ВИНА - тема 2

• 39 311
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Това е Мария Лакапина от неделния сериал.
И Лиза от Жигули-то.

# 166
Елина излъга, че е с приятели, за да не издава, че е самотна и целият й живот е работата.
Въпросът на Филип откога не е правила секс хич не беше на място...

# 167
  • Галифрей
Тя е анти социална. Попита я защото тя малко се вживя 😂 но да не беше на място. Ама трябва да има свалки и малко кридж 😁

# 168
Сцените с Джукелова ми пълнят душата и дават надежда за бг кино. Трябва да преподава какво е дикция, писна ми да се напъвам да разгадая фъфлене, заваляне и грешни ударения! Професионалист!

# 169
  • Галифрей
Помбер. Има много прекрасни бг актьори с неворятни гласове и дикция. За съжаление те са в повече в дублажите.

# 170
Всичко й се разбира, без да звучи фалшиво-театрално, и аз я харесах. Изпъква на фона на Геро и Телбис.

# 171
  • София
Като става въпрос за дикция в сериала има една дама.
Жалко, че до момента е само глас.
Визирам Силвия Лулчева.

# 172
# 173

Въпросът на Филип откога не е правила секс хич не беше на място...

Беше просто неуместна шега, още не са толкоз близки приятели за такива солени майтапи. Не ви ли се е случвало да изръсите нещо неволно, да засегнете някой и да съжалите за това.

# 174
На мен ми стана смешно като й го каза. Мъжете са си по-първични и цапнати в устата. Ако те почувстват по-близка говорят доста свободно. Според мен беше просто знак, че се разчупва атмосферата между тях и тръгва към нещо повече. Но за типаж като Филип както беше показан досега беше малко странно.

# 175
Неуместна шега много!!! Но когато поне човекът не е някой мазник и простак тогава може да се забрави -  а Филип е възпитан и джентълмен.
Много много ми хареса епизодът! Цялата атмосфера, селският звук от щурците и вятъра ❤ после дори спя по-добре, колко е хубаво да гледаш селото дори от екрана. И тази готина групичка, страхотно изглежда вече да работиш там. 🍷 аз всеки път залагах, че епизодът ще се казва Широка Мелнишка и последният път ми писна и се падна точно него хаха
Залагам следващия път на Мавруд.

# 176
Той пък Фил щото се е съдрал от секс, че на Елина предиря. Joy
В този сериал, най активен сексуален живот има Бончев.

# 177
В този сериал, най активен сексуален живот има Бончев.

И той го закъса 😂 Само ядове бере напоследък 🤕 Не чв не си го е заслужил де.
Очарована съм от Билалов, в къщи покрай децата загледах и стани богат, харесвам го като водещ - не е пренавит. И сега толкова естествено му се получава образа 👍 Забравям, че е филм.

# 178
  • The point of no return
JoyJoySweat Smile

В десятката! И наистина адски неуместно беше като я попита, почти толкова колкото в предната серия като я навика и й каза да не му се лигавела.
Явно се опитват да ни покажат сближаване, ама трябва нещо друго да измислят, че такива изцепки са доста не на място.
Билалов тук ми харесва, но нещо не мога да му свикна в Стани богат.

# 179
На Билалов вече му свикнах в Стани богат. И плоските шеги преди реклама вече не ме изненадват, явно са сценарий. Искам да го гледам в театъра, дано успея.

Общи условия

Активация на акаунт