Кюретаж и забременяване след това - тема 89

• 23 755
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Няма смисъл мисля че силно препоръчително е да се направи цветна снимка след извънматочна, но предполагам лекаря ще ти каже

# 436
Иди и в темата за тромбофилия, раздел Рискова бременност Simple Smile Всички фактори ли си пуснала, имаш ли АСЕ и ф13, че имат значение с хетерозиготен ПАИ?
Не, само стандартния пакет изследвахме. Ще попитам при следващия преглед и за тези.

# 437
  • Замък сред облаците
Тези двата са важни; задължително ги пусни!

# 438
Малииии, пък на мен ми дойде сега на 25 ден Grinning Ама то брои ли се за аборт, въобще брои ли се за бременност... Как да е.
Я сега, тези които са с опит в извънматочните (май не сме много) да кажат, колко месеца чакахте след лапарото за нови опити? Знам, че има отделна тема за ИМБ, но реално и там е доста размито, пък и тук ви чувствам по присърце Simple Smile Heart

Здравейте, включвам се и аз в темата. Септември имах лапароскопска операция заради ИМБ, една лекарка ми каза 3 месеца, друга 6 месеца. Сега януари решихме да действаме и за наше огромно съжаление всичко приключи миналия понеделник с мисед аборт.

Сега аз имам питане, моята АГ след ИМБ каза, че няма нужда от изследвания, сега след аборта отново всичко ми било наред, та се питам дали да се доверя или да търся друго мнение. Освен това тя казва, че трябва да изчакам до края на годината преди да подновим опитите, а друга дежурна лекарка при прегледа след абразиото в отделението каза, че това са пълни глупости и е необходимо да изчакаме само 1 цикъл. Предполагам знаете какво е чувството да чакате “зелената светлина” и направо нямам търпение да изпитам радостта от нова бременност Sad

# 439
  • София
Намери си нов лекар, с когото да изготвите план за действие. Кухото яйце, както АА е написала по назад е некачествена яйцеклетка/сперматозоид. Трябва да пуснете изследвания и двамата, на първа страница са описани, да се види ИР, Спермограма с ДНК анализ, витаминни дефицити, кариотип, да поправите качеството на живот, и чак тогава нови опити. До тогава, много почивки и време с приятна компания!(това от др Мацето предписано) Smiley

# 440
Peponi, съжалявам за случката. Запазена ли беше тръбата?

# 441
Peponi, съжалявам за случката. Запазена ли беше тръбата?

Беше премахната дясната тръба.

# 442
Благодаря за информацията, момичета Simple Smile

# 443
Момичета, вчера писах,че теста ми за овулация ми се вижда с много бледи черти . Ето днес го снимах, почти еднакви са май,но тестовата е по- светла. Лошото е,че и контролната е слаба, миналия месец бяха с по друг вид лентичките, нещо са ги променили и сега не мога да свикна как е нормално да изглеждат чертите..какво мислите ?

# 444
  • Замък сред облаците
Това ClearOvu ли е? Мисля че тях беше споменала по-назад, ама наистина преди не бяха такива и това изглежда…хм, недостоверно.

# 445
  • На изток от Ада
Това ClearOvu ли е? Мисля че тях беше споменала по-назад, ама наистина преди не бяха такива и това изглежда…хм, недостоверно.
не е мисля.
Ян пробвайте се и аз съм за ClearOvu

# 446
АА, първо съжалявам за развоя при теб, сега се върнах да чета назад..... Кураж Flowers Four Leaf Clover
За теста - да, clear ovu е,но имат друг вид....старите бяха по- отчетливи и стояха май по 20сек потопени, тези пише 30. Също и са сини..... Много бледа е самата контролна черта,иначе пише,че щом са си 2 черти,е валиден....нещо са ги променили....ето сега го снимах пак, по- наситени станаха..
Виждат ми се почти еднакви, но още не мога да им свикна явно...

# 447
  • На изток от Ада
Ян пробвай с Premom . От гугъл плей

# 448
Аз приложение си имам и отчита вярно засега,но искам с тест да си я хвана черно на бяло Grinning

# 449
  • Замък сред облаците
Много тъпо, че са ги сменили, Ян, бяха хубави преди…

Общи условия

Активация на акаунт