Кюретаж и забременяване след това - тема 89

• 23 630
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
Пиши после какво ти е казал юриста, Няма смисъл.

# 136
Здрасти, той не е адвокат по медицинско право, но ми каза, че това с личните данни е наказуемо също. В общи линии съм в safe зоната и ако реша е по-вероятно на нея да и навлека неприятности отколкото тя на мен... Simple Smile
Хайде сега някой да се похвали с нещо хубаво най-после, моля!

# 137
Здравейте,

Не е особено по темата, но мисля, че вие най-добре ще ми помогнете.

Вече имаме резрешение за нови опити, бях на всички нужни изследвания, остана ми консултацията с хематолог, която е днес.

Вчера бях на АГ, защото следим овулацията. Бях ходила и половин месец преди това, тогава ми взе цитонамаска, МБ, гледа ме и на колпоскоп. Имах леко възпаление и ми изписа Гинексид глобули, след като излязоха резултатите.

На прегледа вчера, единственото, което направи е да ме прегледа с вагинален ехограф. Искаше да види фоликулите и при прегледа, докото се опитваше да огледа левия яйчник, усетих дискомфорт, така да се каже ме натискаше повече.

Вкъщи след прегледа видях, че съм прокървяла. Малко е, но днес още го има. На своя глава въпреки прокървяването вчера правихме секс. Не съм забелязала днес кървенето да е повече, но го има. Малко, при пишкане, по тоалетната хартия.

Не мога да разбера дали е от прегледа или е от глобулите, знам, че понякога и те правят такива неща. При положение, че на прегледа всичко беше наред не знам струва ли си да звъня на лекарката. Имам още 2 пъти глобули за слагане като брой. Тя каза, че няма проблем да се използват и по време на опити за бебе, затова си ги продължавам.

Какво ще ме посъветвате?

Благодаря предварително!

# 138
  • Замък сред облаците
От шийката е кървенето, нищо страшно.

# 139
Благодаря ти, АА! Simple Smile :*

Аз имам и раничка на шийката, която следим на 6 месеца, с цитонамаска и колпоскоп, за да съм спокойна ( по мое желание ), таа се притесних да не е нещо от нея...

# 140
  • Замък сред облаците
От нея е точно, заради контакта със сондата. Обаче е нормално, мен винаги АГ ме предупреждава да си знам че може да стане.

# 141
Здравейте,

Идвам да се оплача...

Моето кървене след прегледа в Понеделник продължава и до днес. Днес дори е малко по-силно и кръвта е ярко червена. Оставих съобщение на центъра, където работи АГ, но още не ми се е обадила...

Тъкмо всичко вече беше ок, изследвания, прегледи и сега това...

Тези дни ми е овулацията и правим и опити, не знам да ги спираме ли, да продължаваме ли... Дано ми се обади днес и каже...

Извинявам се за досаждането...

# 142
  • На изток от Ада
Нат92, не се извинявай    Аз колко пъти пиша , че съм се отказала почти , че те знам дали да се мъчим за дете . Това е досаждане. Просто тези аборти ме объркват и док и те , даваш си парите и нямаш връзка.

# 143
  • Замък сред облаците
Нат, според мен почивайте, не гонете о с такова кървене. Нещо е раздразнено там.

# 144
Благодаря много, дами!

# 145
Здравейте.
След инвитро съм и се налага да направя медикаментозен аборт поради мисед. По каква схема се спира прогестерона преди да се приемат хапчетата за прекъсване?

# 146
  • София
Аз го спрях седмица преди това, но беше ясно вече че няма да го бъде

# 147
  • София
В коя седмица си?
Спираш всички лекарства веднага. Ако до 5 дни не тръгне цикъл, тогава се взимат хапчета за изчистване.

# 148
В коя седмица си?
Спираш всички лекарства веднага. Ако до 5 дни не тръгне цикъл, тогава се взимат хапчета за изчистване.
В 7+1 съм

# 149
  • София
А как познаха че е мисед в тая ранна седмица? Аз бих изчакала още седмица, и бих отишла на второ мнение при АГ с добър ехограф преди да спра лекарствата.

Общи условия

Активация на акаунт