ВИНА - тема 2

• 39 289
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Очаквах повече от епизода, особено след като бях прочела първоначалните реакции тук.
Най-много ме изкефи Цвета как непринудено поздрави Бончев от гишето в банката и после го попита какво иска за вечеря.
"Изиграването" на Антония ми се вижда доста нереалистично, прекалено от Цвета и много глупаво от Антония.
Наско ме дразни от самото начало.
Радост е абсолютна радост за очите, прекрасно дете, дано има бъдеще актрисата.
Че отношението на Филип към Марта не ми харесва го писах още при предишни епизоди.
Силвия Лулчева не искам да идва, така само образ и глас по телефона е достатъчно присъствие.
И пак ботуши, скини джинси и запасана риза от Елина... Хем сякаш ни я представят като някакъв по-арт образ, а в същото време това еднообразие във външния вид...

# 241
Цвета ще е принудена да помогне на Бончев. Обича го - не обича го, иначе ще трябват да плати цялото семейство на Бончев, включително тя и дъщеря ѝ. Мафиотите спокойно могат да отвлекат Елина, за да принудят Бончев да се размърда. (вече имаше намеци за това в предни серии. Лена му каза на Бончев, че знаят къде работят жена и дъщеря му; после неочаквано посети жена му; сега адвоката му казва "днес на вратата  - утре ще ги намериш в спалнята") Очаквам общият враг да  сплоти  Бончев и Цвета- макар и трудно.

Елина ни я представят като някаква типична каубойка или тексаска  фермерска с тия протрити джинси ,  кафеви ботушки с реснички и това якенце. Явно само по тоя начин могат да си представят жена-фермер.

и за мен изиграването на Антония дойде не на място. Първо че Цвета досега го играеше благородна (например че прощаваше на Бончев изневерите му) сега се оказа отмъстителна, Ния пък го раздаваше хитра, а се оказа тъпа. И въобще това бе никому ненужна сцена Цвета можеше просто да я изгони от апартамента.

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 11:26 от Лорд Сняг

# 242
  • earth
И отново - какво толкова изиграване на Антония? В крайна сметка получи нещо, ако и да не в цял/чист апартамент, от жената на любовника си.

# 243
  • Пловдив
И отново - какво толкова изиграване на Антония? В крайна сметка получи нещо, ако и да не в цял/чист апартамент, от жената на любовника си.
+ кредит/ипотека за 15г.

# 244
  • Другата България
И отново - коментират се мотивите на Цвета за въпросното получаване и начинът, по който го направи с наивната Антония. Подбудите ѝ се оказаха не толкова благородни, за каквито ги представи пред същата Антония.
Въпрос на интерпретация на видяно според лично разбиране на ситуацията и сцената, която повечето от зрителите явно асоциират по един и същи начин.

# 245
А аз чух, че ще го изплаща до 2045 година. Но може и да не съм чула правилно.

Иначе какво – натриха ѝ носа с нейното доброволно съгласие.
Антония никак не е наивна, просто алчна и хитра. В случая се намери кой да я надхитри.

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 12:46 от Как' Сийка

# 246
  • Другата България
Ако е хитра, и пресметлива, и алчна, да беше прочела какво подписва все пак.....

# 247
  • Пловдив
А аз чух, че ще го изплаща до 2045 година. Но може и да не съм чула правилно.

Иначе какво – натриха ѝ носа с нейното доброволно съгласие.
Антония никак не е наивна, просто алчна и хитра. В случая се намери кой да я надхитри.
не, докато стане на 45 Simple Smile

# 248
Е, тя се е мислела за хитра – ще си легне с чичко Паричко, той ще я уреди на доходна работа, живее с дъщеря му, без да плаща наем... Накрая хитрата сврака – с двата крака.
Алчността ѝ замая главата.

А, благодаря.

# 249
Ако бе толкова хитра, въобще нямаше да дели апартамент с Елина. Така и даде възможност да я опознае, да разбере че си има приятел и рано или късно аферата щеше да лъсне. Ако бе толкова хитра отдавна да е накарала Бончев да ѝ припише поне един апартамент, а и да се осигури материално за тези години през които са заедно. Тя обаче разчиташе на честната му дума. ThinkingНе знам нито кък си е представяла съвместното си съжителство с Елина без тя в даден момент да се поинтересува, кой е тайнственият приятел на Ния, нито как си е представяла че ще стане управител на хотела  и няма да стане масова клюка че е назначена чрез креватни умения.Thinking Да не говорим че да си управител не голяма работа - собственика винаги може да те уволни.

