Тествайте Имунис - хранителната добавка, която се грижи за детското здраве

• 8 857
  • 215
  •   1
Отговори
# 180
  • Велико Търново
Излизаме заедно сред природата често, ядем сезонни плодове и зеленчуци, ходим на спорт.

# 181
Дъщеря ми страшно много боледува, сега покрай нея и бебето. Давала съм й какви ли не хранителни добавки и витамини, но няма особена разлика. През сезоните, които позволяват гледам да наблягаме на плодовете и зеленчуците.

# 182
Сезонни плодове и зеленчуци, всеки ден поне по час навън. Закаляване с редуване на топла/хладка вода, повече време гол при смяна на памперс.

# 183
  • София
Повече игри навън/движение, сезонни плодове и зеленчуци.

# 184
Плодове и зеленчуци,чайчета, прополис.Спортува активно и много разходки и игри на открито.

# 185
Сезонни плодове и зеленчуци.Повече излизане  навън и прием на някои хранителни добавки.

# 186
  • Враца
 Какви стъпки предприемате като родители, за да подсилите имунитета на детето си?

Чист въздух, разходки, домашна храна.

# 187
Какви стъпки предприемате като родители, за да подсилите имунитета на детето си?
Давам на децата плодове и сиропи от плодове. Чайове със мед. Разбира се и почивките на море и разходки при хубаво време

# 188
Колкото се може разходки на вън на слънце и на море.

# 189
Давам му витамини, настоявам да се храни със сезонни плодове, използвам всичко което знам, че може да му е от полза за силен имунитет.

# 190
Прием на сироп от бъз в зимните месеци, сезонни плодове и зеленчуци. Периодично давам пробиотик.

# 191
Давам им да хапват много плодове и зеленчуци, заедно с чай с мед.

# 192
  • София
Давам витамини, коластра, сезонни плодове и зеленчуци, чай с мед.

# 193
Сезонни плодове, спорт, разходки и спорт на чист въздух, режим на съня, имуостимулатори при нужда.

# 194
Повече сезонни плодове и зеленчуци, мед и доста течности.

Общи условия

Активация на акаунт