Аудиокниги - обсъждане, коментари и препоръки

• 40 428
  • 490
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ооо, да бе, голяма съм блейка! Точно така беше, извинявам се!

# 481
Има една поредица за семейство Куман, но не можах да я изтърпя нея.
Не е лоша, но си иска четене, а не слушане. Друга от същата авторка, но вече сравнително стара, е “Писмо до сестра ми“, тя всъщност е колаборация с още една дама, чието име сега ми избяга.

# 482
  • София
Аз въпреки че съм фен на Мама Нинджа и членувам в групата ѝ и много я харесвам като човек, повечето ѝ книги не ги харесвам. Само Риалити и Интелект ми допаднаха.

# 483
По препоръки по-назад в темата започнах "Прокълната земя" и съм много увлечена. Наистина страхотен прочит. Кара те да се потопиш в историята. Определено ще влезе в класацията ми за 2025 г.

# 484
  • София
На мен ми напомни на Където пеят раците и смятам ,че има потенциял да се задържи като "класика" във времето.

Коледно ми е и започнах да слушам Коледа в Силвър Фолс на Джени Хейл - първа среща с авторката ми е ,нямах високи очаквания - но реално ми хареса. Усещането е на коледен романтичен филм. Авторката има доста коледни истории в платформата.

* За коледно настроените - има селекция Чуй Коледа Flowers Evergreen Tree Nature SnowmanNature Snowflake

В очаквайте скоро след 11.12 - е и миналогодишната коледна книга на Карън Суон  - Коледно сияние ,чела съм я и я препоръчвам. /малко по различна е от стилистиката на авторката попринцип/

Вече е налична на платформата и нова книга на Никола Бьогле / за феновете му/ - Пътник без лице. Продължаваме с проследяването на живота на Грейс Кембъл и само заради това ще и дам шанс. Последното послание ,не ми хареса особено.

Къщата на Ривиерата - също е ново попълнение в книгите от Наташа Лестър, които също препоръчвам и обичам да слушам/чета.

# 485
  • Mediterraneo
Благодаря за препоръките, харесвам Лестър. В момента слушам Лято край Брега на светулките на Джени Хейл, типично в неин стил, прекалено подсладено. Ще чуя и някоя друга коледна история, няма как.
Последната изслушана книга- Диво животно на Жоел Дикер, абсолютно страхотна! Адски харесвам автора, изключителен майстор на съспенса е! Препоръчвам всичко негово, няма слабо звено

# 486
  • София
Оо, веднага добавям в любими за слушане ! Мерси. Слушла съм Аляска Сандърс преди време и ми беше харесала много.

# 487
На мен ми напомни на Където пеят раците и смятам ,че има потенциял да се задържи като "класика" във времето.

Да, определено и на мен ми напомня за нея, макар че тя беше доста по-депресираща.

# 488
  • София
....
Последната изслушана книга- Диво животно на Жоел Дикер, абсолютно страхотна! Адски харесвам автора, изключителен майстор на съспенса е! Препоръчвам всичко негово, няма слабо звено

Аз сега чета Загадката на стая 622, а преди време - Истината за случая Хари Куебърт. И двете много ми харесват и са наистина непредвидими. Определено ще дам шанс и на другите от автора.

# 489
Здравейте! Отскоро пак имам абонамент за Storytel и тази тема ми е изключително полезна!
Благодаря на всички за препоръките!
Аз слушах" Камък ножица хартия" на Алекс Фини и много ми хареса.
Тези дни прочетох " Утринно море" на Маргарет Мацантини, но видях, че я има в Storytel и затова споделям.
Книжката е малка, но много хубава! Предполагам, че ще е приятна за слушане.
Ако има и други книги на Маргарет Мацантини, силно ги препоръчвам!
Приятен ден!

# 490
Привет и от мен. Давам отчет и аз: след като приключих с Лехуса и Аждер не ми се почваше сякаш нищо, защото знаех, че нищо няма да ми хареса. Въпреки това след като попрерових Сторител, избрах Изнудвачът на Елена Чамуркова, като както и предполагах книгата си е убиване на време. “Останалото е мълчание” е малко по- високо ниво, като финалът беше доста неочакван, но все пак не е това, което търсех.
Днес започнах Разказът на прислужницата, и изглежда, че ще спра,

Общи условия

Активация на акаунт