ВИНА - тема 2

• 39 333
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
  • Велико Търново
B𝕒н𝕦л𝕦я*, Бончев е щял да вербува Наско да работи за него ли?
Иначе за какво му е точно той да печели търга за лозето? В случая целта не е ли лозето да не е на винарната, за да не може тя да се продаде на друг.? А Наско остана на работа във винарната.
По-скоро ми прилича на "не го е предвидил".

# 136
  • The point of no return
Да вземат и Харизанов син да работи във винарната! ☺ Нали им трябва пласьор😉 Все по-симпатичен ми става.

Точно и аз това си помислих като им върна анализатора, даже очаквах Филип да го покани. Много е точен Пламката, страшен образ. Grinning
Ще си пасва с лудетината, която разпродаде виното и владее няколко занаята Grinning

# 137
Много ми хареса и Брейнсторм-а, който заформиха под тентата, седнали на палета и обсъждат новото име на винарната!
Добро хрумване!

# 138
Много хубав и динамичен епизод! И свеж при това! Цвета как се погрижи малко за благотворителност на гърба на мъжа си Joy А Елина ще омекне още, Филип започна опитомяване на дивото момиче. Жал ми е малко за Марта, особено заради детето.
Иначе всички са свежарки, и Харизанов младши явно си върши простотиите като зов за внимание от баща си, който все го подритва. Добре ще му дойде да го сгаджосат с героинята на Клементина.
Рязко тръгнаха нещата на хепиед. Очаквам сега усложнения с рускинята и Бончев.

Последна редакция: чт, 16 фев 2023, 23:11 от EdelV

# 139
B𝕒н𝕦л𝕦я*, Бончев е щял да вербува Наско да работи за него ли?
Иначе за какво му е точно той да печели търга за лозето? В случая целта не е ли лозето да не е на винарната, за да не може тя да се продаде на друг.? А Наско остана на работа във винарната.
По-скоро ми прилича на "не го е предвидил".

Да, пропуснала съм разстоянието. 👍

# 140
"Иначе всички са свежарки, и Бончев младши явно си върши простотиите като зов за внимание от баща си... "
Харизанов младши е той, освен ако не е незаконен син на Бончев.

# 141
И този eпизод ми хареса! Hands Clap
Нещата започнаха да се разплитат. Малко като на кино, но все пак е по-добре така.
(Например, как изведгъж е върна апаратът за анализиране на виното..)

Цвета започна да се държи нормално, Елина прозря къде е истината,

Филип взе по-твърда позиция спрмо Марта, започна да взима и по-твърди решения
за винарната,  върна си основните играчи и дори имаше закачка с един кадър
на който се  появи "великолепната седморка" от един стаааар уестърн...
Допада ми и лекия хумор и в ситуаиците, и в диалозите на сериала...
И изобщо - харсва ми посоката, в която с движи сериалът и с нетърпение очаквам
всеки следващ епизод. Hands Ok Hand

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 00:32 от jupetrov7

# 142
"Иначе всички са свежарки, и Бончев младши явно си върши простотиите като зов за внимание от баща си... "
Харизанов младши е той, освен ако не е незаконен син на Бончев.
Да, така е, разбира се.

# 143
  • Берлин
Най-свежи моменти днес:
-новите влогъри
-монахинята с точните думи към Цвета
-младшият с анализатора
-"благодаря, ГретИ" от устата на Елина
Някак действителност, мечти, сила и слабост са отлично дозирани и майсторски смесени (ако разбирах от вино, щях да довърша изречението с подходящо сравнение, ама..)

# 144
Радост е като глътка свеж въздух в бригадата  на винарната. Joy
 Елито какъв театър изигра пред Филип когато я покани на вечеря!И после ,докато разговаряха по телефона, имала ангажимент,вечеряла с приятели... Голяма артистка се оказа и тя. Joy

# 145
Харесва ми непринудеността, с която се случва всичко. Сякаш винаги така е трябвало да бъде. Филип осъзна, че винарната не е за продан, Марта не е за обратно приемане, Елина е точно за опитомяване, Харизанов младши - за присъединяване, а старши - за употребяване🙃
Всичко си идва на мястото плавно и хармонично.
Винарната ще бъде вдигната на крака от най-невероятната трупа ентусиасти, които ми напълниха душата тази вечер - Филип си е точно на мястото, Елина май също ще намери своето до него, Климентина е радостна находка във всяко едно отношение, завърналите се сподвижници са буквално събрани от кол и въже, но в живота е точно така, успяваш със сърцатост и хъс, Харизанов младши ми харесва още от затвора и викам направо да влиза в екипа🙃
Цвета се събуди, а Бончев го закъса.
Наско продължава да ме дразни, не мога да обясня защо?!
Онази Антония, противна и нагла.
Очаквам големи емоции занапред❤

# 146
  • The point of no return
Веселяшка с всичко казано от теб съм съгласна, без това за Антония.
На мен ми се стори искрена в извинението си към Цвета, но и разбирам защо Цвета не искаше и дума да чуе.
Монахинята обаче е опасна, разбива ме като започне да прави анализи и да вади заключения. Grinning Втора професия - психолог.
Очаквах че ще разкрият какво е станало със сина на Филип и Марта, но не би. А раздялата им явно дойде с неговото оставане в България.

# 147
Много свеж епизод.
Най голяма трансформация има при Цвета. Както го подпука Андрей, руската мафия пасти да яде. Joy
Елина хубаво си преглътна егото и се обади на Филип с въпроса "искаш ли ме". Иска те, ама още не знае...Grinning

# 148
Да вземат и Харизанов син да работи във винарната! ☺ Нали им трябва пласьор😉 Все по-симпатичен ми става.

Точно и аз това си помислих като им върна анализатора, даже очаквах Филип да го покани. Много е точен Пламката, страшен образ. Grinning
Ще си пасва с лудетината, която разпродаде виното и владее няколко занаята Grinning
О да, да дано се влюбят тези лудетини!
Хубава серия.

# 149
Хареса ми и на мен серията, и като цяло, че сериалът има една подтема според мен - завръщането. Снощи много ми хареса Филип като каза "Първо трябва да върнем хората". За всичко важи!

Общи условия

Активация на акаунт