Дубай /Тема 16/

• 57 235
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте
Набелязал съм Дубай и като за първи път мисля да е с агенция. Спрял съм се на тази оферта:
https://rmtravels.bg/tour/8-dni-dubai-2024/

но досега не съм пътувал с тях, а офертата ми се струва доста изгодна, сравнена с тези на други агенции. Някой пътувал ли е с тази агенция и дали може да сподели впечатления?

# 361
Здравейте
Набелязал съм Дубай и като за първи път мисля да е с агенция. Спрял съм се на тази оферта:
https://rmtravels.bg/tour/8-dni-dubai-2024/

но досега не съм пътувал с тях, а офертата ми се струва доста изгодна, сравнена с тези на други агенции. Някой пътувал ли е с тази агенция и дали може да сподели впечатления?

Само на първо четене установявам, че багажът ти се тарифира и то с не малка сума. Другите агенции дават до 20 кг. чекиран багаж безплатно. Ето откъде идва разликата в парите.

# 362
Има ли визи за Дубай, Оман и Кувейт?
Само за Дубай ще кажа, ние си я взимаме визата, веднага на летището, щом кацнем. Пътуваме сами, без организация от фирма. За Оман и Кувейт не зная.

# 363
  • Anywhere
В подземните нива на сградите около плажа JBR има платени паркинги, като си има служител и се плаща на него.
Иначе по улиците има паркинг автомати като в България.

# 364
  • Горна Оряховица
Само за Дубай ще кажа, ние си я взимаме визата, веднага на летището, щом кацнем. Пътуваме сами, без организация от фирма. За Оман и Кувейт не зная.
От кога има виза, 2017 сме ходили и не помня да сме взимали виза. Може и да ме лъже паметта. Каква е цената?

# 365
От кога има виза, 2017 сме ходили и не помня да сме взимали виза. Може и да ме лъже паметта. Каква е цената?
Големия печат наричам аз виза, преди да се отиде за големите куфари, не зная как е при групово пътуване.

# 366
  • Beyond the Frontiers
Визите за Дубай отпаднаха отдавна.
За Кувейт и Оман се издават при пристигане.
Изисква се паспорта да има минимум 6 месеца валидност.

# 367
Здравейте, ще пътуваме с дете, но нямаме брак с мъжа ми. Трябва ли допълнително да нося някакви документи?
Лятото бяхме в Испания и не са изисквали.

# 368
  • Горна Оряховица
Здравейте, ще пътуваме с дете, но нямаме брак с мъжа ми. Трябва ли допълнително да нося някакви документи?
Аз винаги  нося акта за раждане на децата 👌

# 369
  • Beyond the Frontiers
Задължително акт за раждане.

# 370
  • тук-там
Привет. Не сме ходили в Дубай през февруари, но тази година ми се изчака чакането...
Има ли вариант да е "хладно", т.е да не става за плаж - ние само за това ходим.
Благодаря!

# 371
  • София...........
Привет. Не сме ходили в Дубай през февруари, но тази година ми се изчака чакането...
Има ли вариант да е "хладно", т.е да не става за плаж - ние само за това ходим.
Благодаря!
Миналата година 8-19 март времето си беше супер за плаж, но водата беше студена 20-21. Бяхме на плаж и в Абу Даби и в Дубай и все същото …

# 372
Аз винаги  нося акта за раждане на децата 👌

А преведен ли е на английски или оригинала?

# 373
Здравейте, ако сме трима човека в Дубай, една Silver Nol card за метрото ли ни трябва или три броя - за всеки по една карта.

# 374
  • София...........
Здравейте, ако сме трима човека в Дубай, една Silver Nol card за метрото ли ни трябва или три броя - за всеки по една карта.
За всеки по карта , в случая 3 бр.

Общи условия

Активация на акаунт