Отговори
# 375
Момичета, забелязах, че са ми се появили доста пъпки в средната и долната част на гърба. Никога не съм имала такива пъпки по гърба. Това може ли да е от Утрогестана? Някоя от вас има ли такъв проблем?

# 376
Как разбрахте, че имате проблем с щитовидната? От преди забременяване или сега си пуснахте случайни изследвания? Утре ще пускам за тромбофилията контролни и се чудя дали да си пусна нещо допълнително, така и така ще ме бодат.. 🙄

# 377
Как разбрахте, че имате проблем с щитовидната? От преди забременяване или сега си пуснахте случайни изследвания? Утре ще пускам за тромбофилията контролни и се чудя дали да си пусна нещо допълнително, така и така ще ме бодат.. 🙄

На мен ми го откриха при случаен ехографски преглед на ЩЖ. Тогава ми назначиха изследвания. Никога не съм имала проблеми с хормоните преди да родя и не съм пила хапчета. След първата бременност се бъгнаха, както и захарта ми

# 378

Аз разбрах чак в 10 г.с. Направих профилактични изследвания и установих повишено ТСХ. Преди това не съм имала проблеми с щитовидната жлеза. Сега изключително много съжалявам, че не пуснах тези изследвания преди да забременея или поне по-рано по време на бременността, но какво да се прави, такъв е животът. Сега ще се притеснявам до края дали бебето е добре, или дефицитът на хормона му се е отразило.

# 379

Взех си и доплер за сърдечния пулс на бебчо ,и той дава спокойствие ( нищо ,че едвам се лови ,все още е малко . А и съм с обърната матка и доста сраствания ,но все пак го ловя )

Cveti9090, може ли да споделиш какъв доплер си си взела? Може би не е лоша идея да си имаме по един такъв, за да сме по-спокойни в подобни моменти.

# 380

Взех си и доплер за сърдечния пулс на бебчо ,и той дава спокойствие ( нищо ,че едвам се лови ,все още е малко . А и съм с обърната матка и доста сраствания ,но все пак го ловя )

Cveti9090, може ли да споделиш какъв доплер си си взела? Може би не е лоша идея да си имаме по един такъв, за да сме по-спокойни в подобни моменти.

Разбирам притесненията ви и че искате да бъдете по - спокойни. Обаче моя АГ ми каза че тези доплери и принципно многото гледане на ехограф не е хубаво. Дори като бях м болницата забрани да ме гледат всеки ден и да ме човъркат дето се вика. Така че бъдете внимателни понякога е по - добре по - малко да знаем. Аз от толкова информация щях да врътна игрите …

# 381

Разбирам притесненията ви и че искате да бъдете по - спокойни. Обаче моя АГ ми каза че тези доплери и принципно многото гледане на ехограф не е хубаво. Дори като бях м болницата забрани да ме гледат всеки ден и да ме човъркат дето се вика. Така че бъдете внимателни понякога е по - добре по - малко да знаем. Аз от толкова информация щях да врътна игрите …
Аз изчетох доста по темата ,пише ,че е напълно безвреден . Не съм питала док ,като ида ще питам 🙂 Не ми дава да кача линк ,сигурно не правя нещо както трябва 😃В гугал пишете фетален допрер за пулс и то излизат доста модели . Моят е 60лв ,всеки ден си го пускам ,на моменти даже по няколко пъти

# 382
Момичета, забелязах, че са ми се появили доста пъпки в средната и долната част на гърба. Никога не съм имала такива пъпки по гърба. Това може ли да е от Утрогестана? Някоя от вас има ли такъв проблем?

И с първата ми бременност и сега целият ми гръб пъпчаса. Коремът също, а по лицето нямам пъпки. Предполагам, че е нещо хормонално.

# 383
Моята АГ каза напълно същото.

# 384
момичета, за болки в гърлото нещо да препоръчате

# 385
момичета, за болки в гърлото нещо да препоръчате

Аз залагам на лукчета, Стрепсилс или Фарингосепт за смучене - успокояват за известно време. Чайове с мед и лимон също е хубаво, и като цяло течности и супи. Също, разбира се, питай доктора си какво друго е безопасно при бременност и да ти помогне да ти мине по-бързо, ако е възможно. Бързо оздравяване!

# 386
На мен много ми помогна тантум верде и лукчета

# 387
Момичета, щастието ми е огромно.
Обадиха ми се от Вижън.. ще имам син 💙
Сега ще мисля как по-оригинално да съобщя на таткото довечера. Първо детенце ни е и радостта е голяма.
Аз направих най-разпространената изненада😃😃😃 Огромен черен балон с надписи момче или момиче и вътре конфети с цвета на съответния пол.

# 388
И аз съм в клуба с пъпчасал гръб. И с предишната бременност, и сега съм така.

При мен проблемите с ЩЖ се установиха преди забременяванията, та просто си знаех, че ще се следят нещата.

# 389
Мен днес повечко ме боли корема и се попритесних. Преди малко ме боля 15ина минути точно като при цикъл. Взех 1 но шпа и ме отпусна. При вас как е положението? Имам подозрения, че ме боли повече в дните, в които не съм успяла да отида то WC. Flushed не знам възможно ли е или си внушавам.

Общи условия

Активация на акаунт