Отговори
# 630
Аз минах днес на втора фетална морфология. Всичко е наред. Потвърдено - чакаме момиченце.
Д-р Мирчева е прекрасна. С много добри впечатления съм. Мила, обяснява какво вижда и показва.

# 631
Имам и дуфастон имам и утрогестан ,кое и по колко да слагам . Много ти благодаря за отговора Лилиум 😊
Здравейте момичета . От сутринта имам кафяво зацапване ,малко е но си е притеснително . Приемам само витамините и аспирин протект . Звъннах на док и ми каза да пия мажнерот 3×2 . Миналата седмица спрях утрогестана и дуфастона . Чак в неделя съм на доктор и така се притеснявам . Има ли някой в моята ситуация . Какво пиете
Цвети, слагай си утрогестан пак, няма да навреди, само ще помогне.

# 632
Мамита, как спите, използвате ли помощни аксесоари и какви?

# 633
Аз все още не ползвам помощни средства. Спя с баткото в момента, а той спи доста бурно и не знам докога ще успея да се опазя от него 😅 Ама да спи сам или с татко си не иска и да чуе…

# 634
Аз спя с възглавница за бременни. През първата бременност я купих и от тогава си спя с нея целогодишно и без да съм бременна. Друго не съм използвала и преди и сега. Когато детето спи при нас гледам пред корема да слагам някаква тънка възглавничка, че понякога доста рита.

# 635
  • София
В коя седмица сте момичета? Аз съм в 18+3 г.с. И все още ми е много удобно да спя почти всякак 😀без по корем, но частично и върху него си полягвам, не умишлено, но така се събуждам …

# 636
Аз съм 15 г.с. Но ми е неудобно на корема. Откъде си купувате възглавниците, от които сте доволни?

# 637
Аз спя всякак, без по корем. Но аз и по принцип не спя така почти никога. Аз съм в 18 г.с. вече. С предната бременност си бях взела един геврек на Лорели (от Хиполенд). Беше удобна и после я ползвах за кърмене в началото.

# 638
В коя седмица сте момичета? Аз съм в 18+3 г.с. И все още ми е много удобно да спя почти всякак 😀без по корем, но частично и върху него си полягвам, не умишлено, но така се събуждам …
И аз съм точно 18+3г.с. От години не спя по корем. Най-удобно ми е наляво, както и по принцип си спя. Оглеждам се и аз за нова възглавница за бременни.

# 639
Аз си слагам обикновенна допълнителна възглавница между краката и така ми е удобно. Магнезия също помага, че преди да го започна получавах болки/схващания в таза и бедрата нощем и никак не можех да се наместя.
Преди първата бременост спах по корем най-редовно, но по време на нея спрях и от тогава не ми е удобно, та така или иначе по корем не спя.

# 640
На мен все още не ми спират утрогестана. В 17г.с. съм. Случвало се е да имам течение гърсто като при обулация.

Вече и аз си ползвам възглавницата за бременни. Също така малкият заспива с мен на спалнята и после баща му го мести в кошарата. Най-удобно винаги ми е било настрани, повече наляво. Та и сега така си спя.

# 641
Здравейте и от мен,
До сега само четях във форума, но се престраших да пиша и аз. Blush

В 17г.с. съм, втора бременност, на 32 г. Повръщането до сега ми беше голям проблем и още ми се гади силно от някои миризми.
Вие усещате ли вече движения на бебето? С предна плацента съм и още нищо не усещам, а предния път доста от рано усещах гъделичкане, но плацентата беше задна.

# 642
На мен все още не ми спират утрогестана. В 17г.с. съм. Случвало се е да имам течение гърсто като при обулация.

Вече и аз си ползвам възглавницата за бременни. Също така малкият заспива с мен на спалнята и после баща му го мести в кошарата. Най-удобно винаги ми е било настрани, повече наляво. Та и сега така си спя.
Здравей ,по колко утрогестан приемаш . Аз преди бях 2×2 . Спрях го и имах леко кървене ( старо кървене )) сега го започнах само вечер по 2 дали е малко

# 643
Cveti9090, и аз съм на 2*100 вечер само.

# 644
И аз слагам по 2х2 и съм в 19г.с АГ ми каза че вече организма вече произвежда достатъчно и това което ми дава е капка в морето. И ми каза че сега го слагам заради шийката превантивно защото от началото съм с някакви зацапвания и тн.

Общи условия

Активация на акаунт