Вярвам в чудеса, че скоро ще се сбъдне нашата мечта ! ~бебеправене 411~

• 28 997
  • 760
  •   1
Отговори
# 285
Таничка Стискам палчета за теб за сряда! Решението не е лесно, но аз съм на мнение, че каквото трябва да се случи ще се случи 😊

angel_eyes Не знам какви са ти предпоставките да приемеш повишението и да бебеправите едновременно, но ако е само допълнителното натоварване с ангажименти, приемай, според мен. Ако всяка стъпка в живота ни е обвързана с това бебеправене, ще се побъркаме. Трябва и да си живеем през този период. Не казвам, че е същото, но преди 2 месеца нашите ни поканиха на ски почивка и аз първосигнално отказах с идеята, че ако съм забременяла до тогава, ще е рисковано да пътувам толкова часове, там няма да мога да ходя на ски и на спа и т.н. След това го обмислих малко по-трезво, че не мога да си спирам живота и нещата, които обичам да правя, защото след една година не ставане има някакъв шанс да стане точно сега.. И в крайна сметка отидохме и хич не съжалявам. Щях да съжалявам, ако не бяхме отишли. 🙂

Ние се оженихме това лято, но само подписахме с малко парти, нямахме църковен. Решихме го месец и нещо преди деня (буквално за половин час го решихме и вече имахме дата 😄). Аз важните решения ги вземам много бързо и за сега ми се получава. Не сме спирали с опитите през това време, но ако тръгна да се успокоявам, първо бебето е чакало сватбата да мине, да мога да се забавлявам, след това ходихме на няколко почивки в чужбина до октомври, изчакало е и почивките да минат спокойно. Следващите месеци е усетило, че предпочитам да не съм с големия корем в най-големите жеги и пак е поизчакало. Знам, че това са пълни глупости, но гледам да изваждам позитивното 😁 Сега възлагам много надежди на месеца след ЦС да стане ама ще видим 😊

# 286
Благодаря за споделения опит, момичета!
Притеснявам се дали да приема предложението, т.к. ако бебчето се получи скоро и ако съдя по предходната си проблемна и трудна бременност, в която излязох в болничен още в самото й началото, ще се наложи да оставя екипа доста рано и не би било коректно от моя страна.

# 287
Минавам и аз на бърз отчет. В неделя на пункцията изкараха 6 яйцеклетки, от които 4 били презрели, закъснели сме били.... Expressionless Но пък другите 2 били хубави и са се оплодили. Днес ми звъннаха, че се развиват и ще правим свеж трансфер в сряда. Та сега въпросът е един ли да сложат и другият да замразим или да сложат направо двечките и каквото такова.

п.с. едно време имаше лентички за бременност, къде изчезнаха тия неща сега?
Здравей, според мен е по добре направо 2те . И дано вско се получи и скоро видиш 2те чертички ❤

# 288
  • София
angel_eyes_90, в днешно време имаме толкова много опции за онлайн работа сигурна съм, че ще измислите нещо!

# 289
  • Бургас
Благодаря ви за подкрепата момичета. Все повече с мъжа ми се навиваме за двете, единствено се притесняваме от мое предишно секцио преди 10г и евентуални сраствания, които има от него, да не пречат сега.

# 290
Благодаря за споделения опит, момичета!
Притеснявам се дали да приема предложението, т.к. ако бебчето се получи скоро и ако съдя по предходната си проблемна и трудна бременност, в която излязох в болничен още в самото й началото, ще се наложи да оставя екипа доста рано и не би било коректно от моя страна.

Животът е това което ни се случва докато си правим др планове е цитат който често си казвам и повтарям
В тоя ред на мисли моя приятелка започна нова работа в пандемията ,мечтаеше за повишение което закъсня с година и често и казвах,че може би е време да си почине и да помисли и за деца,беше вглъбена в кариерата и казваше има време, мислейки, че щом няма 30 нещата ще станат пт раз. И 2022 януари беше бременна,станало внезапно ,но в разговори с нея ми спомена точно това,че Господ щом го е пратил сега е момента, и че явно кариерата й ще почака...та според мен когато бебчето се появи ,ти сама ще усетиш,че е трябвало да се случи това което се случва сега без значение дали го искаш или не
В случая примера не е конкретно за теб ,а по скоро за това да те насърча да вярваш,а и всички тук,че накрая всичко ще е наред. Ако не е наред,не е краят
Успех на всички ❤️

# 291
  • София
Момичета, аз временно напускам групата.Ще ви чета, но ние се отказваме. Много лош скандал си спретнатнахме и цяло чудо би било ако не се разделим.

