ВИНА - тема 2

• 39 280
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Какво ще прави с кончето??? Ужас

# 421
  • София
Може би ще изнудва Харизанов за пари?

Леле тази Антония ли беше, завършена к*рва

Хареса ми епизода, доволен съм. 🙂

# 422
  • Другата България
Най-сетне проява на нещо човешко в Бончев, като погледна дъщеря си и видя изражението на лицето ѝ, явно разбра колко важно е това лозе за нея. Щях да съм много разочарована, ако и сега беше подходил като “агресор“, а не като баща. Има надежда.....
Страхотен Билалов, в пореден епизод. Heart Роден е за такива роли, въпреки, че и в комичните моменти се справя доста добре. Моят личен Оскар отива при него за ролята на Андрей Бончев.
Както и предполагах, между Марта и Филип всичко е приключило. И той няма да се върне в САЩ. Отиват си с Елина, някак непринудено им се получават нещата.
За Цвета....мисля, че когато разбере - а тя ще разбере истината, ще направи така, че да спаси и Бончев, и семейството си. Очаквам следващата стъпка на Титов да е нещо свързано с Елина или със самата нея, и тогава Андрюша иска не иска, трябва да каже истината, вероятно и на двете.
Все още не мога да схвана какъв е замисълът с коня, но се смях от сърце когато Бончев се показа от купата със сеното. Joy

# 423
Да, много смешен като се подаде от сеното Андрей, ами ако го бяха открили 😂

# 424
Скри се като името си мишка

# 425
  • Другата България
Ние с ММ тъкмо се чудехме къде се е заврял, дали прескочи в друг бокс....и като се размърда купчината сено, и ...Joy Не може да му се отрече, че е доста креативен.
Така и не разбрах докрай защо е тази война с Харизанов, и защо отново е против проекта му.
“Чергата“ му гори, той обикаля ромските квартали и продължава да мисли как да прецака “врага“.
И тоя ром също беше много автентичен.

# 426
Бончев сега ще изнудва Харизанов за пари.
А Антония не си поплюва Joy

# 427
  • Другата България
И на мен това ми мина през ум, но по-скоро си помислих дали няма да го изнудва да го отстъпи на руснака, проекта,  и така той самия да се измъкне, в смисъл - земята му е необходима.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 23:10 от Merri_An

# 428
Антония удари дъното. Много гнусно.

# 429
Нито Елина е готова, нито Филип.
Тя захвърли роклята, той все още е объркан…Не беше момента да я награби в колата - от съвсем друга емоция трябва да тръгне целувката.
Кеф й е да му се хвърля на врата, но ще дойде и момента, в който няма да я пусне!🙏
За кончето, направо си помислих, че ще го заколи в бокса😳 или ще го назоба с моркови и захар и ще го отрови🤣, толкова разбирам и аз🤷🏻♀
Ще изнудва Харизанов май…

# 430
  • Мюнхен
Бончев отнесе няколко благословии от мен, докато гледах сцената в конюшната, ей! Като ги видях тези "пантофки", за момент си помислих, че е сложил нещо вътре и ще ѝ скапе копитата.

А за кого тогава е спринцовката, която Бончев получи от доктора? И какво има вътре? Някой влезе при Цвета май, дали не са руснаците?

# 431
Jinnafee, помислих си същото като видях как е завил копитата, изтръпнах направо!

# 432
  • Другата България
Не, копитата се завиват, за да не тропат и да не се чува.
А при Цвета не влезе никой, Бончев излезе, докато тя се молеше.

# 433
Отново хубав епизод... но прекалено кратък! Слава Богу,
че рекламите по БНТ са къси.
Триото Билалон, Елена Т. и Зомборис са направво перфектно
израбботени образи!
Много ми хареса това "опипване" на почвата  от Елинапо телефона.
Но Филип не издържа, за съжаление.

Наско (Геро) също беше добър в този епизод... Особено на търга -
изигра цялото притеснение и колебание без грешка!
А най-много се радвам, че епизодите веднага се качват в YouTubr!

С нетърпение очаквам еп.10! Чак другия четвъртък...Disappointed

# 434
Аз съм много доволна, че има епизод само веднъж седмично. Това първо държи интереса, а второ нямам време и желание да следя сериал всяка вечер.

Общи условия

Активация на акаунт