Отношението на Филип към Марта е за бой. RageПърво я домъкна на място където тя не желаеше да идва, с обяснението "почивка" и "за малко е". Да бе доходна винарната - а тя е минно поле!- с общината., с полицията, слаб маркетинг, чести проверки . Филип стои от чист инат.
Жена му, му бере притесненията докато е в ареста тоѝ стои на инат. RageДа не говорим че не си изчисти отношенията с Елина, прекалено фамилиарно се държат един с друг. Тя уж напуска, ще отива в друга фирма, но в три среднощ го измъква от кревата да спасяват лозето. Дори Насо не си позволи така да фамилиарничи, а уж са близки Той пък и вика "не се лигави, връщай се" сякаш тя му е куче и му е длъжна. Марта усети това отношение и ѝ прекипя.
Филип постави първо винарната, после и Елина пред нея.Rage Сега разбира се, след майката - очевидно - е правила опити да ги помири Марта иска да му даде още един шанс...и той грубо я реже. Аз да съм на Марта въобще няма повече да се занимавам с Филип - направо развод.
А иначе на майка му не ѝ е работа да се меси в отношенията между него и жена му, и двамата не са малки, а и такава намеса може да има обратен ефект-

Последна редакция: пт, 24 фев 2023, 12:59 от Лорд Сняг

# 250
Ти мислиш ли, че не го е карала? Само че той явно не е от много щедрите мъже, още повече нямаше никакви чувства към нея. Нито пък тя към него. Използваха се взаимно за креватни удоволствия и дотам.

Тя нали го упрекна, че не ѝ давал дори една чашка да купи за апартамента, в който се срещаха – сакън да не вземе да го припознае за свой и да започне да претендира за повече.

# 251
  • София
Тя първо е била само приятелка на Елина.
Впоследствие става любовница на Бончев.

# 252
Ти мислиш ли, че не го е карала? Само че той явно не е от много щедрите мъже, още повече нямаше никакви чувства към нея. Нито пък тя към него. Използваха се взаимно за креватни удоволствия и дотам.

Тя нали го упрекна, че не ѝ давал дори една чашка да купи за апартамента, в който се срещаха – сакън да не вземе да го припознае за свой и да започне да претендира за повече.

като го е карала и не се е навил за един апартамент, не знам как е вярвала, че ще я направи управител на хотела? Това все пак е една отговорна позиция, Бончев би трябвало да преговаря и с бъдещия купувач да остане точно тя, което би свалило цената на комплекса и респективно  - предполагаемите доходи за него. Бая наивна е била. Той за да я залъгва толкоз време освен голия секс би трябвало някакви подаръци да ѝ е правил. Като не ѝ е давал дори чаши да купува отдавна трябваше да го зареже.

Приятелството ѝ с Елина - ако въобще го е имало - е свършило в мига, в който е започнала да спи с баща ѝ- не знам как си е представяла да останат приятелки?

# 253
И на мен ми се стори този епизод леко вял, само да не ни сбързат и претупат накрая. Но като цяло лежерно развиват нещата, така, че си ги знаем Simple Smile 12 епизода са, нали?
Акцентите на серията бяха екшъна с Цвета и Андрей, както и подхлъзването на Антония. Балсам за очите: гледките и дегустацията на вината. Леко започна разплитане на кълбото с Филип и дядо Станко. Особено, когато Филип каза, че те двамата си приличат- настръхнах! Новото лого на винарната също много ми хареса, на Бончев не, хахаха!
Малко й се ядосах на Цвета, цял живот се прави на бита лисица и сега, когато едва ли не на Бончев му слагат примката, тръгнала да се прави на мъж! Е, тя не знае положението му де, ама... другата серия ще научи.
А ако похарчи 100 000 за вино, което да дари на манастирите, Андрей направо да си чете молитвата Satisfied

# 254
  • София

Получи "загробване" за следващите 15 г. Тя ако е имала възможност да плаща, сигурно е щяла да си плаща квартира или сама да вземе ипотека.
Интересно ми е съотношението между заплата в Сандански и месечна вноска по ипотека. Дали някой има наблюдения да сподели?

Общи условия

Активация на акаунт