Отчаяна съпруга

• 10 689
  • 105
  •   1
Отговори
# 60
Предлагам авторката да покани колежката да живее с тях, за да пестят от разходи.

Тъкмо и мъжът да се спре вкъщи. Не е толкова млад вече, а и по-стар ще става, докога с този режим на натоварване?
Но от друга страна, ако си го влече, да не стане пък така, че две жени ще го чакат нощем да се прибере от третата?

Може заедно да изучават още други техники.

# 61
Здравей, Thunder! Бях почнала километричен разказ за моя бивш съпруг, защото адски се ядосах, но дългото е неприятно за четене, пък и бързам. Човек не се усеща за много неща, докато не ги преживее. Първо - намери начин да го провериш! Остави за вечерта приятелка с децата и така няколко пъти. Второ - ангажименти! Вържи го за повече време у вас, да видим колко точно ще се изнерви. Това не мога, онова не мога, кръстът ме боли, каквото ти дойде на акъла, вземи му времето и край. Отделно - уикенд за хоби с някаква друга жена, а не със съпругата - не е познал. Баба, съседка, гледачка, и ти заминаваш, ай сиктир бе. Имаш ли чувството, че нещо не  е наред, адски вероятно е да си права. В частта колко чудесна приятелка на мъжа ти съществува смятам, че сглупяваш страшно.

# 62
Според мен всичко ще се оправи ако той ти направи един фистинг, а ти с един по-голям страп-он го изтаковаш отзад. Оттам проблеми няма да имате.

# 63
Гледах един мини-сериал, казва се " Г-жа Уилсън", за дядото на актрисата Рут Уилсън. Та господин Уилсън си имал второ, трето и дори четвърто семейство едновременно. Всяка г-жа Уилсън си мислеше, че е единствената съпруга, а сега след смъртта на палавия дядо се събират всичките госпожи и децата им на големи фамилни събирания.

Четох също така, че имало повече разводи покрай ковид точно заради мъже с две и повече семейства, не можели да прикриват положението покрай затварянията.

Тук авторката е втората жена май...

# 64
Едната ще е въоражена.
С двойно дилдо ли? Щот двуцевка няма как да компилират.

# 65
Ако темата не е пързалка - пак стана "Пишман станах, че питах".
Но понеже върви здраво към катинар, а още не се е намесила астрологията искам да кажа, че имаме ситуация Риба, Овен и още една Риба.

# 66
  • София
На мен ми е много забавна тази пързалка, пък. Не е супер оригинална, но времената са тежки, няма да подбираме много. Ама пък авторката да вземе да се включва от време на време, да разясни малко за тази колежка, мъжа, почивката, троутинга... 🙏❤️

# 67
Жените понякога можем да сме доста оглупели и наивни и да вярваме че е така, което искаме да бъде.
Този "мъж" трябваше да му е стъпила на врата още след като си е хванал парцалите след първото дете! Направил е 2ро и пак е избягал.Как няма приятели/семейство/близки да й подскажат, че човека си тъче на 2 или повече стана.
Общо хоби с колежка само през трупа ми(буквално).
Жената си го е отпуснала и му вярва сляпо,  а човека 20 години живот си живее.
Тъжно...

# 68
Аз да питам, понеже нямам колежки, тоя номер става ли с колежка на жената? Довечера го предлагам на моята, и колежката вече съм я избрал Simple Smile

# 69
  • у дома...
Аз да питам, понеже нямам колежки, тоя номер става ли с колежка на жената? Довечера го предлагам на моята, и колежката вече съм я избрал Simple Smile
Само ако хобито е стрелба с лък или мятане на гюле!

# 70
  • USA
А защо не ходите сами на почивка , а трябва и "колежката"?
Предлагам и ти да си вземеш един колега с вас, да не ти е скучно!

# 71
  • София
Е, как защо - той си го е казал - да икономисва. С един куршум - два заека. Няма да ги води поотделно я - една оптуска, един наем на апаратамент, две жени ще готвят, тройка ще правят - икономия от всякъде. Рационален мъж е това.

# 72
С колежката по няма да ми е скучно Simple Smile

# 73
  • USA
Мен ми е чудно какво работи тоя с това работно време ?!

# 74
  • София
Рф, ще те развали тоя форум... първо за тройки се размечта, сега и колежката намеси... внимавай, че фантазиите са безплатни, ама дали ще удържиш, ако тръгнат към реалност Joy

Общи условия

Активация на акаунт