Отговори
# 345
Възглавница за бременни или с обикновена възглавница между краката

# 346
Дами, как сте със спането нощем? Аз още от сега не мога да спа вече по корем - имам чувството, че като легна на него някой ми го бута навътре мн е гадно и настрани не мога да си намеря удобна поза трябва все по гръб .. ама колко да спиш по гръб…
По корем не си и помислям да спя, не е полезно. Ако спя по гръб сутрин имам болки в кръста и нагоре, затова спя само наляво или надясно.

# 347
До седмица с бях с възглавницата, но вече и тя не ми помага 😫😫😫
Възглавница за бременни или с обикновена възглавница между краката

# 348
Спя наляво. Така ми е най-удобно още преди да забременея.
През предната ми бременност още 3-4 месец започнах да спя с възглавница за бременни, поради болки в кръста. Може това да е решението Xelly7

# 349
# 350
Тъй като заговорихте за възглавници за бременни и потърсих в интернет,доста форми ,даже 3 в 1 и т.н.,огромни,малки... Коя е най-удобна да се вземе?

# 351
Аз съм ползвала тази - https://babylifemalechko.com/pillows-for-pregnant-and-nursing-mo … y-Spring-Blue-B24

Може да й се купи калъф и да се ползва като гнездо за бебе после.
Продава се и допълнително пълнеж. Нещо като малки топченца са вътре и е приятно усещането.

# 352

Аз гледам да спя само настрани, т.е. наляво или надясно, ама според тази картинка ако трябва само и единствено на едната страна - няма ли да се схванеш?

# 353
Еми аз имам съвсем малко коремче и все още си се въртя както обикновенно ,даже се събуждам и по корем.Аз спя винаги с свит крак,но като гледам все по-малко го свивам към корема и ми е по-удобно да ми е подпъхната завивката под корема и кракът.

# 354
Аз спях главно на ляво, чат пак се завъртах. Не съм имала кой знае какви схващания.

# 355
Защо е опасно да се спи на дясната страна и по гръб?

# 356
Момичета при бяло течение след антибиотик какво са ви изписвали вагинално ?

# 357
Момичета при бяло течение след антибиотик какво са ви изписвали вагинално ?

Клотримазол глобули за 7 дни. Бях 5-6 г.с. и пробиотик Астарте.

Love sea, в интернет има доста информация, не искам да се правя на лекар и да обяснявам, но в общи линии при спане на ляво в напредналите месеци, когато плодът тежи вече, спането на ляво осигурява по-добър кръвоток и кислород на бебето. В другите позиции се притиска някаква артерия мисля беше. Разгледай някой статия в интернет. По този въпрос няма противоречия.

# 358
И аз имам такава възглавница за бременни от предишната бременност. Ползвах я през цялото време, а като се роди малкия и него съм слагала. Много удобна е за големия корем.
Иначе и аз спя наляво. Винаги си спя настрани и без бременност. Кошарата е от лявата ми страна и така си спя - обърната към нея.

# 359
Аз освен голямата възглавница си ползвах редовно и ето такава

Беше ми много удобна на корема. Без нея имах чувството, че сякаш ми се “разлива” на леглото и ми тежи 😀

Общи условия

Активация на акаунт