Тунис /Тема 2/

• 96 329
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
  • Beyond the Frontiers
Приличен е.  Не е лукс, но е ОК.

# 496
  • Варна
Приличен е.  Не е лукс, но е ОК.

Благодаря, Галактик 👍

# 497
Здравейте!

Как смятате, Тунис става ли за почивка с бебе на година и два месеца?
Приятелка ме изкушава с оферта за 24.10 и едва се въздържам 😁

То аз не се сещам за много дестинации, които не са подходящи за дете на година и два месеца. Обикновено не са  подходящи за родителите и техните представи.
А иначе по въпроса - Тунис е супер за дете на година и 2 месеца. Особено октомври. Доста по-чисто е от в Египет (не сравнявам хотели, а за лазене по улиците примерно). Нямам впечатления от Вашия хотел, но в нашия имаше доста храна, подходяща за дете на такава възраст. Гледам, че има не лош детски кът - ползвайте го, освен плажа. И отидете с ясната нагласа, че отивате с детето си, а не с приятелките си - и че фокусът при забавленията е върху Вас с детето. Ние обиколихме доста с влак (но бяхме в Сус, от там има повече влакове) - Ел Джем, Кайруан, Махдиа, Монастир. До Хамамет отидохме с шофьор.  В Кайруан малкият умираше от кеф да влиза в разни отворени врати. Хората навсякъде ни канеха да пием чай (след като им е влезнал в къщата). В Ел Джем му хареса в амфитеатъра (ама измислях истории за мечки, които бием), абе забавно беше в Тунис с малко дете.

# 498
  • Варна
Да, да, ясно ми е, че ще съм основно майка, но пък не искам и да не ходя никъде още 5 години, докато влезе горе-долу в час 🤣
Иначе, много сте хубави 💕

# 499
Здравейте момичета,
Обмислям пътуване до Тунис на 26.10 с един от последните полети на Абакс.Датата е съобразена с ваканцията на децата,които са съответно на 14 и 7 г.Насочили сме се към хотел Samira Club 3* в Хамамет.Бюджетен вариант,за да имаме повече средства за обиколки и допълнителни екскурзии.Моля за мнение ако някой има впечатления от хотела.Наясно съм,че не трябва да имам особени очаквания,но не ми се иска и да е нещо съвсем неприемливо,защото все пак сме с деца.Подходящо ли е времето в края на месеца за двудневната екскурзия в пустинята и изобщо за почивка в Тунис?Дали ще работят външните басейни и аквапарка според вас?Благодаря на отзовалите се.

# 500
Следя темата за догодина вече

# 501
  • Beyond the Frontiers
Скромно е за сега. Този месец трябва да поизлезнат повече варианти.

# 502
  • Варна и...духом на Босфора
Дано!

Аз се върнах скоро...
Ще пиша ,още съм като в омая,приказка,и магия!
Това беше вълшебна почивка,Сбъдване на две мои мечти и Влюбване в Тунис завинаги!

Мешкова z.
Тогава вече захладнява,ама пак не се знае😁.

Сахараааааа 💜💜💜- Магия,Приказка, Вълшебство, Сбъдната Мечта!💜
Струва си всеки евроцент!!!

Само ако е валяло,няма да има дрифт шоу с джиповете.

Самира клуб го препоръчвам,тъй като е в зона Yasmine Hammamet ❤️.
Аз бях в "Марко Поло"- Прекрасен хотел

Но ще пиша още,само да се освестя...😁

# 503
Чудесно ще бъде да разкажете, може ли линк към хотела и с коя агенция пътувахте?

# 504
  • Варна
Колко динара е редно да се оставят на камериерката? Всеки ден или накрая?

# 505
Май всеки ден по 1 долар е добре, ние оставихме 10 долара първия ден, но явно бяха различни камериерки, и следващите дни я вода нямаше, я хавлии бяха забравили....затова редовно по малко е по добре според мен. Запасете се с повече  банкноти от 1 и 2 долара..

# 506
Идвам в темата за да попитам препоръки за хотел за празнуване на Нова година.

# 507
  • Beyond the Frontiers
Идвам в темата за да попитам препоръки за хотел за празнуване на Нова година.
При всички положения малко по-висок клас. Има такива и с много добри Таласо центрове.

# 508
  • Стара Загора
Колко динара е редно да се оставят на камериерката? Всеки ден или накрая?

Ако ще оставяте всеки ден е добре по 2-3 динара.

# 509
  • Някъде в Европа...
Има ли вече оферти за лято 2024?

Общи условия

Активация на акаунт