ВИНА - тема 2

• 39 238
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Ако този, когото харесвам беше в ситуацията на Филип, щях да съм абсолютно същата, спъната кобила като Елина…🤣
Щях да го вадя по нощите и аз, да ходим да греем лозето, не за да правим секс в колата🙄, а заради любовта му към винарната…
Щях да съм кисела краставица точно като нея, от страх да не се издам колко го харесвам, щото все пак е женен…
Непохватно като нея бих се изразявала (за смесените български и френски сорт вина̀), по същия начин бих се панирала, разбирайки за загубата му…и т.н.
Абсолютно реалистични образи са!
И той се лута и е объркан, доста писахме за това.
Аз от самото начало усетих празнината между него и Марта. Хладина, превърнала се в кучешки студ впоследствие. Животът е истински жесток понякога, несправедливо жесток.
Но колкото и изгубена да е връзката му с жена му, от пуста принципност, бих стояла настрана…на този етап. Не заради халката, а защото така го усещам.

# 586
  • The point of no return
Дразни ме и че излезе с Елина, но продължава да носи халката. Хем било приключило всичко с Марта, хем не я сваля. Иска му се, но не му стиска?!
Е, да я махне, ама ако иска да скрие, че е женен. Пък то от кого да го крие това?

Не става дума да я махне, за да крие, че е женен. Проблемът е че самият той не е приключил с Марта окончателно. За мен това показва носенето на халката. Той е неориентиран, нормално е донякъде, но  вече толкова серии, би трябвало да му се избистрят нещата и да се реши да промени нещата и да продължи напред.
Разбира се, че не е лош човек, никой не е идеален, но и двамата с Марта закопаха връзката си, това е голата истина.
Стела е много права, реалистични са героите по всички параграфи.

# 587
реалистични са героите по всички параграфи.

В тази връзка Билалов беше написал във фб си: "Не играя "лош", играя човек от живота." Явно има слабост към такива роли, защото моноспектакълът му се казва "БУМ БУМ - Еволюция на престъпното мислене". Не съм го гледала, но много бих искала Simple Smile

# 588
  • Бургас
Не бях чела никакви анонси за сериала; вчера надникнах в този на БНТ - "... Оказва се, че връзката между семействата на Филип и Елина има корени, по-дълбоки и здрави дори от тези на лозите. Тайни и вина от миналото са напът да провалят всичко..."  И както си мислех/мечтаех, че Филип ще се окаже внук на дядо Станко, след този текст взех да се питам, дали няма все пак да излезе, че Филип е син на Бончев и че с Елина са наполовина брат и сестра... Та затова да тече тази неизяснена енергия, някак мека и по-скоро като уют и спокойствие, а не като страст между тях... Обаче тук в темата многократно се споменава, че другаде Елина е анонсирана като любима на Филип. 🤔🙃

# 589
Днес ми попадна реклама във Facebook, която ще сложа в скрит текст, защото не споделям с цел промоция.

Става дума за посещение на снимачните локации на сериала.

# 590
  • Галифрей
Не бях чела никакви анонси за сериала; вчера надникнах в този на БНТ - "... Оказва се, че връзката между семействата на Филип и Елина има корени, по-дълбоки и здрави дори от тези на лозите. Тайни и вина от миналото са напът да провалят всичко..."  И както си мислех/мечтаех, че Филип ще се окаже внук на дядо Станко, след този текст взех да се питам, дали няма все пак да излезе, че Филип е син на Бончев и че с Елина са наполовина брат и сестра... Та затова да тече тази неизяснена енергия, някак мека и по-скоро като уют и спокойствие, а не като страст между тях... Обаче тук в темата многократно се споменава, че другаде Елина е анонсирана като любима на Филип. 🤔🙃

Аз ще се радвам,ако се окажат брат и сестра, не знам защо в описанието им под снимките им ( сайта на БНТ) пише и за двамата,са любими. Не ми дават такова усещане. Ако са го сбъркали поне да го бяха редактирали.

