ВИНА - тема 2

• 39 309
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
  • Галифрей
Той пък Фил щото се е съдрал от секс, че на Елина предиря. Joy
В този сериал, най активен сексуален живот има Бончев.

И той го закъса 😂 Само ядове бере напоследък 🤕 Не чв не си го е заслужил де.
Очарована съм от Билалов, в къщи покрай децата загледах и стани богат, харесвам го като водещ - не е пренавит. И сега толкова естествено му се получава образа 👍 Забравям, че е филм.

😂 Биланов  и във Връзки имаше  доста активен любовен живот. Чарът му разтапя жените. Като се загледа човек ще си каже не е кой знае какво, обаче като започне да говори и показва харизматичност. ❤ малко прилича на Антъни Хопкинс.
А Филип хем красавец,спокоен и тн. не му върви с жените. 😃

# 181
Филип го играе малко смотан, дори не знам как ще се свалят със мис Киселата.
Билалов не е красив категорично, обаче има харизматичност. На мен лично ми е леко ретро, но пък е чудесен актьор и оратор.

# 182
Е, защо да не му върви на Филип? Още е женен за Марта (да, и аз видях халката), а вече друга потенциална на хоризонта Simple Smile  И за заем намери светкавично бързо човек--късметлийска работа!

Наистина беше интересен този епизод. Цвета уж се събуди, но не напусна Бончев макар че явно парите нe са й пречка са това. Явно ще го контролира чрез фирмите, които са нейно име също или поне аз така разбрах. Ако е така, това е доста непрозорливо решение от страна на хитрия Бончев и не знам защо го е направил.

Елина пък се върна напук на баща си във винарната. Импулсивно и малко детинско ми се видя това решение.

Ха-ха. И аз реших, че коментарът на Филип към Елина беше малко странен, но пък се и позачудих накъде беше тръгнала тя като страстно тръгна да нарежда метафората за българката със здравите бедра докато описваше виното Simple Smile

Биларов съм го гледала само в "Под прикритие". Отиват му такива роли.

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 19:28 от Cool_Cat

# 183
Не е непрозорливо с фирмите на нейно име, а практично. Хората в местната власт нямат право по закон да притежават бизнеси.
Има го като закон, който в момента не мога да цитирам, че не ми се рови.

# 184
Не познавам закона и местната власт, но това обяснява защо Бончев толкова държи на фиктивния брак. При всички случаи е лост, който съпругата може да използва в своя полза.

# 185
На  мен ми допада тази двойка. Hands Ok Hand

И още един скрийншот от предния епизод.
Филип има скрити качства, които постепенно ни показва. Hands V
Режисьорски похват, коййто много ми допада. Hands Ok Hand

# 186
  • The point of no return
Филип го играе малко смотан, дори не знам как ще се свалят със мис Киселата.
А малко де? Joy Хич го няма в женската част, освен да се напият и награбят, иначе нещо не ги виждам нещата май. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 187
Част от образа на винарката ли е да е все чорлава, не харесвам проскубани жени.

# 188
На  мен ми допада тази двойка. Hands Ok Hand

Пффф... Предвидимо и скучно.
На мястото на сценаристите бих „щракнала“ Филип с какбешетам героинята на Фърцова, а Елина – с младия Харизанов.
И Филип, и Елина имат нужда от някой по-горещ, който да ги разпали и раздвижи. „Разпалените и раздвижени“ какбешетам героинята на Фърцова и младият Харизанов пък имат нужда от по-уравновесени и разумни партньори за баланс.
Ама пък коя съм аз да давам акъл на сценаристите... То киното не е като в живота. Simple Smile

# 189
Опитаха да покажат нещо със сцената, в която Елина подхърли, че Марта присъствала дори отдалече и погледна многозначително към Филип на оново събрание отвън. Той пък в отговор измънка, че са се разделили.

Тяхната раздяла беше претупана според мен, поне засега. Вярно, че физически са разделени защото са в различни държави, но ще е някак тъпо да се разделят окончателно след такива кратки, нищо неказаващи реплики по телефона. Имат някаква предистория, която до голяма степен зрителите трябва да си я създават сами.

И Марта си спомням как небрежно му подхвърли да прави каквото иска с общата им сметка преди да си тръгне. Да, бе, да! Такава раздяла не е никак реална по американски, особено както се опитваха да направят Марта по американски калъп Simple Smile

# 190
  • Галифрей
Видях гледанията на епизодите в youtube доста добре ❤❤ Изненадана съм другият има по- малко 😄🍿

# 191
Част от образа на винарката ли е да е все чорлава, не харесвам проскубани жени.

Аз пък не харесвам зализани и изрисувани, точно косата и облеклото и харесвам.

Предимството да работиш във винарна или бирария, че в професионалните ти задължения влиза дегустацията 😉, знам от работили в Болярка, че там целодневно се консумира бира, налага се 😜. Тъй че не ги мислете, бързо ще се сближат Ел и Фил, само да се позадържат  на работа. В промото Фил пак беше с чаша в ръка.

# 192
Не е спретната имах предвид,  сигурно образа го изисква. Актрисата едва ли е чорлава в живота.

# 193
Актрисата ходи с широки дрехи на живо, точно тук е стегната -дънки, ботуши и риза.

# 194
Мен пък ми омръзнаха ботушите и скини дънките на Елина, но всеки със стила си. Иначе ми харесва с разпиляна коса, даже много ѝ ходи на ролята, пък и на актрисата, де.

Общи условия

Активация на акаунт