Дубай /Тема 16/

• 57 222
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Привет,
Днес трябва да си заплатим екскурзиите и все още  се лутаме, а пътуването ни е февруари. Няма да можем да посетим всичко, което предлага ТА. Въпросът ми е за  Цветните градини – “Miracle Gardens” и Мадинат Джумейра. Някой бил ли е на тази екскурзия и заслужава ли си?

# 376
Жена ми като почитател  на цветята не остана особено впечатлена от градините, а пазара директно го пропуснахме, отидохме за втори път до Дубай Мол, да гледаме фонтаните.

# 377
Привет,
Днес трябва да си заплатим екскурзиите и все още  се лутаме, а пътуването ни е февруари. Няма да можем да посетим всичко, което предлага ТА. Въпросът ми е за  Цветните градини – “Miracle Gardens” и Мадинат Джумейра. Някой бил ли е на тази екскурзия и заслужава ли си?
На мен Miracle Garden много ми хареса, на децата - също. Пак бих отишла.
Но ние сме ходили самоорганизирано. Та май няма да съм много полезна.

# 378
  • София
meduncka , много сте полезна даже.Flowers Hibiscus Sparkling HeartДа, ще бъдем с ТА, за пръв път ще посетим Дубай и искахме да не се лутаме, и предпочетохме с екскурзовод. rogue88, благодаря ви за отговора. Благодаря за всяко включване Sparkling Heart

# 379
Ние ги пропуснахме градините и съжалявам. Дано идем пак тази, или поне следващата година...
Знаете ли агенции, освен Дари тур, които предлагат полет до Дубай,  а не до Абу Даби с Уизз? И има ли агенции с отстъпка за деца до 12 г.? Първия път бяхме сами, но сега и дъщерята иска да дойде, а видях отстъпка за дете до ненавършени 11.
Вариант ми е самостоятелна организация.  Кои нискотарифни кацат в Дубай, къде да следя?
Благодаря!

# 380
Мисля само Флай Дубай каца в Дубай , а Уиз в Абу Даби.

# 381
  • Горна Оряховица
Wizz вече кацат в Дубай, не се знае обаче до кога. Може пак да го обърнат в Абу даби.

# 382
  • тук-там
Скрит текст:
quote author=Кристал link=topic=1523422.msg47426382#msg47426382 date=1704302851]
Wizz вече кацат в Дубай, не се знае обаче до кога. Може пак да го обърнат в Абу даби.
[/quote]

До Абу Даби са Уиз!
Час път и си  в Дубай!

Скрит текст:
Привет. Не сме ходили в Дубай през февруари, но тази година ми се изчака чакането...
Има ли вариант да е "хладно", т.е да не става за плаж - ние само за това ходим.
Благодаря!
Миналата година 8-19 март времето си беше супер за плаж, но водата беше студена 20-21. Бяхме на плаж и в Абу Даби и в Дубай и все същото …

Благодаря! Значи отпада - местя се в темата за Кариби! Grinning

# 383
Dara20, не, с Дари тур пътувахме.
За мен екскурзиите, които си заслужаваха бяха: посещение в Миракъл гардън, сафарито и вечеря по Дубай Марина.

Здравей , може ли да се свържа с теб по някакъв начин. Интересува ме точно тази агенция , ако може малко информация.

# 384
Dara20, не, с Дари тур пътувахме.
За мен екскурзиите, които си заслужаваха бяха: посещение в Миракъл гардън, сафарито и вечеря по Дубай Марина.

Здравей , може ли да се свържа с теб по някакъв начин. Интересува ме точно тази агенция , ако може малко информация.

Имаш ЛС.

# 385
Здравейте, аз днес говорих точно с Дари тур.Офертата която ми предложиха за 7 нощувки със включени осем  екскурзии и две вечери за цена 2079 лева.Хотелите които са по програмата са time asma al barsha и centro al barsha.За първи път ще ходя в Дубай,ще бъда много благодарна за мнения относно местоположението на хотелите.Приемам всякакви за всичко което може да ми е от полза. Има ли сред вас пътували с дари тур,евентуално утре трябва да подпиша договор и да дам капаро.Колко горе долу джобни ще са ни нужни за двама за 7 дни.Знам че е много относително, но съвсем грубо (средностатистически българи)не търсим лукс. Ще съм много благодарна за всеки съвет .От Варна съм,но оттук са много скъпи екскурзиите.Благодаря ви!

# 386
Здравейте, аз днес говорих точно с Дари тур.Офертата която ми предложиха за 7 нощувки със включени осем  екскурзии и две вечери за цена 2079 лева.Хотелите които са по програмата са time asma al barsha и centro al barsha.За първи път ще ходя в Дубай,ще бъда много благодарна за мнения относно местоположението на хотелите.Приемам всякакви за всичко което може да ми е от полза. Има ли сред вас пътували с дари тур,евентуално утре трябва да подпиша договор и да дам капаро.Колко горе долу джобни ще са ни нужни за двама за 7 дни.Знам че е много относително, но съвсем грубо (средностатистически българи)не търсим лукс. Ще съм много благодарна за всеки съвет .Благодаря ви!

Напиши хотелите в Букинг и виж на какво разстояние са.
Ходих 2021 година сама с приятелки. 500 лева бях обърнала в дирхами и похарчих още около 300 лв. с картата.

# 387
Здравейте, аз днес говорих точно с Дари тур.Офертата която ми предложиха за 7 нощувки със включени осем  екскурзии и две вечери за цена 2079 лева.Хотелите които са по програмата са time asma al barsha и centro al barsha.За първи път ще ходя в Дубай,ще бъда много благодарна за мнения относно местоположението на хотелите.Приемам всякакви за всичко което може да ми е от полза. Има ли сред вас пътували с дари тур,евентуално утре трябва да подпиша договор и да дам капаро.Колко горе долу джобни ще са ни нужни за двама за 7 дни.Знам че е много относително, но съвсем грубо (средностатистически българи)не търсим лукс. Ще съм много благодарна за всеки съвет .Благодаря ви!

Напиши хотелите в Букинг и виж на какво разстояние са.
Ходих 2021 година сама с приятелки. 500 лева бях обърнала в дирхами и похарчих още около 300 лв. с картата.
Да гледах ги,но не ми е ясно дали е добре като местоположение. Дали е удобно за предвижване до разни туристически обекти.
Какъв транспорт мога да ползвам,ама аз трябва да знам и къде искам да отида,а и това не ми е много ясно.Ще почвам разучаване и ще разчитам на съвети от ходили те вече.

# 388
Ние ги пропуснахме градините и съжалявам. Дано идем пак тази, или поне следващата година...
Знаете ли агенции, освен Дари тур, които предлагат полет до Дубай,  а не до Абу Даби с Уизз? И има ли агенции с отстъпка за деца до 12 г.? Първия път бяхме сами, но сега и дъщерята иска да дойде, а видях отстъпка за дете до ненавършени 11.
Вариант ми е самостоятелна организация.  Кои нискотарифни кацат в Дубай, къде да следя?
Благодаря!

Marbro tours кацат в Дубай, ще пътуваме с тях другия месец.

# 389
  • Anywhere
За джобните много зависи дали имате закуска и вечеря в хотела включени. Ако имате и 1000лв ще ви стигнат, ако нямате удвоявате бюджета!

Общи условия

Активация на акаунт