Септември 2022 Тема 3

• 20 014
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
Аз бих дала, ягоди също давам от 9ти месец домашни, тогава питах педиатърката, каза че може. Нямаме проблем.

В приложението дето гледам даже я дават от 6ти месец
Момичета може ли.да дам малинки пасирани (1 -2 лъжички) да пробвам за алергени?

Последна редакция: сб, 08 юли 2023, 16:38 от Lizi:) :)

# 646
Можеш да. Аз давам отскоро като започнаха домашните.

Момичета може ли.да дам малинки пасирани (1 -2 лъжички) да пробвам за алергени?

# 647
При майките при които има така да се каже проблем с храненето - звб опитахте ли? Бебетата може да ядат цели храни, ако не искат пюрета?
Ради - задължително пусни урина и обикновена и стерилна, трябва да се види защо се случва така! Кръв от пръстче е несериозно според мен да взимат, трябва си от вена за да има точни резултати и как така анемия без да са изследвали кръв от вена?

# 648
  • София
Да, Тес-навсякъде където питах,казаха, че болката е адска, парите са много, а резултатите незадоволителни.
Аз не давам алергени, на 9 мес е и педи забрани-каза, че е рано-сами боровинки съм давала в едно пюре ама само веднъж, после не съм ги купувала,че беше скъпо.

# 649
Аз съм пробвала да давам парчета, тип ЗВБ, но мойте деца въобще не поднасят с ръка към устата, обикновенно хвърлят храната на земята или въобще не искат да я пипнат.

# 650
Хапна си ги малинките с кеф. Днес пак му дадох няколко лъжички и му хареса. По принцип отваря уста за всичко Grinning

# 651
А праскови давате ли или е рано?

# 652
  • Варна
А праскови давате ли или е рано?
Аз съм дала и нектарини и с мъх.

# 653
  • Варна
Всичко давам аз без сол, захар, мед и патладжан.
Малините не му харесаха, май му дойдоха кисели, защото бяха домашни и не много добре узрели.

# 654
Здравейте, моя син отказва да суче и това нямаше да е проблем ако ядеше храна ,но той не яде . От 2 седмици на сам просто не мога да го накарм да суче ,става с много опити и то за по 2-3 минути ,последно сука снощи в 1 в просъница като го побутвах за да суче поне малко,сега е 9 сутринта и изобщо не изглежда като да е гладен ,играе си ,смее се всичко е ок с изключение на това ,че явно не е гладен ,каква може да е причината ?

# 655
Ради, пробва ли АМ дали ще пие?
Не знам дали е възможно на тази възраст кърмаческа  стачка? По-скоро не май.
И моята не яде храна, но поне АМ пие.

# 656
Дали не е от времето, защото е много топло, понкога и ние не искаме да ядем, нектаринки си хапва и му харесват, мъхесто не съм давала

# 657
  • София
И праскови не давам аз. Никакви такива алергени, освен в суха каша.
Лизи-същата работа,ама ние го мъчим тука с един бебешки зрънчо-осъавям му го да си го метка по земята, после си го взима, отвращава се отново(за около 100тен път) после пак го хвърля и така, докато не си го сложи 2-3 пъти в устата, да се доотврати и то вече е толкова меко, че му остава в устата.. и така😆

# 658
Момичета,как оставяте вашите мъници вечер да спят? През деня го оставям по памперс,но вечер някакси се притеснявам а вкъщи е 27° ,постоянно е потен,главичката му гръбчето му. Оставям го да спи по потник или тениска

# 659
27 градуса са много. Щом се поти, значи му е топло. И при нас е топло, но е горе долу 24-25 градуса. Снощи оставихме климатика в другата стая и отворихме към нашата спалня, че не може да се спи. Иначе аз отдавна го оставям по памперс и с чувал отгоре. Мислех да махна и чувала, ама аз обичам да съм си завита дори като е топло, да си имам нещо отгоре, та не смея още.

Момичета,как оставяте вашите мъници вечер да спят? През деня го оставям по памперс,но вечер някакси се притеснявам а вкъщи е 27° ,постоянно е потен,главичката му гръбчето му. Оставям го да спи по потник или тениска

Общи условия

Активация на акаунт