Всичко за всички марки гел лакове - тема 46

• 29 026
  • 702
  •   1
Отговори
# 345
Аз поръчах този от Али, но още го чакам и не мога да кажа мнение дали е ок.
BGN 8.24  35% Off | Cuticle Clean Nail Carbide Bit for Electric Nail Drill Machine, Safety Nail Bits 3/32" (2.35MM) Manicure Pedicure Accessories
https://a.aliexpress.com/_mPm9mcq

# 346
Дори, разкажи после за него, че точно тойзи страшен ми изглеждаше. Любопитно ми е как ще се случват нещата.

# 347
Ще споделя, очаквам го скоро да дойде и при следващата смяна ще го тествам 😁 Иначе си поръчах и пламъче и топче, но си взех и безопасния за всеки случай, ако ми е трудно с тях поне на дясната с безопасния да мина, че там ще е приключение 🤭

# 348
Здравейте, някой правил ли е укрепване с акрилна пудра?

# 349
Тъй като се споменават и пускат линкове към магазини в последните страници, аз да кажа пак, че съм супер недоволна от отношението на Козметикс Био и Бютимол. Силно препоръчвам да не купувате от тях. Груби, нагли, с 0 отношение към клиента (когато има проблем, разбира се, иначе всеки се радва да ви вземе парите) не са типа бизнес, който си струва човек да подкрепи с парите си.

# 350
  • на брега на морето
Пак не ми се отпечата цялото фолио, но пък този път стана по- бързо от предния път... Оставих го така, от хеликоптер не се вижда. Joy
И един от любимите ми зелени цветове, да си дойда на своето след розовото. Joy

# 351
  • Бургас
Аз от бютимол съм пазарила само веднъж, имаха добра оферта за продукти за коса, но не ми хареса, че куриера не дойде до входа на блока, а спря доста по-настрани и се оказа, че само в црой мога да платя, дори с рестото му беше трудно. То това може да не е пряко свързано с онлайн магазина, но съм го отчела като минус. А в магазина на expertbeaty пак ли искат сертификат на маникюрист за да си купиш Гелиш?

# 352
Много е хубаво зеленото. Не знам защо,но имам чувството, че съм те питала кой е цвета и е на gd coco.
Бъркам ли се?

Пак не ми се отпечата цялото фолио, но пък този път стана по- бързо от предния път... Оставих го така, от хеликоптер не се вижда. Joy
И един от любимите ми зелени цветове, да си дойда на своето след розовото. Joy

# 353
Благодаря на всички за мненията - наистина сте безкрайно полезни! Видях в началото на темата, където има линк с накрайници от Али. Толкова са много, че тотално се обърках 😂. Какви точно трябва да взема като за начало,  за да свалям примерно лака и да обработвам кутикулите и кожата отстрани на нокътя? Гледам има някакви сетове и се чудя дали си струва да взимам толкова много. Съжалявам за многото въпроси, надявам се да ме изтраете някак 😆. Междувременно попаднах на една полезна статия и реших да я споделя с вас:
 https://www.improvenaildesign.com/%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BA … 0%B5%D0%B7%D0%B8/

# 354
Karmilla ти е написала няколко коментара по-нагоре - керамична фреза с форма на царевица/конус с червена насечка за сваляне на лака и диамантена с форма на пламък пак с червена насечка.
Топчето не е задължително, то е за изцяло апаратен маникюр и един начинаещ може хубаво да се нарани с него (както се случи с мен в началото), затова не го препоръчвам на начинаещи. Повдигаш кутикулата с пламъка, почистваш птеригии и ако има нещо за рязане, режеш с ножичка/клещи.
Изгледай видеата на Полинка Василева по няколко пъти и ще ти стане ясно. Тя обяснява и за фрезите.

# 355
На мен казано честно топчето ми се вижда най-безопасно 😀 а пламъка е като игла, брр, не смея да го докосна.

# 356
  • на брега на морето
Мерси, Пипенце! Hug Да, ГД Коко е, 828, 8 мл. От старите ми лакове е, но както казах - един от любимите ми цветове. Само че като съм с тен ми се струва, че не стои хубаво, тогава предпочитам други зелени- например мента. Затова се лакирам с това зелено предимно в началото на годината.

# 357
Амини, правила ли ди действително маникюр с топче?

# 358
Есм. правила е силно казано, минавала съм с него кутикулите, но от страх съвсем минимално, колкото да не стърчи нещо.

# 359
Аз чак сега виждам, че и мой маникюр е качен в темата, много благодаря Karmilla! Минавам да си покажа новия маникюр и да споделя, че си поръчах фибро база и два лака от didier, в момента даже имат оферта при поръчка мисля, че над 49лв беше - подарък фибро база. Доволна съм аз и от базата и от лаковете, много са лесни за нанасяне. Сегашният ми маникюр е направен с тях.

Общи условия

Активация на акаунт