Дубай /Тема 16/

• 57 058
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • София...........
А ,биричка има ли  ?Ей тъй да прекараш по-лесно тези меса ?
Ха ха хах, да има алкохол всякакъв срещу допълнително плащане. Бирата Хайникен кен 500 мисля , че беше 6 евро. В цената на сафарито влиза само храната , безалкохолни и вода

# 601
А ,биричка има ли  ?Ей тъй да прекараш по-лесно тези меса ?
Ха ха хах, да има алкохол всякакъв срещу допълнително плащане. Бирата Хайникен кен 500 мисля , че беше 6 евро. В цената на сафарито влиза само храната , безалкохолни и вода
6  евро ще ги преглътна и тях и Хайникена , все пак има Simple Smile това е добре .
Благодаря !

# 602
В комповете сервират евтина пакистанска храна, така че не очаквайте много.

Зависи!!!, точно това е разликата между различните кампове ...
На нас ни сервираха плато салати, плато разядки, топли предястия - дюнер, фалафел и къббе, пилешки шишчета, агнешки котлетчета, едни между кюфте/кебабче , гарнитури - ориз, спагети и някакво ядене, после за десерт кремчета , баклава и сиропирани топчета. Всичко беше превъзходно!!!
На круиза по Марината храната беше по-кофти, имаше малко месо на скара, предимно индийски манджи и тъпотии, но гладни не останахме
Имам няколко обиколени кампа.  Персоналът е изцяло от пакистанци ( нали ти е ясно, че населението ан ОАЕ не работи такава работа). Храната е идентична навсякъде.

# 603
А бихте ли ми обяснили каква е тази нормална пустиня, жълта и червена? Ние ще сме от 10.03, и се чудя дали от сега да резервирам сафари, или да го направя като сме там-останах с впечатление, че може и в последния момент да се резервира, все има места. Иначе купих билети за музея за бъдещето, че там свършват бързо. А за Бурж Халифа има ли някакво време от деня, в което се предполага, че ще е по-малко натоварено, например рано сутрин. Мисля,че късния следобед ще има доста народ,които искат да хванат и залеза. Гледах в ю туб ,че се чака минимум час за асансьорите.
И как се търсят камповете в пустинята? Не видях в сайтовете, които предлагат билети за забележителностите в Дубай да пише в кой камп настаняват клиентите си.

# 604
И как се търсят камповете в пустинята? Не видях в сайтовете, които предлагат билети за забележителностите в Дубай да пише в кой камп настаняват клиентите си.
според фирмата, която ги предлага. Миналата година казаха, че има около 200 кампа. Вечер като се "източват" колите е зрелищно събитие.

# 605
  • София...........
А бихте ли ми обяснили каква е тази нормална пустиня, жълта и червена? Ние ще сме от 10.03, и се чудя дали от сега да резервирам сафари, или да го направя като сме там-останах с впечатление, че може и в последния момент да се резервира, все има места. Иначе купих билети за музея за бъдещето, че там свършват бързо. А за Бурж Халифа има ли някакво време от деня, в което се предполага, че ще е по-малко натоварено, например рано сутрин. Мисля,че късния следобед ще има доста народ,които искат да хванат и залеза. Гледах в ю туб ,че се чака минимум час за асансьорите.

Една част/район от пустинята просто пясъка е керемидено червен - REd dunes, другата част преобладаващата си  нормален жълт пясък.
Миналата година го резервирах 2-3 дни преди датата, но тази година защото ще сме с конкретен водач поне 10 дни предварително ще се уговоря с него. Всяка фирма 5-10 техни шофьори, но има още много на повикване от различните фирми, затова винаги има места.
Аз питах кой камп ползват , преди това в гоогъл мапс и ютуб си бях проверила  избрала 2-3. Питах дали може в някой от тях и така Simple Smile

# 606

Една част/район от пустинята просто пясъка е керемидено червен - REd dunes, другата част преобладаващата си  нормален жълт пясък.
Миналата година го резервирах 2-3 дни преди датата, но тази година защото ще сме с конкретен водач поне 10 дни предварително ще се уговоря с него. Всяка фирма 5-10 техни шофьори, но има още много на повикване от различните фирми, затова винаги има места.
Аз питах кой камп ползват , преди това в гоогъл мапс и ютуб си бях проверила  избрала 2-3. Питах дали може в някой от тях и така Simple Smile
Благодаря за отговора! И аз гледам тези дни да закупя билети, но реших,че ще ги купя като сме вече там. Но само в 2-3  оферти срещнах името на кампа и то от снимки на туристи. Според вас оферта около 60 лв означава ли,че задължително отиваме в "кофти" камп, т.е високата цена гаранция ли е за качество на услугата?

# 607
  • Асеновград
Искам да попитам за Аура инфинити ( басейна) има ли забрана за деца и възрастта някой знае ли, ако има такава?

# 608
Искам да попитам за Аура инфинити ( басейна) има ли забрана за деца и възрастта някой знае ли, ако има такава?
Използваме Гугъл
Rules and regulations of Dubai infinity pool
Only people over the age of 12 will be allowed to enter the area, and the activities of people under the age of 18 must be accompanied and supervised by an adult under their responsibility.

# 609
Да попитам, картата за метрото важи ли за монорелсовия влак или той се купува отделно?

# 610
Да попитам, картата за метрото важи ли за монорелсовия влак или той се купува отделно?

Купува се отделно.

# 611
  • София
Някой запазвал ли си е плаване с яхта от тук? -> https://www.getyourguide.com/dubai-l173/?date_from=2024-03-18&am … ate_to=2024-03-25
Гледам ей това и му се чудя->
Скрит текст:

Офертата изглежда ок: разходка, напитки... но ще се радвам някой да има мнение по въпроса Blush

# 612
Ние сме ходили на разходка с яхта, купена от GetYourGuide, но друга оферта.

Хареса ни, много добра организация, барбекю, напитки, плодове. Около 2 часа продължи. Но ние бяхме взели от 11 часа сутринта, не беше по залез.

# 613
  • София
Ние сме ходили на разходка с яхта, купена от GetYourGuide, но друга оферта.

Скрит текст:

Хареса ни, много добра организация, барбекю, напитки, плодове. Около 2 часа продължи. Но ние бяхме взели от 11 часа сутринта, не беше по залез.

Супер, много благодаря за отзива! Hug Аз разгледах повечето оферти с яхта, всички изглеждат много хубаво. Вие колко време по-рано я закупихте?

# 614
Резервирах може би 2 месеца по-рано, не си спомням точно. Платих я 2-3 дни преди самия тур, вече като бяхме в Дубай. Хубавото на GetYourGuide е, че можеш да анулираш резервацията без проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт