Дубай /Тема 16/

• 57 086
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Не знам кък кого е коментара за глупостите които се четат, аз лично от тук чета "глупости"
https://www.mfa.bg/bg/embassyinfo/united+arab+emirates
Има в страницата раздел-Обща информация и по надолу -Митнически изисквания ,публикуван е и линк с фармацевтични продукти които не се допускат.Линка не работи и писах в темата тук в, която има много пътували.

# 526
Не знам кък кого е коментара за глупостите които се четат, аз лично от тук чета "глупости"
https://www.mfa.bg/bg/embassyinfo/united+arab+emirates
Има в страницата раздел-Обща информация и по надолу -Митнически изисквания ,публикуван е и линк с фармацевтични продукти които не се допускат.Линка не работи и писах в темата тук в, която има много пътували.
Наистина ли, линк дето не работи...са описани фармацевтичните продукти.
Е дала съм ти на съответната държава, но тази информация не ти върши работа и разчиташ на линк, който не работи, в сайт на съвсем друга държава.
За твое сведение, информацията от български сайт няма никакво значение за митническия контрол в ОАЕ

# 527
  • СОФИЯ
Двата линка от сайта на МВНР. Друг е въпросът, че иф там често не е  актуализирана. По ковид не  беше и търсех други източници.

# 528
Двата линка от сайта на МВНР. Друг е въпросът, че иф там често не е  актуализирана. По ковид не  беше и търсех други източници.
Само че линка който трябва да се отвори е на ОАЕ и дава 404

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 20:52 от bubanka

# 529
Здравейте,
За април месец има ли организирана екскурзия с ГИД  и през коя агенция ?

# 530
Здравейте,
Аз ще ходя с дари тур на 12.04

# 531
Здравейте,
Ние 31.03 с Марбро турс

# 532
Здравейте,
Аз ще ходя с дари тур на 12.04
На Дари тур офертите са разпродадени за м.април.

# 533
  • Beyond the Frontiers
Бохемия пуснаха за април варианти с Флай Дубай и България еър. А Емералд също имат чартър с България еър.

# 534
Може ли да ми кажете колко излиза за 5-6 нощувки в дубай ,защото нещо не мога да се ориентирам . Тези Марбро са писали от 1500 лева ,ама какво точно влиза в тази цена ? Последно ползвах една агенция и през цялото време ме таксуваха какво ли не ,а пък уш застраховките ми ги объркаха .Интересувам се от самолетен билет , хотел с всички допълнителни такси до хотела и храна ? Някакви скрити условия за плащане дали има ?

# 535
  • СОФИЯ
С храна  НВ и голям чекиран багаж не  мисля че има под 2000 лв. за 5 нощувки. Ако някой е попаднал на по-тънка оферта, моля да я сподели.

# 536
  • София
Здравейте,
Бохемия от 02.04 до 07.04

# 537
Ние пътуваме с Марбро Турс на 2-ри април от Варна с Turkish Airlines с чекиран багаж до 30 кг + ръчен багаж до 8 кг като цената за 6 нощувки + закуски и панорамна обиколка е 1828 лева. Отделно може да се изберат допълнителни екскурзии по желание.

# 538
  • София
Ние ще пътуваме с Dari Tur на 18 март, резервирахме още през септември месец.
Базовата им цена беше: 8 дни + 3 екскурзии = 1529 лева
Самолетен билет с 20кг багаж + 7 нощувки със закуски+ обиколка на модерен Дубай+ обиколка на стария Дубай+ Глобал Вилидж

Колкото повече екскурзии се добавят толкова повече цената расте. Когато търсихме, това беше най-добрата оферта на пазара, като ние си запазихте пълния им пакет 8 дни + 8 екскурзии + 2 вечери = 2039 лева
Към момента всичките им екскурзии за Дубай са вече разпродадени.

# 539
Момичета, дебитните и кредитни карти на Първа инвестиционна банка приемат ли се?
И ако може завърналите се наскоро да споделят каква е закуската в хотелите?

Общи условия

Активация на акаунт