Черен списък - Пловдив

• 1 121 296
  • 2 059
  •   3
Отговори
# 2 055
Отидох при същия преди близо 20 години и му казах:
"Докторе, мисля, че имам розов лишей."
Отговор: "Така е, с нищо не се лекува. 30лв."
Не се помръдна от бюрото си.
Рядко съм излизала от кабинет толкова омерзена и с усещането за напълно пропилени пари.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 22:42 от Michone

# 2 056
Д-р Кристиян Гоновски не разбра, че сина ми има видима отдалеч с просто око сколиоза.
Заведох го при друг лекар, още преди да съблеч докато беше с дрехи видя и каза диагнозата, сега ни изпращат на снимки и рехабитация.
Но пък д-р Гоновски вместо да види проблема на детето срещу 80 лева за три минути каза, че е кльощав (синът ми има нормално тегло). Препоръча фитнес с тежести за момче на 14 със сколиоза, който може много да му навреди.
Говореше ми на ти, но това на фона на останалото няма значение.
Замислих се, че сигурно вече си купуват дипломите и някои лекари. Представете си, ако не може да види сколиоза, друго изобщо какво може да види.
Не знам откъде са положителните мнения в superdoc. Всъщност най-добре е да ти каже за три минути, че няма нищо, но когато не е така..
Това е и губене на ценно време, в което може да се започне лечение на сколиозата, коригирането е възможно докато продължава растежа.
Изгуби ми няколко месеца, за тези месеци изкривяването е станало по-видимо и вече няма може да се оправи напълно. Моля, ви не ходете пир подобни индивидил

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 14:36 от marigold_

# 2 057
И аз да си дам мнението - Д-р Тракова - гинеколог. От 4-5 години ходя при нея на прегледи 2 пъти в годината. Последното и заключение беше б. о. значи всичко е ОК. Цитонамазка 1-ва група. Два месеца след това ми откриха миомен възел 2,5 см. Най-некадърния гинеколог, на моя колежка също и откриха миома и тя ходеше при нея.

Мили хора информирайте се, защото има много грешни заучени неща.
Почти всички си мислят, че цитонамазка показва всичко, но не.
Тя открива само рак на шийката на матката от папилома вирус за който има вече ваксини и то безплатни за жените, макар че и мъжете го хващат и се разболяват.
Разбира с това не отричам, че Тракова е лош лекар. Дори неспециалист би следвало да види миома с апарат.

Доктор Илия Янев - кардиолог, прехвален, ще споделя.

Вече от мнения в Супер Док не можеш да добиеш реална представа, защото всичко е манипулация.
Мненията се пишат реално преди резултатите, а след това могат да ги спрат лекарите.

Сменям лекарствата за кръвно хлофазолин  с моксогама. Отивам за съвет. Половината част от терапията добре започна.
Кръвното ми се регулира със завишената доза на лекарството което преди пиех за две седмици, но с него пиех още едно от преди години - Моксогама.
Изписа ми високата доза и на моксогама - две таблетки по 03 за ден. От 21 година я пия. Бях я сменила за малко с хлофазолин, но не ми се отрази добре и върнах обратно.
След прегледа 100 лв нямам достъп до лекаря, освен платено чрез платения чат, си платих за да питам за промените с кръвното. Според началото на регистрация имах право на седем съобщения по седем лв някъде - 50 лв общо. Бяха ми таксувани 2 съобщения по 14 лв и чата затворен след второто съобщение.
Първото съобщения пише - подобряват ми се стойностите спадат до 100, 90 горна граница. Какво да правя?
Отговор - това е по-добре. Спрете сутрешната моксогама, ако вечерта е ниско може и вечерната.
Ок. Спирам сутрешната моксогама, кръвното ми се вдига от 100 на 140. Почвам да треперам. Нервната система реагира. Пиша всичко това притеснена. Отговаря ми се, че не е трябвало да пия пак моксогама след което си нормализирах състоянието, а хапчета за нерви, препоръчан валериан при условие, че не го понасям му казах и при условие, че моксогамата намалява кръвното също и действа на ЦНС...
Сама си намалих тройката на двойка в следващите дни, но втората седмица другото лекарство триплексам продължи да действа, се натрупва и отново кръвното ми взе да пада. Отново спрях моксогама сутрешната по съвета на лекаря. Този път вечерта кръвноо ми скочи до 190 вечерта, след 6 часа. Пих хлофазолин и моксогама 03. След един час се нормализира на 125.
Чета в листовката -  от това лекарство - моксогама се получава ефект на отнемане и не се спира изведнъж, особено ако човек го пие с години и си поддържа кръвното и ЦНС с него. ...
Този лекар явно си мисли, че лекарствата са бонбонки и може да си ги пиеш както ти падне и да си ги спираш когато си искаш.
Това беше стрес за който си платих сто лв на Некомпетентен кардиолог ...

Отговорът му беше - не е от кръвното. Да, не е от кръвното, но е от лекарството за кръвно, което ми каза да спра Изведнъж, при условие че се получава ефект на отнемане...
Боже Пази ме от такива лекари!!!

Между другото вече кадърните лекари не предписват високи дози от едно лекарство, а малки дози от допълнителни лекарства за кръвно. Това е Новата тенденция. Така може да се ориентирате колко лекарите са в час.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 04:38 от minavash

# 2 058
Добър кардиолог за мен е Илчо Илчев. За Илия Янев и аз съм чела само суперлативи, но не съм ходила. Това таксуване за което казвате в онлайн системата е странно (ако имате предвид Healee). Там по принцип плащаш веднъж в началото и после седем дни имаш право на неограничен брой въпроси. Ползвала съм го с двама различни лекари и е било така.

# 2 059
За кръвното трябва да е ясна причината. Не да се пият напосоки лекарства. ЩЖ следи ли се?

Общи условия

Активация на акаунт