Много ми е мило да Ви чета всички. Радвам се на силата и волята ни да се грижим за себе си, за да сме здрави и силни, независимо от всички препятствия на ежедневието, които (за благозвучие

Днес при мен - ден 9 от Епик Ендгейм - "флуидна" тренировка за цяло тяло. Много ми хареса, когато правих програмата за първи път, и съм си я сложила в Repeat list, като през последната година съм я правила поне още 3 пъти.
Днес я правихме с ММ и беше особено весело, голям зор му се видя

А всъщност това е много приятна тренировка само с чифт дъмбели - нарочно по-леки, за да се държи темпо и да се включи кардио елемент. Е, колко да са леки - две по 10 за Каролинка, а за мен - две по 7. Правила съм я и с десетки в упражненията за долна част и седмици - за горна. Има staple, състоящ се от преливащи едно в друго клек-раменна преса-гребане-румънска тяга. Ето тук най-много се забавлявах с любимия, при това имах възможността да го направя цели 8 пъти

Ще приключа седмицата с 4 силови тренировки, 1 табата, 2 пъти плуване и 1 йога практика 45 минути.
Вместо добавки след Ендгейм правя по 12-15 минути стречинг след всяка тренировка. От това имам нужда и се чувствам великолепно.
Хапването не е изрядно, но бива и тази сутрин кантарът показа под 54 кг - най-после!!
Прекрасен уикенд, мили момичета