Дубай /Тема 16/

• 57 087
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • Горна Оряховица
Здравейте. Искам да попитам за вечерният круиз с яхта по Дубай Марина- заслужава ли си. С включена вечеря от агенцията ни искат по 189лв на човек. Не намира самостоятелно къде мога да резервирам специално този круиз. Също така за Сафарито в пустинята, ако някой може да ми препоръча конкретна фирма или човек да запазим. Благодаря предварително
На нас ни хареса и на Марината и сафарито. Преди 6 години бях запазила с ваучери от Книгата, сега е приложение. Може да погледнеш в приложението  dubai entertainer кои  са фирмите, който се предлагат и да им пишеш за цена самостоятелно.

# 571
Здравейте. Искам да попитам за вечерният круиз с яхта по Дубай Марина- заслужава ли си. С включена вечеря от агенцията ни искат по 189лв на човек. Не намира самостоятелно къде мога да резервирам специално този круиз. Също така за Сафарито в пустинята, ако някой може да ми препоръча конкретна фирма или човек да запазим. Благодаря предварително

И круизът и сяфарито си заслужават според мен.

# 572
  • София...........
И двете си заслужават. На нас сафарито повече ни хареса. И двете си бяхме резервирали самостоятелно. Стандартното сафари и круиз, които предлагат агенциите са между 40-60$ в зависимост от коя фирма го купувате ...
Нашето сафари ни взеха с джипа от хотела и след това пак там ни върнаха. Понеже бяхме 5 човека ни направиха жеста да не добавят 6-ти човек от някъде. Аз си бях проверила кои кампове са хубави като храна и обстановка и изисках в точно определен. Също исках в капма да сме на маса и столове и да не се редим за храна, а да ни сервират срещу 5$. Всичко беше изпълнено перфектно срещу 55$ на човек. funtoursdubai.com , като за сафарито имам лични контакти с нашия водач и мога да съдействам.
Круиза избрахме да сме по маршрут от Марина МОЛ покрай усукания небостъргач до след средата на палмата, виенското колело и от там влязохме пак в марината в дървена голяма луксозна яхта пак с вечеря на блок маса срещу 45$ на човек, като не влизаше трансфер от до хотела.  lotusyacht.com
И за двете бяхме избрали без алкохол , а да си доплащаме каквото поръчаме , защото пием по питие само.

# 573
  • Асеновград
Divna _, имаш лично съобщение. Много моля за координатите Purple Heart

Благодаря и на всички за отговорите:revolving_hearts:

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 09:26 от Красииии

# 574
Здравейте, предстои ни първо пътуване в Дубай за 12 дни. Дали е по-добрия вариант да разделим нощувките в Дейра и Ал Барша 1 или да потърсим хотел, който е около Дубай мол (например City Premiere Hotel Apartments) за целия престой? Предпочитам през деня да пътуваме по забележителности, а вечер да има къде да се разхождаме около хотела.

# 575
Скоро ходихме втори път в Дубай, ние бяхме в хотел Ivory apartments ал барша, това за мен е по-добър вариант като локация. Емирейтс мола е точно отсреща. Хипермаркета карфур е там , има топла витрина за хранене. Има метро и автобусна спирка, вечер ходихме до фонтаните, а през деня на плаж с автобуса.

# 576
Здравейте!
Преглеждам офертите на туроператорите за Дубай. Ако може да споделите от скоро пътуване от кои сте останали доволни.
И другото което видях е, че датите за които смятаме да запазваме а именно края на март / началото на април е техният рамадан... та малко се притеснявам. Някой ходил ли е по време на рамадан? Как стоят нещата?

# 577
Може ли някой по запознат да сподели кога точно е рамадан през 2024г.,понеже в нета попаднах на две различни дати.

# 578
  • тук-там
Може ли някой по запознат да сподели кога точно е рамадан през 2024г.,понеже в нета попаднах на две различни дати.

23 март – 22 април

# 579
  • София...........
Тази година 2024 Рамадана е от 10 март до 9 април!
Аз също бягах от това да сме в Дубай въпросния месец, защото не ми се иска да се съобразявам, но в крайна сметка се нахендрихме точно тогава да пътуваме поради ред други обстоятелства с които се съобразявам Wink

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 17:02 от divna_

# 580
За това писах ,тези две дати излизат и никаква идея кое е вярно.

# 581
  • тук-там
За това писах ,тези две дати излизат и никаква идея кое е вярно.

Явно е 10 март -9 април. Моя грешка, извинявай. Аз лично, бих отложила за след това. Били сме по това време, мерси съм. Не, че нещо кой знае какво, но по басейни, плажове малко неудобно да ядеш и пиеш.

# 582
  • София...........

23 март – 22 април
Така беше миналата година 2023, а той се мести

# 583
Бяхме миналата година по време на Рамадан. Не е никакъв проблем, освен, че тогава няма бели денс. Но пък имаха други танци.
С яденето никакъв проблем нямахме. А по басейни и плажове не ядем принципно.

# 584
  • тук-там
Бяхме миналата година по време на Рамадан. Не е никакъв проблем, освен, че тогава няма бели денс. Но пък имаха други танци.
С яденето никакъв проблем нямахме. А по басейни и плажове не ядем принципно.

Е, ние по цял ден сме там - няма как.... По време на Рамадан - сервитьорите не обслужват басейните и плажа - яде и се пие само вътре в ресторантите.

Ако е за обиколки в града - да, не е проблем Рамадана.

Общи условия

Активация на акаунт