Вярвам в чудеса, че скоро ще се сбъдне нашата мечта ! ~бебеправене 411~

• 28 233
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Пълнолуние гуш 😞

Тути добре е , спирай прогестеронов препарат ако взимаш. Гуш и за теб 🤗

# 676

Ще видим колко струва инвитро и започваме да събираме сумата. До тогава ще си вземем почивка.

Извинявам се от скоро съм в темата и не ви познавам много и не знам историята ви. Но защо не пробвате с 4 инсеминации и след това да кандидатствате за фонда инвитро? Ние също много бързахме за инвитро (по-скоро аз), понеже се изморих вече от неуспешните опити и исках да се свършва и преглътнах идеята за инвитро. Даже се съгласихме да си го платим сами. Но докторът ми каза вие сте млади защо да си давате парите. Пробвайте с инсеминации 4 и ако не станат ще кандидатствате и след това ще имате право на 4 опита инвитро по фонда.

# 677
  • София
Пълнолуние, много съжалявам за отрицателният тест! Силно гуш!

Тути, ЧХГ-то се повече от добре, всичко ще е наред! Съжалявам, че и при теб не се получи този месец!

# 678
Обмисляме и този вариант. Ще видим Сенкова какво ще каже. Но една инсеминация с изследванията излиза около 1000лв. Ако не се брои тази преди 3 г, то ще трябва да направим още 3, което стъпва на около 3000лв. Ако г/д е толкова едно инвитро без стабилна стимулация, то може би е по-добре да направим инвитро. То също се брои като опит за фонда. Аз съм с ПКЯ и Сенкова спомена, че не е много ок да съм със стабилна стимулация. Ще видим. Пък аз не съм първа младост. Но ако трябва да направим още 2 инсета само бързо можем да преизпълним плана.

Последна редакция: сб, 25 фев 2023, 12:48 от Пълнолуние

# 679
Пълнолуние съжалявам за отрицателния тест, знам какво е. Прегръдки 💜🤗.
tuti 😭😢😔🤗💓

# 680
  • Замък сред облаците
Прегръдки, Пълнолуние! Гледам, че я хвалят Сенкова, дано е вашият човек ❤

# 681
  • София
Пълнолуние, гледах им ценоразписа на сайта и г/д май около 3500лв излиза инвитро без сериозна стимулация. Че аз съм с нагласата, че е малко вероятно да ни одобрят от фонда. Но така или иначе март трябва да пчоиваме от стимулации и каквото и да се случва ще е през април.

# 682
Не знам каква е цената на стимулацията, вероятно зависи какви медикаменти ще изпишат. Но като включиш и изследванията, които искат преди процедурите и вливки и др това ще са още 300-400лв. Предполагам 5000лв няма да мръднат в най-добрият вариант. Ще питам Сенкова дали инсето в Надежда се брои, ако има на идея и ще решим какво да правим Sad. В крайна сметка има опции, това е важното. Благодаря Ви за подкрепата момичета 🤗

Тути Съжалявам, че и при теб по неприятен начин се развиха нещата. Дани бързо се изчисти и съвземеш. Събира сили и да продължаваме напред. Хубавото ни предстои.

# 683
tuti, съжалявам за развоя при теб, но е добре че ЧХГ пада. Дано скоро пак видиш две чертички!

пълнолуние, съжалявам и за твоя отрицателен тест. Би трябвало и предишната инсеминация да се зачита, нищо че е от друга клиника.

Прегръдки и за двете!

# 684
Tuti, пожелавам ти бързо възстановяване и скоро да се похвалиш отново, но този път до пухкав финал! 🍀
Пълнолуние, гуш ❤️ Едно инвитро с лека стимулация би трябвало да излезе около 5000лв. Според мен ще ви признаят инсеминацията, но не знам дали да губите още време с инсеминации или направо да се самофинансирате. Успех ти пожелавам от сърце! ❤️

# 685
  • София
Пълнолуние според мен трябва да направите още две стимулации преди ин витрото, ще ги опукате за два месеца и после със заповед ще ти е по спокойно за ин витрото. Нас на ЕЦ ин витрото ни излезна около 3000лв, ама в Щерев си е по-скъпо. Не знам що не променят наредбата и ин витро самофинансирано да се брои за кандидатстване (освен ако не са го променили)

# 686
Пълнолуние, Тути,прегръщам ви момичета.

Пълнолуние,мога ти дам информация нашето колко ще е,но не в БГ (8 000 лв.) Това е цената ако всичко мине от раз и не се установят други проблеми. Отново се повтарям,че общо за нещата при Сигридов и Калчев за 2022 (2 хистероскопии, 1 трансвагинално лапаро, имунология,биопсия,2 пъти бариерен гел,изследвания,лекуване на бактерии.. и още куп други изследвания) общо съм дала над 12 000 лв.

За потворна стимулация прочетох, че при моя доктор ще излезе 2 000 лв (това ако се наложи). В никоя от сметките не влиза ПИД ,което никак не е малко също. На този етап не знам дали ще ми се наложи,ще разберем след първата стимулация.

Моя близка сподели подобни цени в Надежда и Щерев,но не съм разпитвала в детайли и реално не знам дали и какво влиза в ценовия диапазон 8 000-14 000лв,който тя ми даде.

# 687
Маце Имаме парите за 2 инсета и бързо ще ги направим. Не знам колко време ще ни отнеме подготовката за фонда и одобрението. С този вариант финансово ще ни е по-спокойно. Мисля че и само финансираното инвитро се брои за опит.

# 688
Пълнолуние и аз съжалявам.
Не виждам защо да не се брои инсето, нищо че е от преди време.
Може на ЕЦ инвитро или с фемара/кломифен, ако са подходящи за теб, от гледна точка, че шанса е по-голям да се получат нещата от инсе.
То при фонда все се доплаща нещо, не е като на 100% да покриват всичко.

# 689
Да, ние стимулирахме с Кломифен. Имах 3 фоликула. Да, знам че се доплаща, но все пак част от сумата се покрива от фонда. Ще го мислим. Важното е, че имаме избор.

Общи условия

Активация на акаунт