Отговори
# 330
Irelia, честито момченце! Blue Heart Много се радвам за теб и страхотната новина! Flowers Tulip
Относно месото, не съм вегетарианка, но до скоро изобщо не ми изглеждаше апетитно и нищо месно не ми се ядеше. Но от няколко дни се хващам, че започвам да мисля за хапване с месо, а не само за сладко и тортички JoyGift Heart

# 331
Месо не мога да погледна. С първото ми дете проядох месо чак след като спрях да кърмя 😂
На мен продължава да ми се гади по цял ден, но поне повръщането е основно сутрин. Менюто ми се състои от печени картофи и препечени филии 😄😄 Като си позволя нещо по-различно и връщам поръчката 🙄

# 332
Момичета може ли мнение . Нищо не разбирам от изследването 🤔

# 333
Irelia, честито момченце! Blue Heart

Елиза, добре че са те преместили, но и аз подкрепям съветите на момичетата за Инфлуцид и Биозин мама.

На мен такъв апетит ми се отвори, че.... не е за разправяне

# 334
Irelia, честито момченце! Blue Heart

Елиза, добре че са те преместили, но и аз подкрепям съветите на момичетата за Инфлуцид и Биозин мама.

На мен такъв апетит ми се отвори, че.... не е за разправяне

Мен ме обзема вълчи глад на моменти (имам чувството, че ще припадна от глад чак- а не е като да не похапвам)😂😂😂

# 335
Момичета може ли мнение . Нищо не разбирам от изследването 🤔
Супер са ти изследванията и изчислените рискове. Само PIGF ти е доста над средната медиана, но като гледам не се е отразило почти на статистиката за риска. Това е за прееклампсия, но трябва да е занижен, за да е рисков мисля. Но повишен какво е, не знам… Simple Smile Мисля, че нямаш поводи за притеснение, но все пак АГ ще каже подробно. Ако ти е интересно, разпитвай АГ кое какво е. Simple Smile

# 336
Cveti9090, екстра са ти резултатите Simple Smile

Малкото още не са го измервали колко грама е, та не мога да се включа с инфо по този въпрос.

# 337
Относно месото, вече 4 месеца не съм поглеждала за съжаление. Не мога и не мога, колкото и да ми се иска да хапна малко протеин. Яйца през дват, три дни хапвам. Гаденето още си го имам, даже сякаш вече и през нощта ми се гади. Но просто свикнах с него и не ми прави чак такова впечатление. Днес паркирах много лошо и побързах да се върна при колата да не ми пишат акт, та се затичах. После ме заболя много корема. От два дни пия диаспорал , вместо магнерот и нямам болки. Четох също, че кивито предизвиквало контракции, а до сега си хапвах всеки ден по 1-2.

# 338
Преди две седмици като ходих на преглед малката беше 83гр, сега не знам 😄 моят корем взе да изпъква повече, ама само аз си го виждам като го разкрия на голо. Доста ме сърби отстрани кожата, доколкото знам по принцип става по-суха по време на бременност. Да не говорим за ръцете ми, все едно не са виждали хидратация от месеци.

Аз все още се възстановявам от боледуване, доста дълго протече, но мисля че се оправям вече. Изписаха ми Зинат за антибиотик и за два дни с него вече ми е доста по-добре. Надявам се да не съм навредила по никакъв начин на бебето с тези кашлици, които ме напъваха. И се надявам и на по-спокойни нощи също 😊

# 339
Относно месото, не съм голям фен, но ми откриха нисък белтък в кръвта и се налага да го ям всеки ден + много извара и протеин на прах за бременни, за да расте бебчо. Доколкото разбрах недостига на протеин има и някаква връзка с риска от прееклампсия.

# 340
Здравейте, може ли да ми кажете какви ви бяха стойностите на Цитомегаловирус. Тези от вас, които го изследваха. Мойте са 143.6 и АГ каза, че са доста високи. Не се знае кога съм го минала, като аз реално скоро не съм боледувала. Но се оказва, че може да съм карала нещо безсимптомно. В нета четох, че може да причини малоформации и се притесних. Като цяло тя ме посъветва, макар че нямам никакви оплаквания, но имам контакти с доста хора, да ми даде болничен, или са бъда с маска на работа. Вас какво ви съветват? Аз дори корона вируса съм карала преди 2 години само с загуба на обоняние , дъщеря ми беше миналия месец и този с вирус температура и кашлица. Но аз съм здрава като кон и не проявявам симптоми. Не пия никакви витамини. Съжалявам за дългия пост. Днес ми беше прегледа и бебчо е добре.

# 341
От два дена и при мен е същото 1:1 и + вие ми се свят като стана. И аз съм с ниско кръвно..
На мен ми се случва от време на време да имам такова придърпване при по резки движения. От няколко дни съм с главоболие също около слепоочията и в средата на челото и сърцебиене. При повече движение си усещам пулсиранено на сърцето в главата. Никога не ми се е случвало преди. И аз съм с ниско кръвно по принцип.

# 342
Здравейте, може ли да ми кажете какви ви бяха стойностите на Цитомегаловирус. Тези от вас, които го изследваха. Мойте са 143.6 и АГ каза, че са доста високи. Не се знае кога съм го минала, като аз реално скоро не съм боледувала. Но се оказва, че може да съм карала нещо безсимптомно. В нета четох, че може да причини малоформации и се притесних. Като цяло тя ме посъветва, макар че нямам никакви оплаквания, но имам контакти с доста хора, да ми даде болничен, или са бъда с маска на работа. Вас какво ви съветват? Аз дори корона вируса съм карала преди 2 години само с загуба на обоняние , дъщеря ми беше миналия месец и този с вирус температура и кашлица. Но аз съм здрава като кон и не проявявам симптоми. Не пия никакви витамини. Съжалявам за дългия пост. Днес ми беше прегледа и бебчо е добре.

Защо сте го изследвали? На мен нито сега, нито с предходната бременност са ме карали да го изследвам

# 343

Защо сте го изследвали? На мен нито сега, нито с предходната бременност са ме карали да го изследвам

И на мен не беше изследван с предишни бременности и не се поема от ЗК затова явно не го назначават. Аз имах една загуба на дете и докторите тогава, казаха как не са ми правени изследвания за инфекции. Сега тази бременност след като повдигнах въпроса ме насочиха да ги направя. Явно не е практика на всеки АГ. Води се TORCH panel бременност и струва 59 лева в Рамус.
Намерих линк с информация за цитомегавируса. Има значение, какви са откритите антитела. Едните показват, че в момента има инфекция, а другите че е имало някога. Моите са от вторите.
https://www.hospitalsofiamed.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D … %D0%BD%D0%B8/n562

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 22:46 от Misiq

# 344
Дами, как сте със спането нощем? Аз още от сега не мога да спа вече по корем - имам чувството, че като легна на него някой ми го бута навътре мн е гадно и настрани не мога да си намеря удобна поза трябва все по гръб .. ама колко да спиш по гръб…

Общи условия

Активация на акаунт