Всичко за всички марки гел лакове - тема 46

• 28 978
  • 702
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Махнах и аз сърцата 😃

Сега нали пак такива животински принтове били модерни, та и аз да се отчета, за след него съм си харесала вече други два 😂

ей тези също искам да си ги направя, но някак малко по-семпло и изчистено, не на всички пръсти.

А преди ако някой ми беше казал, че ще си харесам и аз такъв дизайн с животински принтове нямаше да ми се вярва 😃

# 391
Готин е дизайнът, на мен ми харесва повече като акцент на 1-2 пръста. Шарката с печат ли е, или си я рисувала?

# 392
Включвам се и аз със един сравнително цветен маникюр от преди няколко дни: Blush

Снимано е на слънце и не отговарят съвсем точно цветовете, розовото не е електриково и е по-скоро бонбонен корал Smile  Това са 110P и 02PM на Коди:

Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 20:10 от Буpя

# 393
  • София
Готин е дизайнът, на мен ми харесва повече като акцент на 1-2 пръста. Шарката с печат ли е, или си я рисувала?

Рисувана 😊

# 394
  • Light of Zartha
Ако се внимава с ем.пила всичко ще е наред. Аз се занимавам с гел лак от 2017г и първата година свалях с киснене, но ноктите ми станаха ужасни. Започнах да свалям с пилене, но с хартиена пила и така до февруари 2022. Беше бързо, по последният път такива порязвания имах(да, с хартиената пила), че се престраших и поръчах. Вече почти година съм с ел.пила и няма грешка! Много е удобно, само трябва бавно и полека. Аз лично уссещах парене само ако много бързам и съм я засилила много. И то беше след като вече се чувствах сигурна да работя с нея. В началото бях много внимателна и нямаше проблеми въобще.

# 395
Аз 3 пъти вече свалям с пилата и понякога си въртя ръката, за да ми е по-достъпно на някои пръсти покрай кожата. Един път с пръстите към мен, както снимките си правим и друг път, с изпънати пръсти навън.  /не знам дали го обяснявам разбираемо/ И понеже застава нокътя различно и тогава въртя. Първия път като пуснах пилата и ми забърса връхчето на нокътя и така разбрах, че трябва да е в обратна посока Grinning  Аз си свалям до база и последния път се чатнах,че трябва и с обикновена пила да изгладя че вълнистите нокти не мога после да изглядя с изравняване хаха. Та ми е смешно сега, защото е логично, но така го умувах на момента Grinning

Venislava, много красиви нокти!!

Този номер и аз съм си го правила. Научих се да си държа дясната ръка на масата и да пиля от кутикула към върха. Ползвам ривърс само на приставката за кожички. Свалям и част от базата, но без да стигам до нокът. Става сравнително равно и отгоре директно нова база...

# 396
Лоло , много е хубав маникюра ти! И аз съм на животинска вълна хаха

# 397

Преди няколко дни изострих ноктите,за втори път го правя и все не ми е удобно и пак ги заоблих днес.Иначе за уредите и аз вече не мога без пилата и прахоуловителя,имам един кръгъл малък от Еленаарт,много ми е удобен и събира 95% се прах почти няма по масата.

# 398
  • София
Аз този животински принт съм си набележила за следващ път.

[/i]

# 399
Да, при работата с ел.пила прахоуловителят е много важен, направо незаменим, иначе човек диша всичките химикали от покритието, което сваля. Прахът от акрилати също може да причини алергия.

Сега си поръчах един за при мама, защото онова чудо 2 в 1, което ползвах досега, е много зле в частта прахоуловител. Ето такъв е новият. Ще дам отзив, като го пробвам.
https://prettyzone.net/kvadraten-prahoulovitel-s-filtar

# 400
Имах такъв и ми се стори, че нищо не върши.

# 401
  • София
Shtipalka, много ти е хубав 🤩
Elena_of_avalor  да, готин дизайн е този 😊

И аз си поръчах нов прахоуловител, тези дни го очаквам. Моя се предаде (кръглия, розов, който бях похвалила тук ) колкото и удобен да ми беше, този път да реших да пробвам друг и си поръчах този, дано не е разочарование

# 402
Имах такъв и ми се стори, че нищо не върши.

А кой препоръчваш?

Lolo, какво му се случи на твоя, не можа ли да го дадеш на поправка?

# 403
  • на брега на морето
Лоло Hug, аз имам като този дето си поръчала, само че златист. Доволна съм.
Готини маникюри, браво! Heart Eyes

# 404
  • Бургас
И аз се поднових днес. Вчера ходх до мола да си взема някакъв цветен лак, че тук имам само две бази бледорозови и ми писнаха - ами върнах се с 3 бр. Едно, че не знаех какво точно искам, второ трудно избирам и накрая ме прилъгаха с отстъпка от 30% ако купя 3 Grinning Уж гледах да са по-различни от тези които имам, ама явно ме влече към подобни. Днес класика - червено.

Общи условия

Активация на акаунт