Дубай /Тема 16/

• 57 204
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
  • Beyond the Frontiers
Марбро турс, Бохемия, Абакс

# 151
  • Виена, Австрия
Марбро турс, Бохемия, Абакс
Благодаря!

# 152
Всичко с Дари тур беше перфектно. Нямам забележки, нито оплаквания. Бяхме със собственичката на туристическата агенция - Дари, изключителен човек и професионалист.

# 153
  • Виена, Австрия
Всичко с Дари тур беше перфектно. Нямам забележки, нито оплаквания. Бяхме със собственичката на туристическата агенция - Дари, изключителен човек и професионалист.
Благодаря!

# 154
Привет, идвам с няколко питания от това което разбрах флай Дубай вече не лети директно до Дубай, ами имат прекачване в Истанбул ? Дали някой знае нещо по темата. Търся билети за края на Септември и обмисляхме да сме с флай дубай, но не ми се искаше да сме с прекачване.....

# 155
Привет, идвам с няколко питания от това което разбрах флай Дубай вече не лети директно до Дубай, ами имат прекачване в Истанбул ? Дали някой знае нещо по темата. Търся билети за края на Септември и обмисляхме да сме с флай дубай, но не ми се искаше да сме с прекачване.....
Малко несериозно питане, извинявайте.. Влизате в сайта на Флай Дубай, и виждате , че за всички дати полетите са директни с продължителност 5ч.

# 156
Здравейте, влязох да закупя самолетните билети със уизеър, и там има опция шатъл от летището в Абу Даби до Дубай. Някой възползвал ли се е ? И най вече ме притеснява това дали ще стигнем до 00:00ч. В хотела за да се настаним. Моля мнение от някой пътувал с Уизеър, колко часа пристигате в хотела в Дубай ?

Последна редакция: сб, 15 юли 2023, 14:57 от bebinka93

# 157
Какво е изгодно да се пазарува в Дубай и от къде?
Казаха ми за техника, злато и диаманти.
Също чух, че има борса за коли.
Всякаква информация ще ми бъде от полза.

# 158
Здравейте, искам да пътувам с детето ( 6г) Ноември или Декември до Дубай, времето ще е ок нали?
Също така дано wizzair пуснат намаление на полети, да може да се поберем до 600лв макс за двамата. За спане има къде, полетите ще трябва да следим..

# 159
Здравейте, искам да пътувам с детето ( 6г) Ноември или Декември до Дубай, времето ще е ок нали?
Също така дано wizzair пуснат намаление на полети, да може да се поберем до 600лв макс за двамата. За спане има къде, полетите ще трябва да следим..

Времето ще е ок, да.

# 160
[quote author=Sunshine9104 link=topic=1523422.msg46739493#msg46739493 date=1690281330

Времето през декември там е между 25- 30 градуса( приятно топло). Морската вода около 20 - 22 градуса. Става за плаж

Времето ще е ок, да.
[/quote]

# 161
Здравейте , имам въпросче ще пътувам за Дубай края на септември искам да попитам някой бил ли е на плажа около хотела  five palm Jumeirah . Искам да отида на плажа да си направя няколко снимки дали мога да отида просто за снимки или трябва  да консумирам някъде нещо

# 162
Здравейте,
Има ли някой информация колко горе долу е входа за градините, global village и сафари.
Също така идея къде да  закарам 6 годишен любознателен господин?
Ще сме аз с детето двамата, дали около 500€ ще стигнат за джобни или са малко( за 4-5 дни)?
Там ще движим с колата на братовчедка ми, ще спим при нея, просто за входове и хапване не знам колко да взимам…
И за Декември началото около 650лв билети за двамата ок ли е като цена?

# 163
  • Anywhere
650лв за билети са много. Изгодни билети са до около 400лв за двама.
Цените за вход можеш да видиш тук:
https://www.getyourguide.com/-l173/?cmp=ga&cq_src=google_ads&cq_ … wnnBoCP4sQAvD_BwE
 Можеш да си купиш билетите за атракциите предварително оттук, след като си уточниш кога ще пътуваш. За хапване много е различно! Ако наблегнете на бързото хапване не е скъпо, има и супермакети, където има готова храна. След като има къде да отседнете поне вечерята няма да е навън, така че мисля, тази сума ще Ви стигне. Купете си някакво количество Дирхами оттук, а останалите пари в карта. С карта се плаща почти навсякъде, без пазара да речем, но и там има магазини в които може.

# 164
Благодаря за информацията
Ще следя за полети, щом казвате, че тази сума не е много изгодна.
Wizz пускат понякога оферти, има време до Декември, ще дебна.
Всъщност предпочитаме по ресторанти да хапваме, но щом навсякъде може с карта ще смена 500€ да имам  и друго с карта.
А € или $ по-добре?

Общи условия

Активация на акаунт