Тунис /Тема 2/

• 96 293
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
  • Beyond the Frontiers
Всичко е качено вече. От днес и Онекс пуснаха офертите с нов сайт.
Абакс допълниха още преди няколко седмици. И имат допълнителна отстъпка за някои хотели: Винчи, ТУИ.
Емералд всичко е изкарано.
За някои дати и хотели вече има и stop sale.
Определено има интерес към дестинацията.

# 556
  • Варна и...духом на Босфора
Галактик,
Моля те,имаш ли НГ оферти за Хамамет от София?
Емералд ми предложиха безумна цена....

Плами 76- за септември ли сте?
19-26 ти септември бяха моите дати.
Идеално.Топло,ама не като тук,във Варна.🤣

Кокорчето😘

# 557
  • Beyond the Frontiers
Програми за НГ имат Емералд, Онекс, Абакс.
Не знам какво гледате при Емералд, но техните цени са сравнително умерени.

# 558
В сравнение с Абакс - да.
Но с такса гориво 86 Евро - Не!
НЕ съм плащала нито един евроцент такса гориво с "Дари тур".
Цената,обявена за НГ вечеря в сайта,е повишена с 30 евро при примерна резервация-
От 57 на 87Е

# 559
  • гр.Варна
redemi  от 10.09 септември сме резервирали с приятели.Ние от Варна, което е перфектно,а те от София и среща направо на басейна в хотела.

# 560
Редеми, по каква програма на Дари си била в Тунис? Цъкнах на сайта им, ама не видях въобще да предлагат Тунис.

# 561
Иренче 11
Още не са пуснали Тунис за 2024.
Аз резервирах от Германия Мин .година на ранни записвания,март месец.

# 562
Мерси! Мислех да се разходим с малчо до офиса им, ама няма да бързам още. Макар че ММ много хареса хотела, за който разказа Кристи.

# 563
Мерси! Мислех да се разходим с малчо до офиса им, ама няма да бързам още. Макар че ММ много хареса хотела, за който разказа Кристи.
Днес говорих с офиса.
Още Тунис не е пуснат,но ще бъде💖.
Разходи се,да.
Кой хотел точно?

# 564
The Orangers garden Villas & bungalows

# 565
По Нова Година става ли за плаж и къпане в морето?

# 566
  • Beyond the Frontiers
По Нова Година става ли за плаж и къпане в морето?
Не. Студено си е.

В сравнение с Абакс - да.
Но с такса гориво 86 Евро - Не!
НЕ съм плащала нито един евроцент такса гориво с "Дари тур".
Цената,обявена за НГ вечеря в сайта,е повишена с 30 евро при примерна резервация-
От 57 на 87Е
Нямам идея какви са тези такси гориво 86 евро.
Такси за Тунис тази година имаха абсолютно всички изброени туроператори. Размерът беше от 5 до 25 евро според датата, на човек.
Дари тур ползват чартърите на големите фирми, т.е. със сигурност и те са имали такси за някои дати.

Моля напишете, кой точно хотел има разлика в цената на вечерята конкретно. Мерси.

# 567
Летен полъх,
Има си и смелчаци  и тогава☺️😁,гледах клипчета от Мин.НГ празненство на плажа,La Sirene,'но не, студено е.
Край басейнчето може би😁

Галактик,
При разговор със служители ми казаха 57 евро, октомври
После говорих с дама,за Golden Yasmine Mehari Thalasso,5*,тя ми каза!😁 Новогодишна вечеря включена в цената!😄😄,не доплащате Нищо,за този хотел!
Правих резервйшън по мейл.
Пращат контракта в понеделник -!!!

Допълнителни услуги,Договорени в туристическия пакет!
-89 Евро - Горивна такса!
-86 Евро - Новогодишна вечеря!
😡😡😡😡😡

Исках много да отида за НГ,даже италианците направили менюто 😘 вече,но...вижте горивната такса за Един човек на Емералд
Я бегай оттука!😡

Да,На 19.09 с чартъра на BHA,пълен самолет,повечето хора бяха с Онекс тур,
запознах се с някои,ще ги питам за летищни такси дали са платили,аз Не съм платила нито един евроцент такса с "Дари тур"!

# 568

Нямам идея какви са тези такси гориво 86 евро.
Такси за Тунис тази година имаха абсолютно всички изброени туроператори. Размерът беше от 5 до 25 евро според датата, на човек.

Нашата такса гориво беше 35 евро с Емералд. Пакетът ни се изравни с цената на Абакс, а те са с по-добри екскурзоводи.

# 569
  • Beyond the Frontiers
Redemi, нещо грешите сериозно: https://emerald.bg/bg/pochivka/899/nova-godina-v-tunis-sas-samol … thalasso-spa/?%22
За GOLDEN YASMINE MEHARI HAMMAMET THALASSO & SPA вечерята на нова година е включена в цената на пакета.
Горивни такси за Нова година за сега няма и няма, как някой да ви иска такива, просто защото те се обявяват 20 дена преди пътуване.
Има летищни такси, 89 евро на човек. Летищната такса е нещо съвсем различно. И всеки пътуващ със самолет заплаща такава. Тази такса се определя от всяко летище индивидуално и включва различни компоненти: такса обслужване на летище, такса секюрити и т.н. Обикновенно като си вземе човек самолетен билет има една разбивка на цената: тарифа + такси, е тези такси са всъщност "летищната" такса.
По закон туроператорът в България е длъжен да включи в цената на пакета летищната такса и да ви я обяви в договора. Това е и в случая с Емералд.
На практика от където и да летите, с който и да летите, ще си ги платите тези 89 евро на човек за летище Енфида.

Общи условия

Активация на акаунт