ВИНА - тема 2

• 39 379
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Скрит текст:
Тази жена до сега не се в появявала в сериала. Интересно коя ще е.
Промо не съм гледала, но точно от този кадър жената ми прилича на Цвета.

# 76
Да и на мен. Но пък учуден?!

# 77
Заглавието за вино, съответно епизодите са с имена на сортове вино. Аз не намирам връзка със сюжета.

Аз хванах някаква логика само в епизода Тамянка - тогава Цвета беше в манастира при монахинята.

Последна редакция: нд, 12 фев 2023, 10:27 от djovana2

# 78
  • пустинен пъпеш
[quote

Доста цинично ми звучи извинението, което ще дойде от Антония към "лельо Цвета", а Бончев не го ли нарича чичо?
[/quote]
На Антония в разговор с Елина й се изплъзна Андрей(за Бончев) и Елена се подразни на тази й фамилиарност.

# 79
  • В най - голямото село
Харесва ми филмът. Изгледах на един дъх 6те епизода. С нетърпение чакам 7ми.

# 80
Евгения Джаферович?
Само от тук не е изскочила още 😃
Направо си плюх в пазвата Close
А за смисъла на виното, това е много добра тема за есе Simple Smile Като акценти в него може да са (например): история, традиции, семейство, хоби, професионализъм, приятели, любов...
Животът освен материя, т.е. хранителна стойност, има толкова други аспекти, които всъщност създават материята, но това пък е тема за друго есе Simple Smile

# 81
Наистина е прекрасно, че се популяризира винарството у нас ( и извън нас също🤣)!🙌 Без срам признавам, че покрай родителите ми, познавам повече бялото вино и силните концентрати! Затова и избягвам да давам мнение конкретно за вино ( че събужда в мен вина̀та на некомпетентната🙃)! Но споделям колко ми е драго да гледам и чета за родните винарни, които не познавам!
Френски вина̀ не съм изучавала, а само дегустирала - те са почти толкова колкото сирената им🤣 Има любители на Бордо, но има и почитатели на Божоле или Кот Дьо Рон, не всеки обича всичко!
Аз се губя сред подобен богат избор! Хубавото вино наистина е като нектар, мехлем за душата, независимо какво е и откъде е! Може и да не е отлежало, но да има плът и кръв, без да е тежко!
Колко реки текат през град Лион?
Три - Рона, Сона и Божолето🤣
Нямам никакво оправдание, че не познавам Винарна Мелник, Сливенския Домен Боаяр…,
С невероятна гордост обаче гледам родния сериал, четвъртъците са очаквани с нетърпение!

# 82
  • Галифрей
Според вас ще има ли сезон 2? Дали ще оставят с отворен край?

# 83
Любим персонаж ми е секретарката на Бончев 😁 искам по-честичко да я включват, че много ме забавлява 😆

# 84
Аз искам завършен финал.
Много ме дразнят като свършат сериал на никъде и после не подновят по някакви причини.

# 85
  • София

Това е един от малкото родни сериали за които бих се зарадвал ако го продължат, но се съмнявам. БНТ нямат навика да правят сериали с няколко сезона. ''Под прикритие'' беше изключение, но той просто се превърна в невероятен хит и едва ли не всички го гледаха...

# 86
Надявам се да има продължение. Ами дотук много малко знаем за героите. Вижте как си създаваме почти fan fiction тук. Зоя е просто един глас. Дядо Станко имаше много потенциал, а изчезна. Дори за Филип трябва да гадаем и за неговото детство. Има уж много тайни около всеки един от тях, но дотук малко е разкрито.

Определено ще претупат връзките, развръзките, и всичко останало ако е само един сезон.

# 87
Дано сложат логичен край и точка.
Не искам други сезони, колкото повече сезони, толкова повече бягане от основния замисъл. И изобщо не обичам да има повече от сезон
Както Порталът.

# 88
Любим персонаж ми е секретарката на Бончев 😁 искам по-честичко да я включват, че много ме забавлява 😆

Тази жена не беше ли режисьорка, свързвам я с някакви кофти изпълнения, не ми е приятна никак

# 89
  • Пловдив
Чакайте де...то сме още в самота начало, а вие край, че и продължение Smile

Общи условия

Активация на акаунт