Отговори
# 390
Мен днес повечко ме боли корема и се попритесних. Преди малко ме боля 15ина минути точно като при цикъл. Взех 1 но шпа и ме отпусна. При вас как е положението? Имам подозрения, че ме боли повече в дните, в които не съм успяла да отида то WC. Flushed не знам възможно ли е или си внушавам.

Напълно възможно, защото има напрежение. Аз не съм си представяла, че корем боли от газове така както ме е болял от газове по време на бременността след вечеря с купа боб. Ето така приключих с този източник на протеин 😀

# 391
Здравейте! Има ли някоя мама със странно кафяво зацапване?

# 392
Мен днес повечко ме боли корема и се попритесних. Преди малко ме боля 15ина минути точно като при цикъл. Взех 1 но шпа и ме отпусна. При вас как е положението? Имам подозрения, че ме боли повече в дните, в които не съм успяла да отида то WC. Flushed не знам възможно ли е или си внушавам.
При мен е точно така. Сутрин ако пропусна ходене после цял ден усещам напрежение чак в таза.

# 393
Аз съм постоянно с болчици.  Не се притеснявай ,все пак бебо расте ,прави си място. Ако те заболи повече можеш и две нош па да пиеш . Почивай повече когато те наболва 😊

# 394
Благодаря за отговорите момичета Heart поотпусна ме от но-шпа и ММ ме прибра вкъщи да си полегна.

Соня, тамън мислех тези дни да готвя боб, ама явно ще пропусна Grinning

# 395
Благодаря за отговорите момичета Heart поотпусна ме от но-шпа и ММ ме прибра вкъщи да си полегна.

Соня, тамън мислех тези дни да готвя боб, ама явно ще пропусна Grinning

Аз също ако не успея да мина през WC сутринта през деня се случва да имам болки. За друго тръгнах да отговарям - боба не го изключвайте от менюто си, полезен е за перисталтиката, ако нямате здравословна причина причина. Просто го киснете поне 12ч (аз го кисна по 24ч) във вода с оцет и сода, като сменям водата поне 1 път докато се кисне. Когато го сложа да се вари първата вода отново изхвърлям. Желателно е всички бобови и зърнени да се киснат предварително (различно време за всеки вид), не само за по-лесно варене както повечето си мислят, но и за премахване на различни вредни вещества от самите храни.

# 396
Или варете боба с лъжичка хлебна сода (слага се като заври във вода, колкото да го покрие) за 5 минути докато “почернее” водата, изплаквате го, слагате нова вода и сте готови. Няма нужда от накисване, не прави проблеми с подуване и т.н. В нашето семейство винаги така сме го правили и се готви супер бързо така, а содата помага да се махнат всички “лоши” неща. Simple Smile

# 397
Момичета днес съм си хапнала две препечени филийки за закуска както обикновенно,но на обяд отидох да си взема едни нещица който попринцип ги хапвам за до края на деня,но по пътя от магазина до вкъщи щях да припадна от глад буквално ,прибрах се и за няма 5 минути ометох всичко като и изядох една фантазия и още половин купичка кисело мляко с половин опаковка бисквити докато от бързината бутнах купичката с кисело мляко(и се усетих че прекалявам) и без да повърна всичкото това количество дет изядох.Дали излизам от периода с гаденето и повръщането? От тоя вълчи глад щях да нагъна и наденицата ама се спрях😄 да не прекаля.

# 398
И мен ме гони сериозен глад и апетит напоследък Grinning

# 399
За гърло и предната бременност и сега смуча ангал при нужда, личната това ми каза.
А за болките в корема - предната бременност имах, а и тази също. При мен е от разтягането на матката, ако ме заболи пия но шпа. Забелязала съм, че е главно ако стоя повече време права или сгъната.
Аз вече от доста време си хапвам 😃😃

# 400
Аз писах онзи ден, че си имам голям апетит. Мога да съчетавам странни за комбинация храни.

Като излизаме с малкия доста се изморявам, гледам да седна, но и разходката до парка не е никак малка. Сега ми се вижда дори доста голяма... Общо взето често трябва да посядам, за да си почивам.

# 401
Честито на всички момичета, които вече могат да хапват! Енджой! Simple Smile Аз бързо преминах през периода с гаденето и отдавна си хапвам стабилно. Цяло чудо е, че не съм се ошишкала тотално. 😀 Но пък вече коремчето ми доста личи и вече вкарах в употреба дънките за бременни.

# 402
Моят корем днес е много подут и ме боли точно поради тази причина.. Какво е разрешено да се пие по време на бременност при запек? Аз не мога да ям почти нищо и положението се влошава, а забравих да питам лекарката последния път, когато ходих на преглед. Без лекарства явно няма да станат нещата при мен.

# 403
Опитайте с Лактулоза, вечер преди лягане.

# 404
Момичета, има график на доц. Чавеева до края на март, ако някой се интересува. Днес си записах час.

Аз отново съм с разстроен стомах 😬 Не знам какво се случва и се притеснявам утре в работата как ще е положението 😅

Общи условия

Активация на акаунт