Ох, миличка съжалявам.Попаднала си на двама от най-смотани лекари.Мнението ми за Карагьозян е крайно лошо и няма нещо на света ,което може да го промени.Ирмов не му знам капацитета като лекар, но като обноски и държание е гола вода.Изключително нагъл и ......Той сега във ВМИ ли е?Преди беше в Окръжна.
Така е за съжаление ... И за двамата мнението ми е крайно неприятно, а Ирмов нея вечер беше дежурен там, иначе си е от Окръжна. Просто наистина си е мал шанс и късмет ... Сега съм в ърсене на нов, но ако намеря някой прехвален в белия списък, после го намирам и в черния. Пълен кошмар! Живот и здраве като ми се наложи, надявам се в скоро време ... нямам представа към кого ще се обърна. Ще продължавам да събирам мнения до тогава и се надявам следващия път късмета да е на моя страна!
Тук мога и да спомена д-р Учикова от ВМИ - тя води раждането ми, но мнението ми и за нея не е никак добро. Пазете се и от нея!!! В началото е много добричка и така те омайва, че в следващия момент не се усещаш и вече си в частния и кабинет, а след това така ще ти прибере паричките, че няма да се усетиш. Добре, че аз го разбрах на време и си плюх на петите!