🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 1 (08.02 - 22.02) - * СТАРТ * 🌴

• 56 792
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 735
Не съм мотивирана и съжалявам,че моето мнение е поредното негативно такова в темата.
Всичко друго бих преглътнала,обаче това гласуване с СМС-и и решението на зрителите кой да гонят ми дойде в повече.
Това означава,че участниците почти няма да имат възможност за стратегии и коалиции (генерални такива) след като кой ще отпадне няма да зависи от тях.
Две игри със сходни елементи и които заемат 2/3ти от епизода.
Слаб монтаж,наблягане на ненужни моменти вместо да снимат какво се случва в лагерите им.
Ваня като водещ вече го обсъдихме.Не,че е масивно зле човека,но се мъчи.Не му идва отвътре.

Не мога повече.
И мен СМС -те най-много ме дразнят. С това гласуване се спира възможността за стратегии и красотата на играта като такава ,възможността участниците да мислят с няколко хода напред отива по дяволите.

# 736
  • earth
Ебаси скапания каст. Да бях гей, поне на Буков да се наслаждавам...

# 737
Аз се извинявам, но да питам, че прочитайки последните постове нещо май съм объркана.
За стратегия не мисля, че това няма да има значение или отношение. Все пак гласуването от публиката е върху номинираните. Ако не си такъв...не си в опасност. Значи номерът е да не те номинира племето, а оттам коалиции, тинтири-минтири...бе пак разни плетки.
Но сега не разбирам. Номиниран си, гласува публиката кой да остане от "наказаните"...ама това означава ли , че няма да има двубой между тях. Май така излиза. Някакъв там остров да чакат, както в предишните сезони и да се състезават ще има ли за номинираните....нещо не мога да си го обясня. Има сега 4 номинирани излъчени от съплеменниците, сега гласува публиката за отпадане, излиза получилият най-малко есемеси. Ми другите се връщат в племето или какво. Няма ли да има двубой между тези с най-малко подкрепа....май директно си излизат. Ми то това..не ми харесва хич. Преди поне оцеляваха , показваха някакъв дух, мерак за игра...имаше какво да се гледа, сега какво ..някакви кобилици и стрелят с топки и торбички...накрая ...нещо не разбирам...
Поне природата повече да показват, нещо от бита им и една все пее, пее, то хубаво пее, ама...

# 738
От рубриката, "Пожелахте да видите"  Simple Smile

# 739
Каква е тая пародия на сървайвър? Превърнали са го в пълно безумие. За игрите пък, какво да кажа, ми те като за деца в 5 клас. Този сезон е пълен шит. Ако им плащат пари на участниците, то са си направо „лесни пари”. Ми те всички отишли на курорт, не да оцеляват.

# 740
Игри все още няма и надали скоро ще има.
Видяхме 2 отборни състезания и едно индивидуално.

Дълги и според преобладаващото мнение - скучни. Все пак с ускорен ход и тук там Fast Forward, изгледах епизод-2  за 1 час и 55 минути.

Има обаче и два силно позитивни елемента, които няма как да не спомена, защото почти се възгордях че може да имам някакъв принос за тях. 
1. Обезопасяването е на ниво!
2. Относно съмненията за нагласеност - писах, може би преди година, че в тези състезания, ако предварително едното трасе е определено за червените а другото за сините, няма как да не останат съмнения. Примерно че по едното трасе гредата е по-трудна, че дупките за ръгби топките са по-големи и топките излизат по-трудно, и т.н.
При многократни преминавания отборите трябва да се редуват по двете трасета - Червеният отбор минава първо по трасе А, после по трасе Б, синият обратно и така редуване до края.
И днес какво да видя?  Чули са ме!!!
Еееееее! Можело значи!

# 741
Аз не разбрах live ли беше снощния съвет, нямаше знак live и с нищо не стана ясно, че в момента тече съвета. Как така се гласува за 10 мин. и приключи? Това наистина ли се случи, не изглеждаше като да е "предаваме сега, в момента, гласувайте". Сигурно налудничаво звуча Grinning ама не личеше да е на живо, поне Ваня никакви такива коментари не направи, нещо да се намекне.

