Вярвам в чудеса, че скоро ще се сбъдне нашата мечта ! ~бебеправене 411~

• 28 301
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
Нали имаш дата за тест от клиниката и съответни инжекции до тази дата?

# 466
Прикачам едни изследвания. Ще се радвам да чуя мнение как са. Сряда чакам и АМХ да излезе и тогава ще ги изпратя на лекарката:
Скрит текст:

Правени са днес на 3ти ден от цикъла.

# 467
m-angel Моите са подобни. И при мен FSH е малко по-висок от LH, не са в идеално съотношение 1:1. Всички лекари са ми казвали, че са наред.

# 468
Здравейте прекрасни момичета! Отново се заръщам при вас. Лятото прекъснахме инвитро заради цитонамазка 3-та група, решихме проблема и днес стартирахме стимулация с Мериоферт 150 и Бемфола 150. Има ли други били с тези лекарства, как се чувствахте, имахте ли странични ефекти или някакви съвети и препоръки, ще съм ви благодарна за всичко! Късмет на всички, нека бързо да се сбъдне мечтата ви! 🍀

# 469
  • Бургас
Нали имаш дата за тест от клиниката и съответни инжекции до тази дата?
Казаха след около 12 дни да направя тест, но лекарствата които имам, едните свършват точно тогава, което значи че аз трябва да планирам пътуването поне 1-2 дни по-рано, защото иначе ще има пауза при приема евентуална.

# 470
Таничка, добре дошла в отбора на лелите! Скорошно изписване им пожелавам!
+1 и от мен за изчакване с теста, но ти стискам палци за високо ЧХГ след няколко дни, че да създадете компания за племенничето Stuck Out Tongue
Относно евентуална пауза - не можеш ли да се консултираш с тях по телефона преди пътуването ти?

Sun29, не мога да отговоря на въпроса ти, но ти пожелавам успех със стимулацията! Flowers Four Leaf Clover

# 471
  • София
Привет,няма какво да се похваля ,действаме си,утре съм на лекар за колпоскопия ,зареди една цитонамазка 2B група и се надявам да е наред всичко.Докрорът каза,че по-скоро като презастраховка го правим,което за мен е добре,да сме сигурни ,че почваме на чисто.
 Овулацията ми е след 6 дни и дано оцелим!
Чудя се как би било с есенно-зимно бебе ,мечтая си вече 😂 Първото ми дете е мартенче и честно казано ни беше много добре откъм сезони.
 Таничкачестито и скорошно изписване им пожелавам,моето дете също се роди по-рано,но след 13 дни в болница го изписаха и всичко е нарее !Иначе по другия въпрос и аз съм на мнение да си изчакаш колкото са ти казали,знам че гориш от нетърпение.

# 472
И нашето първо е през март и даже планирам да направим 2 месеца пауза след този месец, за да не стане точно покрай Коледа или Нова година. Изобщо не си мечтая за зимно бебе, но да видим какво ще дойде.

# 473
Привет,няма какво да се похваля ,действаме си,утре съм на лекар за колпоскопия ,зареди една цитонамазка 2B група и се надявам да е наред всичко.Докрорът каза,че по-скоро като презастраховка го правим,което за мен е добре,да сме сигурни ,че почваме на чисто.

Искам да попитам каква процедура точно ще правите, не съм запозната. Аз също съм с цитонамазка 2б, но ми казаха, че било нормално и нямало от какво да се притеснявам.

# 474
  • София

Искам да попитам каква процедура точно ще правите, не съм запозната. Аз също съм с цитонамазка 2б, но ми казаха, че било нормално и нямало от какво да се притеснявам.
Колпоскопия ,оглеждане на клетките под микроскоп,абсолютно рутинно и безболезнено е.

# 475
И аз тази година бях с 2Б, но изобщо не ми препоръчаха следващи стъпки. Просто след 6 месеца пак цитонамазка.

# 476
Колпоскопия ,оглеждане на клетките под микроскоп,абсолютно рутинно и безболезнено е.

Ще е полезно да ни кажете след това резултатите. Simple Smile
Може да попитам и аз моя гинеколог.

# 477
Здравейте,
Днес излязоха резултатите от изследванията ми.
Фолиевата киселина ми е 10,6 ( реф.10,4-42,4)
Витамин Д е 15,3 (реф.30-100)
От 1 месец пия Неофолик мета по 1 т.на ден.
Моля, за вашето мнение, как да си повиша тези стойности?
На АГ съм на 6 март, но не ми се чака до тогава, за да предприема нещо.

# 478
  • Замък сред облаците
Неофолик мета х2 на ден; спрей Бетър Ю витамин Д +К2 х3 впръсквания на ден
https://remedium.bg/betteryou-vitamin-d3-k2-oralen-sprey-h12-ml-059825/p

# 479
Пинк а случайно да имаш мутация МТХФР?
А и можеш да увеличиш на 2 хапчета.

Общи условия

Активация на акаунт