Дубай /Тема 16/

• 57 176
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
  • Горна Оряховица
Рамката защо не ви я препоръчаха? На мен ми се иска да идем, предишния път не беше готова и не можахме да идем.

# 436
Не е по-евтино, защото каратите са повече, поне 18к. Дали си струва, да. Качествено е изработено и си остава спомен от Дубай Simple Smile

В каква валута плащахте на пазара?

# 437
Най-изгодно е да се плаща с дирхами не само на пазара.

# 438
Във вторник пътуваме за Дубай, може ли някой който се е върнал скоро да коментира какво е времето и за какви дрехи е подходящо в момента. Пътуваме с Wizz air и кацаме в Абу Даби в 22,30 ч. - моля да споделите за полета- комфортен ли е, сервират ли храна и др. Благодаря!

# 439
Храна продават, не знам какво разбирате под сервират.

# 440
Най-вероятно дали е вкл в билета . В wizz air май не. Само летящи с Fly Dubai имат вкл храна

# 441
  • София...........
Във вторник пътуваме за Дубай, може ли някой който се е върнал скоро да коментира какво е времето и за какви дрехи е подходящо в момента. Пътуваме с Wizz air и кацаме в Абу Даби в 22,30 ч. - моля да споделите за полета- комфортен ли е, сервират ли храна и др. Благодаря!
В цената на билета wizzair не влиза храна.
Иначе предлагат сандвичи и разни други неща за хапане, безалкохолни, вода, кафе, алкохол срещу заплащане.

# 442
Най-вероятно дали е вкл в билета . В wizz air май не. Само летящи с Fly Dubai имат вкл храна
Fly Dubai също предлагат храна само срещу допълнително заплащане. Още като купуваш билета можеш да си добавиш различно меню.

# 443
  • Горна Оряховица
Около 9 евро беше менюто, имат стандартно, веги, детско и т.н

# 444
Около 9 евро беше менюто, имат стандартно, веги, детско и т.н
Хм мислех че се отнася до всички.  В нашите билети е вкл храна .

# 445
Летяхме с Флай Дубай, а резервацията беше с Дари тур. Ние нямахме храна, но от други туристически агенции имаха включена храна в самолета.
Може би храната трябва да се заяви предварително.

# 446
  • Горна Оряховица
Преди си е било включено във всички тарифи, сега храна има включена само в Value i Flex, в Lite се заплаща.

# 447
  • София
Здравейте, ние сме група от 5 човека и имаме резервация с "Дари тур" за 18.03.2024г., ако има някой за нашата дата тук Grinning Радва ме, че доста хора в групата са с тях, четох много добри отзиви, дано всичко да е както пише. Виждам, че сте коментирали за храната в самолета, момичето с което говорих по телефона ми каза, че няма храна включена, ако искаме можем да си носим в багажа, позволено било. Не знам обаче с какви джобни пари да тръгнем. Rolling Eyes Имаме включени закуски, пакета на екскурзията ни е и с две вечери. Хотела ни е "MENA Plaza Hotel 4*", набелязах около него някакви места за хапване. Знам, че за всеки бюджета е различен и индивидуален, но все пак бих се радвала ако някой сподели +/- за какви пари говорим. Някои казват много е скъпо, други казват не е ... Rolling Eyes Другото което искам да питам, е за eSIM за интернет, видях че има коментати по-горе. Набелязала съм Airalo, изглеждат ми изгодни офертите, някой ако е ползвал ще се радвам да сподели. Simple Smile

# 448
Здравейте, ако си купя електронен билет за Бурж Халифа трябва ли да ходя на касите за билети или направо отивам на входа.

# 449
Другото което искам да питам, е за eSIM за интернет, видях че има коментати по-горе. Набелязала съм Airalo, изглеждат ми изгодни офертите, някой ако е ползвал ще се радвам да сподели. Simple Smile
Аз съм се насочила към Holafly - по скъпи са но нета е неограничен. Ще се радвам някой да сподели мнение. Както и ако някой може да сподели за хранене къде е изгоден /не непременно евтин, но достъпен вариант/. Резервирали сме Signature 1 Tecom Al Barha Heights.

Общи условия

Активация на акаунт