Всичко за всички марки гел лакове - тема 46

• 28 990
  • 702
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Този черен лак, може ли да се използва за рисунка като тази?
https://elenaartnails.com/store/gel-lak-100bw-7ml/

И пак от сайта, някой ако е взимал телесен цвят с който да направя такъв лак ,ще ми препоръчате ли!

И кой бял цвят ползвате за френски?

# 466
За френски със сигурност с гел боя, иначе с обикновен гел лак е мъка. Същото и за рисунката, бих я пробвала пак с гел боичка, която е гъста и не се разтича, като рисуваш.

# 467
  • София
За френски със сигурност с гел боя, иначе с обикновен гел лак е мъка. Същото и за рисунката, бих я пробвала пак с гел боичка, която е гъста и не се разтича, като рисуваш.

Кои са гел- боя?
Извинявам се, за елементарните въпроси! За първи път ще ползвам гел лак и всичко ми е ново! Blush

# 468
Esmeralda23, какъв е топ лака , който си ползвала за този маникюр на снимката?Невероятно блести.

Коди топ без лепкав слой.

# 469

Кои са гел- боя?
Извинявам се, за елементарните въпроси! За първи път ще ползвам гел лак и всичко ми е ново! Blush
Например тази - https://elenaartnails.com/store/gel-boya-1-4-mml/?gclid=EAIaIQob … AYASAAEgLbafD_BwE

# 470
Esmeralda23 отново перфектен маникюр! Красота, радост за очите.! Много ти се възхищавам 🙂. Този топ на коди издържа ли дълго време без да се матирва по свободния край? Аз имам с лвпкавия слой на коди, но ми се струва, че не е толкова лъскав и по свободния край се матирва не след дълго време.
Момичета откакто ви чета все ноктите на дамите гледам където и да отида, в магазин, на ресторант, в автобуса, абе навсякъде. Като ми говорят вместо да гледам тях аз ноктите им гледам 😃

# 471
Аз който и топ да съм пробвала, след около седмица се очуква. И този не прави изключение.

# 472
За гел боичките на коди ще си позволя да изкажа несъгласие. Френския с бял гел лак на Коди стои по добре, няма излишна височина, по малко се изтърква и оцветява, отколкото с тази гел боя на Коди. При една и съща основа и топ-лак правя сравнението. Но е важно белия лак какъв е, затова съм уточнила марката.

Принцесата и Кармила, това ли е прослувутат лампа Sun one. Защо ми изглежда без дъно? Или е илюзия? Нали имам процлем, търся по-слаба лампа...
И на индиго базата, протеиновата, имате ли идея дали е леко еластична, или е от типа твърди бази? Пък ако знаете дали е киселинна, дали е с приличен състав.
Имаше  майка на едно от момичетата с проблемни нокти, как са в момента?

# 473
  • Бургас
Ketito, щом сега започваш, не бързай да купуваш всякакви неща, особено за дизайн като показания да взимаш и боя и четка... Воден стикер би свършил идеална работа. За френски аз също ползвам лак, не боя. Отработи си техниката на основния маникюр, другото ще дойде с времето.
Maminka2, Мелина ползва протеиновата база на Индиго до колкото си спомням. Тя ще каже най-точно как е.

# 474
  • на брега на морето
Маминка 2, индиго протеиновата е по- скоро еластична. Т. е. ноктите ми се огъват леко. За състава нямам представа киселинна ли е, но ми я бе препоръчала отдавна приятелка( полякиня), която има изкаран курс за маникюр, и тя самата си ползва все нея. И аз толкова години си я ползвам и за маникюра и педикюра, и нямам проблеми.

# 475

Момичета,много сте изписали. Сега се връщам да чета,но имам въпрос.Сега си свалих лака,защото нали не го харесвах,изтърпях седмица.Свалих го и на палеца имах бяло петно по средата,не го снимах,но може ли пак да е отлепване, макар че не ми се е случвало по средата или е липса на витамини или съм го наранила нещо? Аз и сега да го снимам,но камерата в близък план размазва. И все пак може ли да се отлепи по средата,Боже дано не,че ще ми е за 3ти път вече

# 476
При мен второто отлепване беше по средата на ноктите. На малките и на безимените. Но никак не  е задължително да е отлепване и при теб.

# 477
Есмералда, останаха ми очите в последния ти маникюр!
И аз да се разпиша с нещо ярко от вчера Blush

# 478
Иначе това е крайния резултат

Не знаех,че и по средата се отлепят,ако наистина е така явно не съм за гел лак.Изкарах точно месец отново и пак започва мъката

# 479
Виждам, че Коди имат много нови каучукови бази. Въпросът ми е следния:
Има ли каучукова база на Коди, която върши същата работа като старата но не става на сопол след време?

Общи условия

Активация на акаунт