# 742
Нямаше знак, че съветът се провежда в момента, но гласуването определено беше тогава, в рамките на десетина минути. Не знам колко ще се хванат да гласуват, аз на този етап не бих. Мисля си, че сега участниците ще съобразяват поведението си и с това как се възприема от зрителите.

# 743
То затова някои излизат с голи задници, щот зрителите си падат по такива. Накрая ще спечели, оная с най-големите ц*ци.

# 744
  • София
Ще гледам (за сега) на запис с превъртане на игрите. Вчера го изгледах до половината, ще видим дали днес ще имам сили и време за втората половина.
Ще помоля все пак да се придържаме към коментари за формата, има си тема за Капките и за сериалите.

# 745
Аз вчера не само не разбрах, че съвета е на живо, но и съм изтървала явно обявяването на начало и край на гласуването, защото сменям канала по време на караници и простотии..., а то било в това време. Не че щях да гласувам, ама наистина в началото на съвета да бяха казали нещо от рода : гледат ни в момента..., очаквайте отваряне на линиите...

# 746
А какво правят участниците, когато за зрителите има пауза? Днес дават трета серия, после чак в неделя. През това време къде са участниците, какво правят?
И наистина ли ще стоят там толкова дълго време? Без храна, дрехи? Не ми се вярва.
Снощи в началото имаше малко зачатък на Сървайвър. Харесаха ми синхроните, разбрахме долу - горе настроенията, кой кого харесва, кой кого не харесва.
Игрите не ми харесва, че са толкова продължителни, а ги гледам, че има реплики между участниците, градят някакви стратегии за състезанието.
С Ваня ще свикна, вече пропускам думите му покрай ушите си, когато коментира.
Четох малко коментари из фейсбук, дожаля ми чак за Ваня с толкова много хейт.
И за Стефани ми дожаля. Защо се е обезобразила така?

Симпатизирам на Геновева, Елина и Ермина. Също и на Здравков.
Не харесвам Светльо, подмолен ми се струва. Не харесвам Мария, много ми е мудна.
Известните са ми по-скоро безразлични. Благой ми прави добро впечатление. Май само на него симпатизирам от известните.

# 747
  • Буркина Фасо
И наистина ли ще стоят там толкова дълго време? Без храна, дрехи? Не ми се вярва.
как да са без дрехи бе ???
не виждаш ли , че са като на модно дефиле - за по-малко от 24 ч  си сменяха дрехите по 10 пъти.
само оная (подвижната галерия) е разчитала, че ще бъсат голи и понякога облечени с бански.

# 748
Благой прави доста добро впечатление засега. Изненадана съм.
Ще си замине ли Стефи довечера или ще остане? Аз мисля, че ще остане.

# 749
Този Светльо на кое Коце е брат )) Ми..аз не се сещам. На Калки, на бившето пиле...все са Коцета. На друго ли...не мислех да питам, ама то...
Има едно по-пълничко момиче, не му помня името. Нея не я виждам изобщо във формата. Ми все пак някакви игри, класации, оттам и номинации..не е само стратегия, то трябва и да се печелят тези битки, колкото и детски да са. Това по-мудното (русото) момиче ми харесва на мен. Може да изглежда вяла и спокойна, ама си печели битки някои, има си свой поглед ми се струва. Пък едната май Ели беше направо на другарски съд я подложиха и разпънаха, без да има някакво отношение с играта и. Певицата Татяна не я познавам, но и тя не е за там. И защо на известни и неизвестни са ги разпределили. Мъжете как да е..стават, ама жените не ми харесват. Борчето и Светльо са ми най-неприятни към момента. Благой пази поведение, знае, че към него са насочени погледите, че и младоженец...еми.. старае се. Една къдрокоска (не русото Миме) ми харесва към момента. Много нещо ...мътно ми е всичко. Ако такива игри предлагат обаче...ще ми писне.

Общи условия

Активация на акаунт