КРУИЗИ /Тема 17/

• 60 110
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Преди 10 дни се прибрахме от круиз , тръгващ от Саутхемптън, с кораб Iona,
на  P&O Cruises, беше фантастично . Пристигнахме предния ден в Саутхемптън, преспахме 1 вечер в хотел  Room2 Southampton Hometel, препоръчвам го с две ръце. Изключително близо е до терминала, от който тръгва кораба.
Пътувахме до Лондон, Лутон,  със сутрешния полет на Уиз ер. Оттам с автобус на National Express до Виктория коуч стейшън, където се прехвърлихме на автобус на  NE за Саутхемптън. Двете автогари в Лондон са една до друга, от двете страни на една улица. Точно зад спирката на заминаващите автобуси има малък, много приятен парк.
И ние спахме в същия хотел, перфектен е за круиза.Страхотно, значи има шатъл и до гледчера. Не съм намерила това навреме Simple Smile, препоръчвам да се използва този шатъл и няма смисъл от екскурзии.

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 16:34 от gmm

# 436
# 437
Преди 10 дни се прибрахме от круиз , тръгващ от Саутхемптън, с кораб Iona,
на  P&O Cruises, беше фантастично . Пристигнахме предния ден в Саутхемптън, преспахме 1 вечер в хотел  Room2 Southampton Hometel, препоръчвам го с две ръце. Изключително близо е до терминала, от който тръгва кораба.
Пътувахме до Лондон, Лутон,  със сутрешния полет на Уиз ер. Оттам с автобус на National Express до Виктория коуч стейшън, където се прехвърлихме на автобус на  NE за Саутхемптън. Двете автогари в Лондон са една до друга, от двете страни на една улица. Точно зад спирката на заминаващите автобуси има малък, много приятен парк.
И ние спахме в същия хотел, перфектен е за круиза.Страхотно, значи има шатъл и до гледчера. Не съм намерила това навреме Simple Smile, препоръчвам да се използва този шатъл и няма смисъл от екскурзии.
А може ли линк за шатъла до лифта ?

# 438
  • гр. София
Здравейте, лека - полека идва време за круиза ни в Япония Simple Smile
Дали някой има идея какво е хубаво да се посети в тези портове - всеки съвет е добре дошъл + дали някой знае, ако не си изберем конкретна екскурзия от кораба, дали лесно можем да се придвижим сами, слизайки от кораба Simple Smile Мерси! Simple Smile

# 439
  • в света на илюзиите
https://www.oldencruise.com/shore-excursions/briksdal-glacier-shuttle-bus/
ivanova 1234 това е в линка, който ти си дала

# 440
Deny6, не мога да помогна с портовете, но на прима виста ми идва на идея да си изтеглиш Suica и да си добавиш картата в дигиталния портфейл. От апа може да я заредиш със сума и да използваш картата за транспорт и разплащане в магазини 7/11. Ако сред групата ви има фенове на Гибли има музей в Токио, за който на 10то число пускат билети за продажба за следващия месец. В Токио много хвалят Teamlab planets, но мен не ме впечатлява особено. Все пак ще го посетим, заради сина ми. 😃 Набелязал е кафе с котки, Дисни сий, Тийм лаб, Гибли. Добре че не е фен на покемон.

# 441
Здравейте Дами! Не съм ходила до сега на круиз и разглеждам този  круиз на P&O https://www.pocruises.com/find-a-cruise/B401A/B401A. Четох доста теми назад и да ви кажа че нямам претенции за кораба т.к ще е ново за мен, но не можах да разбера на този конкретно круиз дали е включена храната.Ще ви бъда много благодарна за повече информация.

# 442
Аз долколкото ми е известно в цената винаги в включено изхранването.

# 443
  • гр. София
Храната е включена, за ресторантите със специална кухня се доплаща, както и за сладкарницата и кафенето, доколкото видях.  Най-отдолу е описано кое е платено и кое не.

# 444
  • Русе
Имам въпрос - как да разбера колко точки имам в клубната карта на MSC? Влизам в сайта с номер на резервация , но никъде не виждам как да проследя какво ми начисляват за круиз, за изхарчени пари на борда и т.н. Също на какъв период се нулират точките?

Някой да си спомня във Валенсия има ли безплатен шатъл от кея  и до коя крайна точка?

Последна редакция: пн, 17 юли 2023, 21:48 от BOSS SAMORAI

# 445
  • София
Имам въпрос - как да разбера колко точки имам в клубната карта на MSC? Влизам в сайта с номер на резервация , но никъде не виждам как да проследя какво ми начисляват за круиз, за изхарчени пари на борда и т.н. Също на какъв период се нулират точките?

Някой да си спомня във Валенсия има ли безплатен шатъл от кея  и до коя крайна точка?
Точките, които се събрали не може да ги видите. Туристическата агенция, която ви прави резервацията, има такъв достъп.
Ако за три години не сте ползвали MSC, точките ви се нулират.

# 446
  • гр. София
А ако резервациите си ги правя аз, а не туристическа агенция?

# 447
Влезте в приложението и там ще си видите точките от всеки круиз.

# 448
  • Русе
Влезте в приложението и там ще си видите точките от всеки круиз.

Може ли линк към това приложение?

# 449
Mycoata
Msc for me

Общи условия

Активация на акаунт