Тунис /Тема 2/

• 96 357
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
Нели, ние ползваме паркинг в някой от близките хотели, най-често Ибис. Цената е по-ниска, отколкото на летището и включва двупосочен трансфер.

# 481
Нели, ние ползваме паркинг в някой от близките хотели, най-често Ибис. Цената е по-ниска, отколкото на летището и включва двупосочен трансфер.

Погледнах хотела, но май нямат свободни места на паркинга за тези дати.

# 482
  • Стара Загора
Здравейте!
Моят въпрос е малко извън темата, но се надявамда ми помогнете с информация. Летим на 28.09 от Терминал 2. До сега сме летели само от Терминал 1 и сме ползвали паркинга на летището за престой на колата / на 400  км от София живеем/. Как стои въпроса с паркинга на Терминал 2. Имам спомен, че имаше вътре машинки  за  плащане на престой на час, но може ли колата да се оставя за 8 дни?

Ние ползвахме паркинга : Park&Fly - паркинг летище София, на около 2,5 км е от летището, безплатен трансфер, за близо 8 дни ни излезе 66 лв.

# 483
Здравейте!
Моят въпрос е малко извън темата, но се надявамда ми помогнете с информация. Летим на 28.09 от Терминал 2. До сега сме летели само от Терминал 1 и сме ползвали паркинга на летището за престой на колата / на 400  км от София живеем/. Как стои въпроса с паркинга на Терминал 2. Имам спомен, че имаше вътре машинки  за  плащане на престой на час, но може ли колата да се оставя за 8 дни?

Ние ползвахме паркинга : Park&Fly - паркинг летище София, на около 2,5 км е от летището, безплатен трансфер, за близо 8 дни ни излезе 66 лв.
За съжаление и там няма места за нашите дати.
Хич не ми се иска да ползвам паркинга на Терминал 2 - голям хаос  е там, че и нещо му нямам дожверие откъм наблюдение. Ще търся още варианти някакви.

# 484
Здравейте!
Пробвайте хотел АТМ те също предлагат само паркинг с транфер, използвали сме услугите им и сме доволни

# 485
Здравейте,
Отдавна не съм писала. Преди няколко дни се върнахме от Тунис - остров Джерба хотел Fiesta beach с Емералд. Много сме доволни. Всичко беше хубаво, както са писали в предните дълги постове други хора. Бяхме с дете на 3 г., за него също имаше забавления.
Почти със същите дати, но с настаняване в континенталната част - Хаммамет(отново Емералд), замина и моя колежка. Тя си е правила резервацията както и аз през декември. Техния избор за хотел е бил Club Salammbo, но са ги настанили в Blue Marine. Съобщили са им за преместването когато са кацнали. Всички туристи за Club Salammbo са били поставени пред свършен факт. По нейни думи вторият хотел не е бил изобщо толкова добър и плажът е бил много малък. Не са им дали опция за избор или преместване. Гледам в групата че понякога правят премествания, но се чудя на какъв принцип и защо? Нали се резервира през декември? Как връщаш 50 човека в посл.момент 🤔

# 486
  • Beyond the Frontiers
Блу Марин е 5*. Но за съжаление е точно до пристанище. И от там плажът е по-малък.

Иначе не е практика смяната на хотел. Но се случва. И не само при българските туроператори.
Законът за туризъм и европейските правила позволяват така замяна, стига да е с хотел поне от същата категория или по-висока.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 22:20 от Galactic Voyager

# 487
Ние се завърнахме от почивката ни в Magic Manar. Понеже не намерих абсолютно никаква информация, ще се опитам да опиша подробно как си изкарахме.
Стаите бяха амортизирани, но за сметка на това гледката беше супер, банята също. Много чисто навсякъде. Нямаше никакви тоалетни принадлежности, което за мен не е проблем. Бяха оставили само една шапка за баня.
Хотела беше пълен с мюсюлмани и англичани и храната си беше направена за техния вкус. Имаше различни техни си манджи леща, кускус, кърита. За англичаните пържени картофи, хапки, шницели, пици се месиха на място. Риба или морски дарове имаше почти всеки ден. Стриди, сьомга, миди, огромни скариди. Салатите бяха доста странни, лично на мен не ми харесаха. Сладките бяха уникални, торти, баклави, кремчета.
В хотела има три басейна - детски с пързалки, парти басейн и релакс басейн. Плажа имаше водорасли, иначе беше чист. От баровете край басейните и плажа може да се поръчват само безалкохолни, бира и вино. Коктейли само в лоби бара, което си беше минус.
Като първия ден бяхме леко разочаровани, но с течение на времето ни хареса и то главно най-вече заради персонала. Обслужването е 10/10. Навсякъде из комплекса, постоянно се чисти, винаги са готови да помогнат дори без да питаш, винаги усмихнати. Анимацията също 10/10. През деня на парти басейна имаше постоянно игри, забавления. Единия от дните имаше пяна парти на плажа. Всяка вечер имаше уникални шоу програми, много се забавлявахме. Аз дори не съм човек за който анимацията е толкова важна, но в този аспект препоръчвам хотела с две ръце.
Доколкото разбрах хотела скоро ще бъде затворен за около 6 месеца за основен ремонт.
Извън хотела ходихме в Хамамет и Набел, за по един час. Ок е за кратка разходка, купуване на сувенирчета.
Като цяло сме доволни най-вече заради персонала и обслужването, но едва ли бих се върнала в Тунис, бих предпочела Египет.

# 488
  • Варна
Здравейте!

Как смятате, Тунис става ли за почивка с бебе на година и два месеца?
Приятелка ме изкушава с оферта за 24.10 и едва се въздържам 😁

# 489
Да, става, моето беше на 2,доста неща изяде от земята (голямото също), лази и се търкаля къде ли не, проблеми не сме имали. Кошарката, която ни дадоха беше нормална, като тези в бг хотелите. В хотела ни Sentido Belview имаше хубав бебешки басейн и площадка и с бебешки съоръжения . Освен това ставаше за количка. Само ако чакат пюрета и подобни - няма....

# 490
  • Варна
Благодаря.
Тя пюрета не яде, хапва човешка храна вече 😁

# 491
  • Beyond the Frontiers
Благодаря.
Тя пюрета не яде, хапва човешка храна вече 😁
Зависи обаче все пак от хотела. А няма чак някакви уау промоции за читави хотели.

# 492
  • Варна
Около 1700 лв ще е за мен и бебето, със самолет и застраховки. Не знам дали е скъпо или евтино, ама за една седмица и самолетче бива.

# 493
По-добре кажете в кой хотел е настаняването, за да Ви кажат дали бива 😁

# 494
  • Варна
По-добре кажете в кой хотел е настаняването, за да Ви кажат дали бива 😁

Винчи дар Мидун. Не е най-доброто, но там са приятелките.

Общи условия

Активация на акаунт