Всичко за всички марки гел лакове - тема 46

• 28 982
  • 702
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, не знам дали сте коментирали, извинявам се ако се повтарям. В ДМ ми казаха че имат нови лакове UV на trend it up. Взех един за проба, пълен боклук! Докато нанасям се сгъстява и става отвратително. А изпечения слой директно си се маха с лакочистител. Та ако някой се чуди, да не си дава парите на вятъра. 😁 Иначе сега поръчах от mynails на коди намалените бази, писах в коментар въпрос дали са с изтичащ срок, ще видим какво ще дойде. Благодаря за линка и за коментара по въпроса. Днес ми замина времето та сигурно утре ще се лакирам, след днешното злополучно с ДМ-ския 😂

# 241
И аз се направих с един от тях. Цветът е хубав, но наистина лакът е много лошо качество и сложих брокат, че нещо не ми стоеше равномерно. Те са много евтини, така че вероятно трябваше да се очаква. Май не са толкова нови обаче, гледах видео на една инфлуенсърка с тях (и колко са боклучави) отпреди година и половина, дали не бяха две. Бях купила вече лака естествено 😂

# 242
Здравейте, момичета може ли върху топ без лепкав слой, да сложа отново същия топ?

# 243
Да, може. Понякога слагам по 2 слоя топ, особено ако декарацията отдолу го изисква.
Здравейте, момичета може ли върху топ без лепкав слой, да сложа отново същия топ?

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 18:52 от pipence

# 244
По-добре си сложи топ с лепкав, и отгоре топ без лепкав слой. Обикновено ако няма лепкав слой каквото и да нанесеш отгоре има вероятност да стане на дупчици/точици.

# 245
  • Бургас
Извинявам се, че не помня, но някое момиче питаше за продуктите на  Didier lab. Пробвани ли са вече и кой по-точно? Че заглеждам разни цветни бази...

# 246
Аз питах за Дидиер, но ме насочиха към Коди , специално за фибро база питах.
Аз  имам следния проблем: днес реших да си сложа декорация с печат, специално си взех гел за щампи, но нищо не остана върху печата , пробвах много пъти , не става...Къде греша ?Плочката с какво се чисти със спирт не стана?

# 247
  • Варна
Аз с гел не се научих да печатам Grinning то е голяма ганимация,вземаш от плочката,пекваш на печата,че чак тогава слагаш на нокът- мерси Blush. Печатам си с дъртите обикновени боички на Мойра сигурно са 10 годишни завалийките и нищо им няма. Печата го чистя с тиксо,плочките  с ацетон или обезмаслител,че се оказа,че ацетон в къщи нямам Grinning.

# 248
Аз с гел не се научих да печатам Grinning то е голяма ганимация,вземаш от плочката,пекваш на печата,че чак тогава слагаш на нокът- мерси Blush. Печатам си с дъртите обикновени боички на Мойра сигурно са 10 годишни завалийките и нищо им няма. Печата го чистя с тиксо,плочките  с ацетон или обезмаслител,че се оказа,че ацетон в къщи нямам Grinning.
Мерси за информацията, аз си взех такива ,които директно от печата несе пекват , но на печата не се отпечатва  нищо ,сигурно трябва да купя нов печат.А иначе забелязах ,че самия щампинг гел има и обратна страна зарисуване Thinking

# 249
  • Варна
Явно пак съм изостанала Grinning. Кармила да се яви и да ме информира за .тия нови чудесии GrinningGrinningHeart.

# 250
Момичета, търся талантлива, кадърна и коректна маникюристка в София. Не за мен, а за една булка, която би искала да ѝ се изградят нокти (не дълги) и да ѝ се направи подходящ дискретен маникюр за сватбения ден. Няма изискване за сложни рисунки или декорации. Цената е без значение. Питам за лични препоръки за маникюристки, които сте ползвали или чиято работа познавате от първо лице. С удоволствие на лични ако не желаете да правите реклама или да оставяте контакти на салоните тук. Сватбата е в началото на април, а за ези неща понякога трябва доста предварително да се запише час.

