Всичко за всички марки гел лакове - тема 46

• 29 006
  • 702
  •   1
Отговори
# 315
  • Шумен
Златни сте,момичета!Благодаря много ще взема една от тези,които сте препоръчали!Кармила тази твоята също съм я гледала преди малко,но ми се стори евтина 🙂 и затова не попитах за нея,но ле устройва идеално като цена и щом я добра ще я погледна по обстойно!

# 316
Имам я от декември месец и към момета съм с положителни впечатления. В момента даже е скъпа, моята беше 20 евро намалена и с шипинг ми се върза 24. Няма вибрации, не загрява, стабилна ръкохватка, при смяна на поскота на въртене не прескача, няма вибрация и обортите са си същите(при старата ми ги имаше е и трите),помни при паузиране и като за оборотите си е супер. Нямам съпоставка с другата, която е по-скъпа и по-висок клас, но спрямо старата няма база за сравнение. С едно зареждане вече съм направила 2 педикюра, 5 маникюра и една - две корекции, че имах мерак да я пробвам. Още си има батерия. Даже нарочно пусках старата пила едновременно с новата за съпосавка и не си ги въобразявам. Според мен това е подходяща бюджетна пила за домашно ползване. С нея свалям лак и чистя кутикули 20 мин макс. Иначе при нея не мога да ти кажа има ли опция за бърза доставка. Аз мооята до България я чаках около 40 дни.

# 317
Какво ще кажете за тази пила: https://www.aliexpress.com/item/1005003577942106.html?spm=a2g0o. … 916600013486079_3
Другата ми опция е тази като на karmila, просто искам да е нещо бюджетно, но и да върши някаква работа.

# 318
Почти същата я обсъждахме на предната страница - мненията за нея за противоречиви. Чета отзиви и уж са доволни, но аз не бих си я взела. Прави ми впечатленние на няколко снимки, че ръкохватката ми изглежда по-къса от нормалната. Ако някоя съфорумка я има от по-дълго - нека се включи с инфо и впечатления, за да знаем дали да я препоръчваме. НО както казах позната маникюриста каза, че е взела такава подобна и не е доволна. В крайна сметка ти си преценяваш бюджета, но пилата трябва да добра, иначе вибрира и има опсност от препилване, порязване и окепазяване.

# 319
  • Бургас
Mini Me, ти каква работа оочакваш да ти върши? В смисъл дали само за сваляне на лак или и маникюр ще оформяш, кожи... Аз преди време като си взех първата, исках само за сваляне на лак, даже само за запилване на топа. После киснех. Бях си купила тип писалка, евтина и компактна. И си ми вършеше това, за което я бях взела. След около година обаче спря да работи. Тогава взех по-добра, с която вече по-смело свалям изцало гел/лак и от време на време оправям кожите. Ето такава е моята BGN 15.69  50%OFF | Professional 35000RPM Electric Nail Drill Machine Manicure Pedicure Kit Electric Nail Art File Drill with Sanding Bands
https://a.aliexpress.com/_mLUsEXG . Сравнена с писалката е много по-добре, с последните показани модели не знам. За мен недостатъка е само размера, т.е основното тяло е обемно. Взела съм я точно преди 2 години за $20 + $7 доставка.

# 320
  • Шумен
Аз искам да е за всичко и за сваляне на гела и за кожи и за всичко 😆 че дъщеря ми такива кожи има нямам думи,много трудно се справям с нейния маникюр,а и за първи път ще хвана Ел.пила,та си ме е страх малко 🫣 днес даже снимах нейния маникюр,но ме е срам да го кача да го видите 🤣 моя си го оправям много лесно,но нейния...🥲

# 321
Лисичка, а като я нансеш как е цвета?
Мъчна работа беше. Вечерта се правих, та нямах хубава светлина и се взирах. Аз не я използвах за основна база, отдолу съм с Палу, но нанасяйки я "завъртах" леко с четката, за да се уеднакви  и пак има разлики, не е съвсем равномерен цветът.

# 322
Аз съм със същата като на Haters, супер удобна и щом не съм се понарязала нито веднъж до сега, поне 4 пъти съм я ползвала, значи е и практична и лесна за употреба. И аз я поръчах с бърза доставка и дойде за 8 дена.

# 323
Мимчето, ти ли беше в Испания? Сори, забравям кой откъде е, но ако си ти, вземи си по-добре пила от Амазон - ще ти пристигне за 2-3 дни, а разликата в цената е минимална.

Иначе аз пила писалка не препоръчвам, особено пък като показаната последно, която няма заключване на фрезата, а само се набутва вътре. Повече вибрации, с времето дупката се разширява и шансът фрезата да изскочи и да ви нарани, когато си правите маникюра, не е за подценяване.

# 324
Точно такава имах (имам). Смених я, защото спря да поддържа равни обороти и се прецака ръкохватката (която ММ оправи, но все пак). В сравнение с новата ми разликата е между москвич и бентли. По-добре си вземи като на Кармила.

Mini Me, ти каква работа оочакваш да ти върши? В смисъл дали само за сваляне на лак или и маникюр ще оформяш, кожи... Аз преди време като си взех първата, исках само за сваляне на лак, даже само за запилване на топа. После киснех. Бях си купила тип писалка, евтина и компактна. И си ми вършеше това, за което я бях взела. След около година обаче спря да работи. Тогава взех по-добра, с която вече по-смело свалям изцало гел/лак и от време на време оправям кожите. Ето такава е моята BGN 15.69  50%OFF | Professional 35000RPM Electric Nail Drill Machine Manicure Pedicure Kit Electric Nail Art File Drill with Sanding Bands
https://a.aliexpress.com/_mLUsEXG . Сравнена с писалката е много по-добре, с последните показани модели не знам. За мен недостатъка е само размера, т.е основното тяло е обемно. Взела съм я точно преди 2 години за $20 + $7 доставка.

# 325
Нещичко от мен.

# 326
Пилата имам амбициите да я ползвам за всичко 😆. Това киснене с ацетон ме влудява, кожата ми жабясва, а и много време отнема. Другото, заради което искам пила, са загрубелите зони отстрани на нокътя - тях ми е почти невъзможно да ги почиствам с клещите, та и затова. От мненията разбрах, че писалката не е добра идея, ще взема другата, дано се науча да работя с нея.

# 327
  • Шумен
Благодарение на златната ни Есмералда си избрах и поръчах пила от амазон и един комплект фрези,ще пристигнат в четвъртък и когато дойде време да сменям маникюра ще направя опит да използвам пилата,дано се науча бързо как се работи,че и на мен ми писна с това киснене🫣🙂

# 328
Имам по-различен въпрос, дали мога да ползвам гел, каучукова база, или нещо подобно за укрепване на сцепен кабел?

# 329
Че можеш, можеш, но няма ли да е по-лесно с изолирбанд? Иначе от изброените си го представям да стане най-лесно с полигел.

Мини Ме, вземи лилавата или сивата, показани от момичетата, тях сме ги пробвали много хора и можем да потвърдим, че са добри.

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 07:39 от esmeralda23

Общи условия

Активация на акаунт