Всичко за всички марки гел лакове - тема 46

• 28 963
  • 702
  •   1
Отговори
# 450
Имам тази от третия линк, ползвам я вече година и половина и съм супер доволна. Помни първоначално избраните секунди, има сензор за вкарване и изкарване на ръката.

# 451
esmeralda23, не бях забелязал цената.(На прахоуловителя.)
За тази цена по-добре да си сложа аспиратор над печката и там да си използвам пилата. Simple Smile

# 452
Минавам да покажа новия си маникюр

и да дам отзив за новия прахоуловител. За цената си според мен е добър за домашна употреба. Улавя доволно количество прах, съвсем малко има по бюрото, даже мама го хареса и заключи, че е много по-добър от предишния ( 2 в 1 с пила, който се оказа яко зле). Мисля, че двата модела са на доста сходно ниво като сила на засмукване, нищо че единия го водят 40 вата, а другия - 80 вата.

https://nailsbg.com/produkt/kvadraten-prahoulovitel-s-filtar-40w/

https://elenaartnails.com/store/prahoulovitel-80w-s-filtur/

# 453
Страхотен е 😀

# 454
  • София
Да покажа първия си опит за някакъв апекс. Струва ми се, че на показалец и среден съм се справила. На безименен и кутре - не. Въпреки че и и без апекс ми харесва резултата.

Кой е лака?

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 01:58 от Магика

# 455
  • Down south
След цвета се слага, после аз слагам база и накрая топ Blush
Благодаря ти, както и на любезната суфорумка, която е отделила от времето си да ми обясни на лични, как се ползва това нещо Heart

Дойдоха, след като бях направила маникюр (трите контейнерчета са в различни тоналности)
Нямах избор и сложих няколко частички впоследствие с пласт топ.
Малко туткаво за мен,  може би, ако опитам отново ще имам по-голям успех Joy

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 02:27 от Daylily

# 456
Идвам и аз с маникюра от вчера. Няма да повярвате… пак е френски 🤣 Правя, каквото правя и накрая пак млечната база, вграден брокат и френски. 😀

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 10:41 от Rimmona

# 457
Здравейте, момичета,

Следя ви от 3-4 теми и чета, наслаждавам се, уча се от вас. От януари съм в самостоятелна форма на лакиране вкъщи 😀 (стандартно, последните 2 маникюристки ме разочароваха тотална за извънземни цени и си казах просто край). Накупих си стартов пакет лампа с дехидратор, база, топ и няколко цвята. Започнах да запълвам цветове по ваши препоръки на Клареса и ursugar. За сега съм доволна от резултатите ми, но и не съм много претенциозна реално.
Идвам с въпрос, който обсъждахте последните няколко страници (знам, чела съм и 1ва стр. и вашите мнения) относно пилата. Омръзна ми кисненето, винаги ми в било досадно, а сега чакам и бебче и направо висенето на стол по 2 часа ме съсипва 😀 От линковете, които давахте, си набелязах някои ел.пили, но реално не знам дали ще ми бъде удобно и дали ще се справя, за това реших да заложа на една идея по-евтино и идвам тук за съвет - тази дали ще бъде подходяща за начинаещ? Гледах клипчета и четох ревюта от няколко обяви в али и нямаше негативни коментари. Другото, което тотално не успях да разбера е коя фреза е само за сваляне на гела? Не искам за оформяне на кожички и т.н.  това ли е формата, която се търси, защото на клипчетата виждам различни?
Съжалявам, ако има въпроси, които са нелепички, но от всичко прочетено май повече се обърках и за това се престраших да ви пиша за по-лично 🙃
Не на последно място слагам и последния си маникюр мисля, вижда се, че е тотално инспириран от вас 🥰 каучукова база на клареса 17, ursugar URN101, на средните е матов на ursugar, но на 4тия ден почна да се позабелва и малко му се ядосах 😀

Благодаря, че ме изчетохте и благодаря за красотите, които ми дават надежда, че вкъщи винаги ще си направиш по-хубаво! Имайте прекрасна неделя 🥰

# 458
Момичета, как лакирате така че да не се разлива върху кожичките. Това ми е трети опит и винаги имам лак, който се е насъбрал към тях и после малко като израсте и “стърчи” 😞

# 459
  • София
Много хубави маникюри!
Есмералда, много харесвам такиво дизайни. Да дам и аз отзив за прахоуловителеля от elena art от по-горе на снимката от есмералда, вчера го пробвах, на първо място забелязах това, че е дооста шумен (досега този ми е 4ти изпробван и определено е най-шумния) за всмукване не знам, сякаш е горе долу като стария ми (кръглия розов), не е по-слаб, върши си работа. Филтъра също лесно му се маха. Също забелязах и, че при работа духа много силна струя студен въздух от всички страни, и откъм мен и откъм отсрещния човек. Стария не беше така. Просто отбелязвам де, не че е някаква драма 😃 общо взето това е.

# 460
Miracle, заложи на друга. Лилавата, която съм шернала е добър бюджетен вариант. По-добре 10-20 лв отгоре, но да ти върши работа.
https://m.aliexpress.com/item/1005004505092597.html?spm=a2g0n.or … .3.417a6d76ChR2TP
 Този накрайник, асобено за начинаещ, не е гот. По-добре царевица.л жълта или червена насечка.

Каква ти е лампата?
Bondy07, лакираш с по-малко количество и обираш с дървена пръчка/избутвач или някаква четка наторена в спирт/ацетон. Аз залагам на първото, ако имам грижа.
Екмералда този манекюр е божествен! Много ми харесва всичко! И цвят, и форма и декорация! Просто радост за очите!
Rimmina, много нежен маникюр! Френският ти е супер!

# 461

Бях я сложила лилавата в кошницата ама явно тя ще се поръчва в крайна сметка 😀
Лампата ми е от комплекта, т.е. не хубава и е само UV. Сложила съм в кошницата в емаг Sun Five, в момента е на някакво намаление за няма и 20 лв, както и препоръчаната Sun One. Правила съм си общо 4 маникюра, така че не мисля, че много съм си навредила с лампата 😀😀😀

Благодаря за бързото включване и насоки!

# 462
Sun 5, не е хубава, защото няма светодиоди горе. Тоест има мъртва точка и са под 30. По-добре вземи от емаг sunone или sunx, пак са под 30лв, но пекат добре. Имам ги и двете. Първата е по-компактна като размер и има огледално дъно. Или sun x5 max или sun x5 plus. Sun 5 няма да ти опича пигментирани ракове на клареса и ще се чудиш защо, а може от недопичане и алергия да ки лепнеш.

# 463
Esmeralda23, какъв е топ лака , който си ползвала за този маникюр на снимката?Невероятно блести.

# 464
Да покажа първия си опит за някакъв апекс. Струва ми се, че на показалец и среден съм се справила. На безименен и кутре - не. Въпреки че и и без апекс ми харесва резултата.

Кой е лака?
Pink No.1 на Silcare Flexy Hybrid Gel от мейкъп.

Общи условия

Активация на акаунт