Дали ще дочакам 🤔

Аз съм такава. Мъжът ми е много умен и начетен, но никога не е имал супер-амбиции за образователни степени или професионално развитие и в първите пет години на връзката ни (две от тях вече бяхме женени) нямаше никаква кариера и печелеше по-малко от половината на моята заплата. Аз често излизах в седем сутринта за работа и се прибирах в полунощ, включително в събота и неделя - докторантка и работохоличка. Той готвеше, пускаше прахосмукачка и ме посрещаше на входа на метрото да не ходя сама до блока, защото пътеката минаваше през неосветлени уединени места. Как да не се омъжа за него?
След раждането на децата нещата се обърнаха и той стана водещият в печеленето и развитието за доста време, донякъде заради наши общи приоритети, донякъде заради реалността в моята професионална област, която съчетава кръвожадна конкуренция с мижави финанси. Миналата година за първи път от раждането на децата се изравнихме по доходи, но аз имам по-голям потенциал за развитие в бъдеще. Той ще е много доволен, ако аз заработвам достатъчно за петима ни (и кучето), а той може да остане вкъщи, но засега тази сметка не излиза.
Та ето, случва се.
което автоматично изключва по-горните условия.

Просто вие самите жени въпреки, че сте на контра на крис всъщност не искате такива мъже, като описания от тайсчето.