# 292
Бъди силна, и не се отказвайте от себе си. Утре ще е друго, лека нощ!

# 293
Shantall, утре наистина ще е друго! Семейството си е семейство със или без деца (а те идват именно от тази любов) и вярвам, че ще успеете да намерите пътя във вашето без да се стига до крайности!

Дори и тук понякога, когато се надъхваме или си даваме съвети за различни стъпки хубаво е взимайки ги и прилагайки ги, да се съобразяваме с нашето собствено темпо по този път и до какво ниво самите ние сме достигнали и нашите половинки, така че вземете си почивка, ако е нужно, а ние ще сме тук за подкрепа, когато се наложи! 😘

Благодаря, че ни се довери да споделиш и моля, не спирай да пишеш как си дори и да не бебеправите! Тези неща се случват и са също част от пътя и на мен много пъти си ми била полезна!

Пожелавам с нощта и съня да дойде и мира между вас!

# 294
shantall,  винаги ми е изключително приятно да те чета, но ако чувствате с твоя съпруг, че имате нужда от почивка, може пък да излезе нещо добро и от това. Момичетата по-горе са прави, децата са израз на любов и аз смятам за най-важно да се съхрани именно тази любов между вас двамата. А щом сте минали заедно през различни трудности през годините до сега, съм сигурна, че ще преодолеете и това, бъдете силни, позитивни и гледайте с надежда към бъдещето. Аз ще продължа да стискам палци да се случи най-доброто за вас, каквото и да е то. Бъдете най-вече здрави, всичко друго се нарежда.

# 295
Аз също не мисля,че трябва да се спираме от различни неща заради опитите. Всяко нещо,което правя последната 1 година, е съобразено с "ами ако е станало този месец и това навреди" или "по-добре да не се захващам с това,защото другото е най-важно". И в крайна сметка е минала една година,в която не съм правила нищо от страх нещо да не стане, а то нищо и не стана...
И аз на моменти се успокоявам като ми дойде вече, защото все чакаш нещо за бъдеща стъпка с надеждата,че то ще те доведе напред към желаната цел. Тотална бъг-вация 🤣😳
Един въпрос: Чувала съм и двете мнения, но според вас кое е правилното? За ЦС - след нея е добре да се изчака или да се действа веднага с опити?

Последна редакция: вт, 14 фев 2023, 07:32 от HOPE.LOVE.PATIENCE

# 296
shantall, прегръдки! Починете си, фокусирайте се малко върху вас като двойка щом от това имате нужда. И както каза Lygia, пиши от време на време, дори и да не правите опити в момента!

# 297
Шанталче ❤ Вярвам, че нещата ще се оправят. Имате вече едно детенце, което да ви скрепява, а и любовта също си я имате, но е неизбежно да няма такива моменти. Вярвам, че ще се справите заедно! ❤

Момичета, Честит празник на любовта и виното! Пожелавам ви да сте пияни от любов, че ако станат бебетата от друго няма да може! 😀Прегръдки на всички ❤

Hope.love.patience За ЦС и аз разбрах, че всеки доктор е на различно мнение има ли облъчване или не. Аз живот и здраве ще ходя март месец и съм решила да го пропуснем откъм опити, дори и докторът да каже, че няма вреда от снимката.

# 298
  • София
shantall  , прегръдки,ще го премислите ,ще го преспите.

За работата те разбирам и мен това ме спира за една важна крачка,а не трябва да е така.
За другите неща,не искам да живея от цикъл до цикъл и да чакам да се случи бебето,имам и едно детенце,дай Боже да имаме второ.
Другия месец сме на спа,по-другия една екскурзия в Германия сме замислили,планувам и море 🙂 Най-много да изгоря с едни пари и толкова.Както казах,не искам да живея в очакване.

# 299
Момичета, честит празник на любовта и виното! Heart Wine Glass
Нека да завалят много положителни тестчета, тези около О да хванат половинките, а тези след М да отпразнуват с по чаша вино за всички бременелки, които още ни посещават в групата!

Таничка, не мога да ти отговоря на въпроса дали едно или две да върнете сега.
Каквото и да решите си има плюсовоте и минусите, аз лично бих се доверила на лекаря ви.
Стискам ви палци за трансфера в сряда и след две седмици да се похвалиш с високо ЧХГ! Nature Star2

angel_eyes_90, аз също съм на мнение, че не трябва да стопираш развитието си.
Първо, не знаеш колко още време ще ти отнеме бебеправенето. Второ, не знаеш дали тази бременност пък няма да е по-лека и да не ти се наложи съвсем от началото да излизаш.
Все пак си е твое решение, но го обмисли хубаво преди толкова леко да го отхвърлиш.

shantall, пожелавам ви да изгладите напълно нещата и скоро да сте отново на една вълна!
Отделете си повече внимание един на друг, ние ще сме тук, когато сте готови! Heart

Общи условия

Активация на акаунт