Септември 2022 Тема 3

• 20 720
  • 766
  •   1
Отговори
# 150
Момичета малко по различна тема. Имам нужда от вашия съвет. След раждането имах шевове долу. Уж не бяха много, но всъщност след време като видях какво е долу и лошо ми стана. Да уточня: на перинеума бяха малко, зараснаха без следа. Но имах разкъсване в областта на клитора, което той уж заши. Не знам какво е шил, но сега едната ми срамна устна е разкъсана по средата. Извинявам се ако темата не ви е приятна, че говоря за шунди 😃 Ама ми е грозно.  Мъжът ми нищо не казва ама и той рядко слиза долу, не мисля че изобщо се е заглеждал. Сега съм решила да ида на консултация, където родих, и после да търся пластичен АГ да ме оправи. Но нз дали си струва целият тоя труд, пари и болка за място което никой не вижда 🤣🫢 Та моля ви за мнение, има ли други с такива проблеми 🙄

# 151
Нямам такива проблеми, но ако ти пречи на теб или мъжа ти го оправи, ако мислите и двамата, че може да си живееш така, няма смисъл да си го причиняваш. Heart

Момичета малко по различна тема. Имам нужда от вашия съвет. След раждането имах шевове долу. Уж не бяха много, но всъщност след време като видях какво е долу и лошо ми стана. Да уточня: на перинеума бяха малко, зараснаха без следа. Но имах разкъсване в областта на клитора, което той уж заши. Не знам какво е шил, но сега едната ми срамна устна е разкъсана по средата. Извинявам се ако темата не ви е приятна, че говоря за шунди 😃 Ама ми е грозно.  Мъжът ми нищо не казва ама и той рядко слиза долу, не мисля че изобщо се е заглеждал. Сега съм решила да ида на консултация, където родих, и после да търся пластичен АГ да ме оправи. Но нз дали си струва целият тоя труд, пари и болка за място което никой не вижда 🤣🫢 Та моля ви за мнение, има ли други с такива проблеми 🙄

# 152
Мъжът ти, дори да забележи, едва ли би го коментирал или би го приел като проблем. Но ако теб те притеснява, го оправи. Мястото не се вижда от другите, но ти го виждаш и знаеш, че е така.

# 153
  • София
И аз така мисля- ако теб те дразни, иди виж какво може да се направи, прецени дали да не изчакаш,ако планирал още деца. Редно е мъжът ти да е ок с това дори да го вижда. Останала съм с впечатление, че сте готина двойка и не мисля,че ще е проблем. Първо все пак се допитай до лекаря, който е оставил това. Тогава може да не се е виждало от подувания и тн, но мисля, че не е редно и дали не може да си оправи оплексаното.

# 154
И аз така мисля- ако теб те дразни, иди виж какво може да се направи, прецени дали да не изчакаш,ако планирал още деца. Редно е мъжът ти да е ок с това дори да го вижда. Останала съм с впечатление, че сте готина двойка и не мисля,че ще е проблем. Първо все пак се допитай до лекаря, който е оставил това. Тогава може да не се е виждало от подувания и тн, но мисля, че не е редно и дали не може да си оправи оплексаното.

Благодаря ти! Да, аз вече записах час за консултация,  въпросът е, че е 70 лв... и някак ми е тъпо,  че ще дам толкова пари. Би трябвало да ме погледне безплатно все пак той не е успял изобщо да ме зашие 😒 Ама то безплатно няма. Та ще видя дали да го отменя часа или да ходя

# 155
Здравейте момичета и честит празник, как сте със секса ? 😅 при нас вече минаха 5 месеца и сме правили само веднъж- факт, че с детето е доста тегаво- спи в количката ( демек единия от нас го бута) или спи с мен 😳 и време няма някак си , но започвам да го мисля често- не че ми се прави и на мен кой знае колко сигурно защото още кърмя , а мм не е от най сексуалните като цяло, но преди време имахме много проблеми след изневяра от негова страна и от тогава не мога да спра да мисля като настане суша...

