Черен списък - Пловдив

• 1 121 368
  • 2 059
  •   5
Отговори
# 2 040
Лекарите обикновено предпочитат частните прегледи, тая нещо се е сбъркала.

# 2 041
Д-р Кристиан Бечев
Гр. Пловдив
Неврохирург
ДКЦ Пълмед
Изключително неадекватен, грешно поставена диагноза и изключително арогантно и надуто поведение. Не препоръчвам! Не правете моята грешка!

# 2 042
Д-р Кристиан Бечев
Гр. Пловдив
Неврохирург
ДКЦ Пълмед
Изключително неадекватен, грешно поставена диагноза и изключително арогантно и надуто поведение. Не препоръчвам! Не правете моята грешка!
Защо ходите при толкова млади доктори? Гледам, че едва миналата година е взел специалност. Със сигурност сред по-старите доктори също има разни кукувици, но като отидеш при толкова млад и неопитен кадър поемаш известен риск - да сбърка диагноза и т.н. В никакъв случай не го оправдавам, просто съм свикнала да се допитвам до по-опитни светила, особено ако става въпрос за сериозни здравословни проблеми.

# 2 043
Млад лекар в съчетание с частна болница си е много сериозен риск.

# 2 044
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Оу да, преди няколко години, детето с "червено гърло", чисти гърди, баш на Нова година, в частна болница, детски кабинет, се сдобихме с рецепта за АБ, щото "то детето няма нужда да пие, но може и да му давате, за ваше спокойствие"
Аз - ?!?
Лекаря беше млад, вероятно още специализант...

# 2 045
Оу да, преди няколко години, детето с "червено гърло", чисти гърди, баш на Нова година, в частна болница, детски кабинет, се сдобихме с рецепта за АБ, щото "то детето няма нужда да пие, но може и да му давате, за ваше спокойствие"
Аз - ?!?
Лекаря беше млад, вероятно още специализант...
И на мен така в един частен кабинет след установена гъбична инфекция млад доктор се опита да ми изпише антибиотици, "защото друго не ги убива гъбичките". Останах като гръмната. По принцип точно антибиотиците могат да задълбочат гъбичната инфекция, а той твърдеше обратното. Жалко какви хора полагат хипократовата клетва и после си правят експерименти на гърба на отчаяните пациенти.

# 2 046
Д-р Кристиян Гоновски /ортопед/ - прекалено прехвален /отидох при него след като ми го препоръчаха/, но според мен вече много си е повярвал и го няма човешкото отношение. Силно разочароващ "преглед", ако може така да се нарече гледането отдалеч на болните крайници, нямам диагноза, само куп хапчета. Не препоръчвам.

# 2 047
Д-р Кристиян Гоновски /ортопед/ - прекалено прехвален /отидох при него след като ми го препоръчаха/, но според мен вече много си е повярвал и го няма човешкото отношение. Силно разочароващ "преглед", ако може така да се нарече гледането отдалеч на болните крайници, нямам диагноза, само куп хапчета. Не препоръчвам.
Да, за мен също д-р Гоновски е прехвален. За радост не съм го посещавала, но чаках за съседния кабинет и бях свидетел на коридора как надменно и грубо се държи с пациентите си. Много си е повярвал това докторче!

# 2 048
  • Пловдив
Често съм чела за грубото му отношение. Явно вече е перманентно.

# 2 049
Д-р Радински заради него него трети път се налага абразио да ми се направи защото не иска да поеме отговорност за действията си и егото му е голямо два пъти ме чисти и двата неуспешни сега май пак трябва.

# 2 050
Ама ти хем се оплакваш от него тук, хем за трети път при него ще се подлагаш на процедура, с която той явно не се справя. Правилно ли разбрах?

# 2 051
Не няма да се подлагам трети път при него

# 2 052
Тъй като супердок умишлено явно не ми одобрява коментара, ще поставя тук др Тодор Желязков-дерматолог, венеролог.
Накара ме да повтарям 10 пъти едно и също нещо, като беше изключително разсеян, вял и накрая пак неразбрал.
Оказа се, че не е компетентен, но всичко даде да замаже положението и да си вземе от мен 100 лв...
През цялото време на прегледа пускаше шеги и говореше за всичко, но не и за проблема ми...
Имам проблем от 1г,а той ме изкара здрава.
Цялата ситуация беше меко казано ненормална

# 2 053
  • Пловдив
Преди години го казах, че този лекар трябва да си гледа старините.
Същата работа беше и при "прегледа" на сина ми. Не се помръдна от бюрото и за престоя в кабинета 5-6 пъти ме питаше едно и също, имах усещането, че изобщо не знаеше къде се намира и какво правим в кабинета му.

# 2 054
Останах с впечатлението, че е неадекватен.
Имах чувството че срещу мен седи всякакъв друг човек, но не и лекар.
Попита ме дори за състава на едно от лекарствата които приемем и си е уж по неговата специалност?!?!
Какво съдържало...
Тръгна да говори за политиката на Дания?!
Идваше ми да си взема чантата и да напусна кабинета, но човекът направи всичко възможно дори да вземе повече от обявената за преглед цена
Преди години го казах, че този лекар трябва да си гледа старините.
Същата работа беше и при "прегледа" на сина ми. Не се помръдна от бюрото и за престоя в кабинета 5-6 пъти ме питаше едно и също, имах усещането, че изобщо не знаеше къде се намира и какво правим в кабинета му.

Общи условия

Активация на акаунт