка(тип котешко езиче), защото така наистина е малко материала и нанасят тънко. Дано си хванеш проблема ии повече такива случаи да нямаш.
Махам го с римувър на есенс, а после внимателно отстранявам с метален инструмент. След като съм готова почиствам хубаво със спирт и след това бонда. Базата точно така я слагам, нямам идея от какво се е получило.

# 305
Момичета, пак съм аз.Четох в Стара тема,че тази съставка isobornyl acrilat,води до отлепване на нокътната плочка,онихолиза.Вярно ли е и isobornyl metacrilate,различна ли е,че в базата ми Сикретли я има?

# 306
Mini Me, на всички нокти ли иаше отслойка? Следи сега на кои нокти ще имаш отлепване - от последните снимкии мога да ти кажа къде се вижда наводнено.На розовия маникюр е на малкия пръст, а на тъмние е на среден и безимен.  Съответно от там може да се надигне като израстне. Колко време издържа предния ти маникюр? Това също е от значение, защото ако се преносва(да речем над 4 седмици и отгоре колкото и добре да е направено в един момент ще има отлепване пак). Техниката се изчиства с времето,  а ти от скоро се лакираш, а като за човек който от скоро се лаира си се справила чудесно. Ще стискам палци повече да не се отлепва Simple Smile

# 307
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз също доста бази си взех на Клареса, и в последно време само с тях се правя.
Преди два дни се правих пак само с база тяхна, трудно се изравнява наистина ама пък е бетон до сваляне.

Тази база бях я взела от намалението и струваше към два и нещо. Ми за толкова пари какво повече да иска човек.
Показвате много красиви нокти, не само като техника на лакиране, а и като оформяне на плочката и изчистване на кожички. Направо доста  маникюристки могат да ви завидят на уменията 👏

# 308
Mini Me, на всички нокти ли иаше отслойка? Следи сега на кои нокти ще имаш отлепване - от последните снимкии мога да ти кажа къде се вижда наводнено.На розовия маникюр е на малкия пръст, а на тъмние е на среден и безимен.  Съответно от там може да се надигне като израстне. Колко време издържа предния ти маникюр? Това също е от значение, защото ако се преносва(да речем над 4 седмици и отгоре колкото и добре да е направено в един момент ще има отлепване пак). Техниката се изчиства с времето,  а ти от скоро се лакираш, а като за човек който от скоро се лаира си се справила чудесно. Ще стискам палци повече да не се отлепва Simple Smile
Не, само на няколко. Иначе го носих лака две седмици и го махнах, защото много дълги станаха ноктите, а имам бебе и го драскам. Освен това и се матира топа, та и затова. Иначе никъде нямаше отлепено, всичко си беше здраво. Сега ще видя като го сваля този как ще е положението - сложих само обикновена ултра база на Клареса, без цветна, че много бързах. Благодаря ти за отделеното време и съветите. 🤗

# 309
Ето нещо и от мен:

Нещо пак не ми харесва. Отворена съм за препоръки. Исках да си изградя дълги нокти, но в крайна сметка пак са някаква средна дължина.
Пробвах гела на палу, на ноктите по-лесно се работи с него, в сравнение с мостра. За пръв път използвам гел и ми беше малко трудно в началото.
Пробвах си и новата пила, страхотна е, благодарности на есмералда за препоръката. Мога да ви посъветвам да не влагате пари в комплекта с керамични накрайници, който върви понякога с пилите. Много са малки като размер и създават ужасни вибрации, когато сложих накрайника, който обикновено ползвам проблемът изчезна.

Показвате уникални маникюри момичета, браво!

# 310
  • Шумен
€ 26,18  51%OFF | 30000RPM Nail Drill Manicure Machine High Speed Nail File Polishing Pedicure Machine Nail Gel Removal Callus Grinder Low Voice
https://a.aliexpress.com/_mKQsATk

€ 26,42  50%OFF | 35000RPM Manicure Machine Electric Nail Drill Portable Nail Lathe Electric Manicure Cutter Set Nail Gel Polisher Salon Equipment
https://a.aliexpress.com/_mqDBIa2

Моля,моля за съвет!Знам че е обсъждано вече 1000 пъти,но съм супер невежа и не ми е ясно абсолютно нищо 🫣 стават ли тези пили за нещо,много искам да си взема,защото вече и детето иска да я правя и не ми се занимава с киснене и пиене!Препоръчайте ми някаква пила на по нормална цена,моля!

# 311
Мимче, първата пила се продава от съмнителен (за мен) продавач и не бих рискувала. За пили тип втората има противоречиви мнения от съфорумки. Бих те посъветвала да дадеш малко повече пари за пила, но да си вземеш нещо читаво, особено предвид факта, че не си начинаеща. Парите така или иначе ще ги избиеш щом ще правиш и дъщеря си. В заглавния пост има препоръки за конкретни модели от есмералда. Аз няколко страници назад показах каква си взех преди седмица с доставка 7 дни и я препоръчвам с две ръце, както самата пила, така и продавача.

# 312
  • Шумен
Благодаря за бързия отговор!Твоята пила я видях чо-назад,но нямаше линк!Може ли да ми го пратиш!Благодаря предварително ❤️

# 313
Мимчето7, аз с втората не бих рискувала - за 10 евро от горе и ще си вземеш читава. И позната маникюристка каза, че си взела подобна и не беше доволна. Каза, че имала вибрация и е била ок. Моята лилава е среден вариант и върви м/у 20 и 30-35 евро. Погледнах моя продавач, но в момента продуктът не е наличен. Вземи си като на Hatersgonnahate, която в момента при различни продавачи е м/у 40 и 50 и нещо евро. В случая говоря без шипинга.  За първата не се сещам да сме я обсъждали, но продавачът има едно ревю и малко рискуваш. Обикновено и при новите продавачи с малко ревюта пускат на промоции, защото виждам е на изгодна цена. Теиз тук са на промоции и със седем дни доставка:
https://www.aliexpress.com/item/1005004536877379.html?spm=a2g0o. … %21BG%21193624107
А тази е моята, която има м/у 1 и 9 евро (в зависимост от стойността на поръчката)остъпка купон от магазаина(или на мен поне ми я дава):
https://www.aliexpress.com/item/1005004697615335.html?spm=a2g0o. … %21BG%21193624107
а това е точният линк на пилата на Hatersgonnahate
https://www.aliexpress.com/item/1005001854350857.html?pdp_npi=2% … oduct.mainProduct
Mini Me, надявам се да е било полезно Blush

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 19:10 от karmilla

# 314
Това е моята пила:
https://www.aliexpress.com/item/1005001854350857.html?spm=a2g0o. … .4.21ef1802Zmn3vg

Както казах аз платих за бърза доставка и дойде точно на 7мия ден с интерлогистика (или нещо такова). Ще се повторя, но комплекта с керамичните накрайници НЕ си струва. За тези 10 лв отгоре можеш да си поръчаш 2, но читави накрайника от друг продавач.

Общи условия

Активация на акаунт