# 156
Секса е рядко, с две бебета, от което едното е като кърлеж Joy, забило се е в мен и напоследък иска да спи с мен. Но от време на време се случва.. Трябва да е по често според мен. Тая седмица сме правили 3 пъти, но преди това беше дълга суша... 3,4 пъти за 6 месеца.

Здравейте момичета и честит празник, как сте със секса ? 😅 при нас вече минаха 5 месеца и сме правили само веднъж- факт, че с детето е доста тегаво- спи в количката ( демек единия от нас го бута) или спи с мен 😳 и време няма някак си , но започвам да го мисля често- не че ми се прави и на мен кой знае колко сигурно защото още кърмя , а мм не е от най сексуалните като цяло, но преди време имахме много проблеми след изневяра от негова страна и от тогава не мога да спра да мисля като настане суша...

# 157
  • София
3 пъти😶 аз ще умра, ако трябва да правя толкова... правим веднъж в месеца. На мен ми е много, но заради мм се старая. Иначе ако зависи от мен бих веднъж на няколко месеца. И то ако се налага наистина. Иначе не.

# 158
Аз завидях за 3 те пъти Simple Smile)) добре де, как? Къде са бебетата 😂 решила съм уикенда свекито ще идва... връчвам и бебето сутринта за 20 минути и ѝ казвам, че ще подреждам гардероба докато мм спи... и да чуе - не ми е зор 😂 дано се получи плана

# 159
Ние правим много, почти всеки ден. Бебето си спи в кошарата, обаче е цяло чудо, че големия още не ни е хващал, понеже идва през нощта при нас. То с две деца не са ни останали много забавления, така че…

# 160
Сексът ни не е много редовен, но нормално с бебе и тийнейджърка на 12 години...Аз спя с бебето, а той в другата стая. Отваря ни се парашута през уикенда, когато каката е с баща си. И пак е не повече от 1-2 пъти на седмица. В началото след раждането имах голям страх от секса на психическа основа и докато се отпусна, си мина време. Честно казано, в момента не ми липсва много секса.

# 161
  • София
Джери, как върви пубертета? Тука е ад! Едната е вкъщи и едва я дишам...

# 162
Здравейте момичета по темата за секса ние правим по 1-2 пъти в седмица с 3  деца е малко трудно пък и аз спя с бебка в спалнята а ММ е с другите 2 каки .
Аз по скоро този път не се притеснявах как ще се случат нещата въпреки че имам 3-4 шева и те са за пореден път и след предходните раждания имах .По скоро се притеснявам от забременяване и постоянно напомням на ММ че трябва да ползваме презерватив докато си сложа пак спирала.Че нито едно от нашите 3деца не са планувани и винаги когато сме правили секс е с прекъснат полов акт .И всъщност най -малката се появи тъй като имах проблем при смяната на спиралата и не можах да сложа нова няколко месеца.Та сега това ми е голям страх  и колкото и да мразя презервативите и колкото да ми е дискомфортно с тях понякога ги търпя.

# 163
Panda, Вече са 4  Joy
Не сме за завиждане, защото не винаги сме редовни, просто сега сме хванали някаква серия.
На въпроса как, докато децата спят, през ноща.
И аз се притеснявам, от забременяване, и ние сме с прекъснат полов акт ( да ви кажа малко е гадно, защото 4 години не сме се пазили) ... Знаете че децата са инвитро и може би шансовете да забременея, не са много големи... Но знам за доста случаи на жени  след инвитро забременели естествено Confused
Трябва да помислим как да се предпазваме.

Аз завидях за 3 те пъти Simple Smile)) добре де, как? Къде са бебетата 😂 решила съм уикенда свекито ще идва... връчвам и бебето сутринта за 20 минути и ѝ казвам, че ще подреждам гардероба докато мм спи... и да чуе - не ми е зор 😂 дано се получи плана

# 164
Използваме всяка възможност… Бебето спи от месец в собствено легло до нашето и вече сме по-редовни, но в началото след раждането беше суша.
Заключваме вратата на спалнята през нощта, че идват понякога големите… Още не ми се води този разговор.Wink

Общи условия

Активация на акаунт