# 251
За didier lab аз казах, че нямаме инфо, но със съфорумки имаме бази на коди и неонейл с фибростъкло и сме доволни и по моята логика може и тяхната да е добра. Към момента не бих ги взела за проба, тъй като имам много неща и не изпитвам нужда да пазарувам още, като свърши Линт базата на Коди ще преценя дали да е същата марка или да взем даруга алтернатива с фибростъкло. Такива има почти всяка марка(pnb, kodi, moon, reney, neonail и т.н.) не знам коя фирма е инонватор, но не са единствени, иначе може да са им добри нещата - нямам инфо да трърдя това или обратното.
prinzesata, за жалост няма да съм полезна, тъй като печати не ползвам. В смисъл имам два печата - едният а конад розовичък на 10г. още когато ползвах обикновени лакове, но голяма цапаница. Взех от китайския прозрачен печат, който си вървеше с плочка, но него ползвам за взимане на водни стикери и съм гледала клипове за декокарция с топ, който се маже на печата на някакви капки става и после се плеска пигмент. За френския с печат и мраморен ефекр с топ/база и някакъв цвят, които са на принципа watercolor и пак го правят с печат. До тук са моите познания с печатите. Иначе от прочетено и изгледано, ако е прозрачен, може да се буферира, за да хваща, но не смея да се наемам на 100 процента като адекватен съвет, за да не се окаже че печатът е скапан заради мен. Но така съм чела тук и гледала клипове на рускини.
BadKarma, много хубави нокти си направила! По темата с маникюристките аз лично не мога да съм полезна, а мисля че и голяма част от момичетата може би също, тъй като повечето са имали кофти преживявания по салоните. Последно една приятелка ми се оплака, че са и препилени ноктите на вестник и няма да слага гел лак, а е обиколила цяла София и все нещо не намира нейната маник'ристка.
Относно лаковете тип 3 в 1(за без база и топ, само цвят) имам спомен, че до един момент бяха забранени в някои държави заради състава си(чела съм го тук и по коментари в клипове в иг) и не са толкова трайни, тъй като база липсва. Вече към днешна дата не знам какво е положението, но съм виждала да продават и не hi hybrid такива, semilac, neonail и още някакви други полски и украински. Взех един такъв в търсене на определен син цвят на някаква украинска марка(с идеята да си го ползвам с база и топ), но цвета не ми хареса и не съм го пробвала - само мога да кажа, че смърди ужасно.

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 13:13 от karmilla

# 252
  • Варна
Аз днес си играх на забравени в гаража JoyJoy. Вижте какво си намерих

Ковър база на Kodi 01 `червено шише.....Грам спомен нямам кога съм я купила,но това си е жив потал Heart с огромни парчета сребърно и бяло фолио вътре. Супер тегаво е за работа това нещо защото парчетиите са огромни и застават прави като таралежи Grinning. Бях изтървала някое и друго та се наложи да пиля преди Гелиша,но мноого ми хареса.

Кармила аз самата съм се печатала много. Над ме беше зарибила и съм изхарчила грозни пари за оригинални пластини едно време. Откакто излязоха стикерите обаче не се занимавам,а ти четеш и ровиш много Heart.

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 16:23 от prinzesata

# 253
Привет!
Минавам да се отчета. След червеното реших да е нещо ненатрапчиво и сложих една база на Ur Sugar. Цвета е много нежно прасковено, но консистенцията ме измъчи. Супер гъст и не се изравнява изобщо. В крайна сметка го нанесох като лак на два, колкото можах тънки слоя. За дясната ръка (която лакирам втора) се сетих да го затопля и беше в пъти по-добре. Даже на снимките си личи разликата.
Този път съм и с нов топ на Коди - мирикъл с лепкав слой, който изглежда чудесно. Ще видим колко ще издържи без да се матира.

# 254
Аз мога да препоръчам само една маникюристка, която работи читава в София, но при нея записванията са месец за месец. Салон coconut, Катрин май се казваше маникюристката. Но честно казано (без да звучи като подмазване), съфорумката Есмералда се справя по-добре от всички маникюристки, на които съм виждала работата в София.

Общи условия

Активация на акаунт