Дубай /Тема 16/

• 57 080
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
На Премио травел запазих 6дни -5нощувки (не можем да отсъстваме от работа повече)Самолет,хотел,чекиран багаж20кг ,салонен 5кг .Закуски ,3 вечери ,сафари,и вс допълнителни там екскурзии каквито имаше и кулата включително 2187лв.
Същата оферта едно към едно тази цена беше за 6 нощувки /7дни .но не ни харесаха датите .

# 541
Здравейте, понеже не съм ходил в Дубай... и ми е трудно да избера места като цяло трябва ми някой висок басейн, та въпроса ми е някой качвал ли се е на такъв и каква цена е? Нещо нормално ми трябва от към цена и по възможност да не е нужно да отсядам в хотела примерно.... А просто да се кача за няколко часа в басейна.

# 542
  • тук-там
Здравейте, понеже не съм ходил в Дубай... и ми е трудно да избера места като цяло трябва ми някой висок басейн, та въпроса ми е някой качвал ли се е на такъв и каква цена е? Нещо нормално ми трябва от към цена и по възможност да не е нужно да отсядам в хотела примерно.... А просто да се кача за няколко часа в басейна.

Виж Аура.

# 543

Виж Аура.
Гледах ги, но искам информация някой ходил ли е само на басейните и цените... отделно от хотелските стаи... Искам да се кача за определени часове на басейна това ме интересува... Някой ако е ходил така да каже

# 544
  • тук-там

Виж Аура.
Гледах ги, но искам информация някой ходил ли е само на басейните и цените... отделно от хотелските стаи... Искам да се кача за определени часове на басейна това ме интересува... Някой ако е ходил така да каже

Басейна е с почасови резервации. Няма хотел. В кулата има, но басейна не е към тях.

Ето цени.
https://auraskypool.com/floorplan/

# 545
А за рента кар да знаете как стоят нещата? Може ли информация?

# 546
  • СОФИЯ
Аз търся НВ за хотел на палмата. При собствено организиране. Нищо под 3000 на човек не намирам за 5 нощувки и ще мъча пак организирано.

# 547
  • тук-там
Аз търся НВ за хотел на палмата. При собствено организиране. Нищо под 3000 на човек не намирам за 5 нощувки и ще мъча пак организирано.

Къде ги търсите тези хотели...
Ето първото което излезе.

https://www.zenhotels.com/hotel/united_arab_emirates/dubai/?q=60 … 91b0-ac3371ffbcb2

5 нощувки април НВ 2500 общо за двама, частен плаж.  Има и на по-добри цени.
Палмата е трудна като достъп. Само таксита. И много се обикаля. Ако е само за лежане на плажа, като нас - да, но за обиколки....
Миналата пролет в лукс хотели олл ин - ни излезе 3000 лв за двама, заедно със самолетните билети.

Нещо не се получава с линк-а.
Цъкни zen hotels, dubai - и гледай цени на картата.
През приложението излизат и още по-добри цени.

Естествено в Букинг цената е с 1 к нагоре.

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 08:02 от Wild_rabbit

# 548

Виж Аура.

Ние бяхме преди месец. Водата в аура, както и в повечето басейни я затоплят, така че времето няма значение. Гледките от аура са страхотни. Няма значение коя страна ще запазите,защото може от басейна да се разхождате към всички страни. Най-евтината опция беше с гледка към града,но и тя е страхотна. Ние си бяхме запазили цял ден и беше 180 евро, но има цени за изгрев 2часа, от 10 до 2, от 3 до 7 и залез, които са на по-достъпни цени. Все пак е скъп басейн и храната в менюто също е 1 идея по-скъпа от другите места,но не е задължителна. Персоналът е изключително отзивчив.

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 12:13 от Elissabeth

# 549
Здравейте, защо за полета ми на връщане след като се чекирахме не мога да изтегля бодната карта. Пише на английски на бланката това не е бордна карта. Писах си с чат бота и той ми пише да отида на летището три часа по-рано и там да ми издадат бордна карта. Някой имал ли е този проблем.

# 550
Здравейте, защо за полета ми на връщане след като се чекирахме не мога да изтегля бодната карта. Пише на английски на бланката това не е бордна карта. Писах си с чат бота и той ми пише да отида на летището три часа по-рано и там да ми издадат бордна карта. Някой имал ли е този проблем.
Някой път се случва на летища, които не приемат дигитални бордни карти. Просто трябва да отидете както са ви казали по-рано на летището, за да се чекирате на място.

# 551
  • София...........
Ако е летище Абу Даби, на нас така ни излезе миналата година. Отидохме 3 часа по-рано и всичко беше наред Simple Smile

# 552
да за Абу Даби става въпрос.

# 553

И при мен се получи така. Летим на 7-ми от Букурещ и се връщаме от Абу Даби. Само за полета на връщане пише, че не е бордна карта.

# 554
Въпрос към момичетата, които са си организирали самостоятелно посещение на Дубай без фирма, какъв транспорт за придвижване са ползвали метро, такси...., може ли да се наблегне основно на такси и скъпо ли излиза за 7 дни престой?

Общи условия

Активация на акаунт