# 591
Най вероятно наистина ще се окажат рода. Нищо сексуално няма между тях до момента.

# 592
Няма никаква логика да напишат в сайта на БНТ, че ще са двойка и да се окажат роднини, още повече, че в последния епизод стана ясно, че имат влечение един към друг... това че няма химия между героите и актьорите е друго нещо.

# 593
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЖЕНИ! Animal See No Evil Flowers Four Leaf Clover

# 594
Хипотезата, че Филип и Елина може да се окажат брат и сестра беше коментирана още в началото.
За мен, нищо до сега не подсказва за такъв развой на нещата и ще бъде крайно нелогично да завият в тази посока.

“Оказва се, че връзката между семействата на Филип и Елина има корени, по-дълбоки и здрави дори от тези на лозите. Тайни и вина от миналото са напът да провалят всичко..."
Това аз го разбирам, че двете семейства имат стара вражда и когато това се разкрие отношенията между Филип и Елина ще търпят сътресения.
Най-вероятно баща ѝ е навредил по някакъв начин на семейството на Филип, което предполагаме тук от самото начало, макар все още да не е ясно каква е ситуацията с баща му и защо майка му така се изплаши като чу името Бончев.

# 595
Честит празник, мили дами! да сте живи и здрави.

# 596
  • Варна
Хипотезата, че Филип и Елина може да се окажат брат и сестра беше коментирана още в началото.
За мен, нищо до сега не подсказва за такъв развой на нещата и ще бъде крайно нелогично да завият в тази посока.

“Оказва се, че връзката между семействата на Филип и Елина има корени, по-дълбоки и здрави дори от тези на лозите. Тайни и вина от миналото са напът да провалят всичко..."
Това аз го разбирам, че двете семейства имат стара вражда и когато това се разкрие отношенията между Филип и Елина ще търпят сътресения.
Най-вероятно баща ѝ е навредил по някакъв начин на семейството на Филип, което предполагаме тук от самото начало, макар все още да не е ясно каква е ситуацията с баща му и защо майка му така се изплаши като чу името Бончев.
Връзка със здрави и силни корени, не ми звучи като стара вражда.

# 597
# 598
  • Другата България

Връзка със здрави и силни корени, не ми звучи като стара вражда.
И на мен така.
Ще е “язък за барута“. Stuck Out Tongue Winking Eye
Стоят страхотно като двойка, но пък и понякога совите не са това, което са.

# 599
Готова съм за всевъзможни развръзки между героите. Както вече писахме, Филип и Елина са сковани поради чувството за вина̀. Въздържат се просто, не е като да не се харесват.
Чак рода̀ да са, не знам?!
Бончев е имал гадна роля в живота на майката на Филип. Да я е забременил и да е избягала, не вярвам?!
Бончев е правил мръсно на рода̀та на дядо Станко, там има нещо дълбоко, непростимо, неизказано, печал, смърт…
С интерес очаквам да разбера какво точно се е случило?!
А Харизанови?!
Навсякъде има подобни фамилии, въпрос на късмет е наследниците да се измъкнат живи при подобен начин на живот.
Много може да се гадае как ще “свърши” Харизанов младши…?!
Една любов като нищо би го променила, би му дала самочувствие. Аз съм ЗА положителна промяна при него!
Дори и при Бончев не всичко е изгубено - за да си оправи семейния живот, заради жена си, дъщеря си, може да претърпи метаморфоза, защо не??
Семейството е най-голямата сила!
Да приеме, че винарната на Елина не трябва да се пипа и толкова!
Да вади пари от откуп за Анабел, така де!
Ако покаже топки и подходи с такт, внимание и разбиране (колкото и да са му неприсъщи) към Цвета, тя ще му прости.
Сега взаимно си правят напук и се нараняват, но то е понеже не са си безразлични, има надежда!
Така като гледам и Харизанов младши е готов да прости на баща си, но там пък не бива, наистина не трябва.
Това са размислите ми за момента.
А, забравих Антония.
За мен подобно държание е непростимо.
Понеже съм върла моралистка, никога не бих простила изцепките й, провокативните й думи, безочието й.

Общи условия

Активация на акаунт