Отговори
# 270
Благодаря ви!

# 271
Някой обмисля ли да прави упражнения (подходящи за бременни разбира се!) в скоро време? Чела съм за клекове и разтягания, които помагат да се заздравят мускулите там долу, така че да не е много тежко по време на раждане, и ми се иска да започна бавно и по малко да правя такива. Бях питала АГ сигурно в 6-7 седмица и ми каза тогава, че било рано. Чудя се дали сега може вече.

# 272
Аз тренирах с тежести преди да забременея, след положителен тест останах само с упражнения със собствено тегло и ластици и така до 7 седмица, когато започна да ми се гади. Последните 2 седмици се върнах към тренировките, но вчера се оказа, че съм с ниска плацента и ме посъветваха засега да се поогранича. Надявам се да се вдигне в следващите няколко седмици и пак да си тренирам, защото освен за раждането, после с бебетата ще ни трябват здрави кръстове и гърбове. Мен лично тренировките много ме разтоварват и психически.

# 273
Аз започнах упражнения и влязох в болница с контракции и болки.

# 274
Елиза, сега как си? Още ли си в болница? Какво казват, от какво се е получило, от натоварване ли?

# 275
Аз също раждах секцио, казаха ми мин 10 дена, но понеже исках да остане в Овен, а не риби, АГ се съгласи на 7 дена. Понеже моята причина е операция на очите, АГ ми поиска препоръка от очен за секцио.
В началото аз много наблягах на разходките, да имам поне 10000 крачки на ден и упражнения за бременни. И тогава ме приеха със зацапване. Сега повече от леки разходки не предприемам.

# 276
Елиза, сега как си? Още ли си в болница? Какво казват, от какво се е получило, от натоварване ли?

Благодаря, че питаш, Lilium!
Да, в болницата съм още, но не ми казаха от какво е. Сега нямам болки, добре съм, но много се притеснявам за малкото човеченце дали е добре и то.

# 277
Щом си под наблюдение, всичко ще е наред, Елиза. Трябва да си спокойна.

# 278
Елиза, почивай си! Лекарите ще се грижат за теб, а малкото ще е добре! 🍀

Mint., много се радвам да те прочета и тук. 🤗
Ние с Mint. бяхме заедно в отчетната предишния път, но тя роди август, а аз септември. Раждахме при един доктор. Сега пак сме в една отчетна, дори с еднакъв термин.

# 279
Jupiter sea ще ме запишеш ли и мен  на първа страничка: на 35г. София 30.08(второ дете)
Елиза дано нямаш повече никакви проблеми.
Утре следобяд ще разбера ама май имам завишени левкоцити в урината,дано не е нещо проблемно,че попринцип си ме болят по веднъж бъбреците в месеца.

# 280
Аз нямам намерение да правя никакви тренировки. Евентуално обмислям йога за бременни, но като се позатопли времето. И разходки също, но леки и само когато имам желание. Днес например много ми се спи и ми се лежи и мисля цял ден да си почивам. Наистина ще се старая да слушам тялото си.

Елиза, желая си скорошно излизане от болницата с хубави новини и спокойствие. Всичко ще бъде наред.

# 281
Благодаря ви за окуражаващите думи и пожелания, момичета, много сте мили всички!

# 282
Аз нямам намерение да правя никакви тренировки. Евентуално обмислям йога за бременни, но като се позатопли времето. И разходки също, но леки и само когато имам желание. Днес например много ми се спи и ми се лежи и мисля цял ден да си почивам. Наистина ще се старая да слушам тялото си.

Елиза, желая си скорошно излизане от болницата с хубави новини и спокойствие. Всичко ще бъде наред.
Licorne, много правилно си го написала. И според мен трябва да слушаме тялото си. Аз когато усетя, че съм се уморила, дори и да не съм правила кой знае какво, гледам да седна, а ако съм вкъщи направо лягам. В момента имам нужда от почивка и когато не съм на работа, гледам да съм в леглото.
Преди да забременея си представях как ще тренирам още от самото начало докато мога, а то какво стана.. Сега не смея да правя никакви упражнения. Единственото, което правя, е да ходя пеша, но общо взето е само когато се налага, защото не се чувствам добре. По-натам се надявам да имам повече сили и енергия, да се чувствам добре и да мога да се разхождам, когато времето се стопли, че то не може и без никакво движение месеци наред.

# 283
Може ли да ми кажете няколко примера (причини) на какво може да се дължи това кафеникаво зацапване, защото вече се побърквам и не знам от каквоо може да е. Изписан ми е утрогестан, но сега започна и с него да се появява. Тази нощ пак няма сън за мен да не стане нещо…

# 284
Коя седмица си? Скоро имала ли си полов контакт или вагинален преглед? По принцип щом е кафеникаво означава, че кръвта е стара, не е нещо от сега.
Възможно е и плацентата да е все още близо до канала на шийката и да не се е дръпнала нагоре. Причини много може да има, дано скоро са спре и да се успокоиш. 🍀

Общи условия

Активация на акаунт