Дубай /Тема 16/

• 57 091
  • 746
  •   2
Отговори
# 510
Има ли какво да се хапва с малко дете на Глобал Вилидж>? И ако някой е ходил пак с мъници по плажове/ басейни, моля за препоръки, тук или на лични Heart

# 511
  • София
Ние ще ходим с Бохемия от 4ти до 7ми април.

# 512
  • София...........
Ние ще ходим с Бохемия от 4ти до 7ми април.
С коя авиокомпания ще летите?
4 - 7 април ?, та това са само 3 нощувки

# 513
  • София
Грешка 2-7ми, току що ми се обадиха,че екскурзията с Уиз еър отпада, нямало да изпълняват полети до Абу Даби и сега променят ще летим с Флай Дубай до Дубай пак за същите дни.

# 514
  • СОФИЯ
А ще има ли промяна цената на пакета?
И ще видите ли нещо от Абу Даби? Т.е. има ли промяна в програмата.

# 515
Има ли какво да се хапва с малко дете на Глобал Вилидж>? И ако някой е ходил пак с мъници по плажове/ басейни, моля за препоръки, тук или на лични Heart
- Глобал вилидж - най голямата цигания. Спокойно можете да я пропуснете. Отиването до там ни отне 1.30 часа и  големи задръствания.

# 516
  • София
Има увеличение и промени да, специално ще се ходи сега до Абу Даби ако си платиш.

# 517
- Глобал вилидж - най голямата цигания. Спокойно можете да я пропуснете. Отиването до там ни отне 1.30 часа и  големи задръствания.

И мен не ме очарова.

# 518
С флай дубай по-добре ли е?И да питам златото дето си е накичено по мен ежедневно дали ще е проблем на влизане или по скоро на излизане?

# 519
  • София...........
С флай дубай по-добре ли е?
Определено е по-хубаво , по-конфортно и тн , но и доста по-скъпо! Полета е и директен София -Дубай.
И да питам златото дето си е накичено по мен ежедневно дали ще е проблем на влизане или по скоро на излизане?
Предполагам , не сте с килограми злато по вас. Ланец, гривни, няколко пръстена никога не съм декларирала...

# 520
  • СОФИЯ
Има увеличение и промени да, специално ще се ходи сега до Абу Даби ако си платиш.
Също ползвахме това дружество. Не съм доплащала за 5. Шестият се включи допълнително. 100 лева над.
Променихме датите, защото се оказва че след уиз /опитват се да вдигнат няколко нови самолета с дефекти, от пилот иф/ не желая РД ми е да е във въздуха, без нормална храна и напитки. Не съм доплащала. Сдрах ги естествено драматично. Накрая И лична. Нормално примирени и обслужващи.

# 521
В сайта на външно министерство има страница за пътуване Дубай и има списък с неразрешени лекарства.Не се отваря страницата обаче(поне през моя браузер).Ще ми се да си пъхна помпата с вентолина в ръчния багаж ,мн рядко ми трябва ама ми се налага понякога.И един валериян (за лудата ми глава като пътувам със самолет )🤣Лекарства против  разхлабване и за главоболие …..по съм зле от баба 🥳

# 522
  • София...........
В сайта на външно министерство има страница за пътуване Дубай и има списък с неразрешени лекарства.Не се отваря страницата обаче(поне през моя браузер).Ще ми се да си пъхна помпата с вентолина в ръчния багаж ,мн рядко ми трябва ама ми се налага понякога.И един валериян (за лудата ми глава като пътувам със самолет )🤣Лекарства против  разхлабване и за главоболие …..по съм зле от баба 🥳
Неразрешени лекарства са основно за ръчния багаж. Тези, които вие споменавате няма проблем. Лично аз си бях разделила повечето важни лекарства на две - в ръчния и в чекирания. Със сигурност са забранени хормонални противозачатъчни, но нямах избор купих няколко опаковки и бяха разпределени в 2 чекирани багажа и в ръчния така, че каквото и да се случи да имам един блистер да си изкарам графика Simple Smile , никой нищо не е проверявал

# 523
Към тези закупили билети за входове от Cobone, Get your guide и т.н. - на входа искат ли някаква разпечатка или показвате направо на телефона?

# 524
Неразрешени лекарства са основно за ръчния багаж. Тези, които вие споменавате няма проблем. Лично аз си бях разделила повечето важни лекарства на две - в ръчния и в чекирания. Със сигурност са забранени хормонални противозачатъчни, но нямах избор купих няколко опаковки и бяха разпределени в 2 чекирани багажа и в ръчния така, че каквото и да се случи да имам един блистер да си изкарам графика Simple Smile , никой нищо не е проверявал
Къде ги четете тези глупости се чудя. Че сте и сигурни и давате съвети.
Ето какво е забранено за внос https://www.dubaicustoms.gov.ae/en/mobile/Pages/ProhibitedandRestrictedGoods.aspx

Общи условия

Активация на акаунт