Черен списък - Пловдив

• 1 095 282
  • 2 050
  •   3
Отговори
# 2 040
Васил Павлов от Каспела. Мъжът ми постъпи в отделението по урология за разбиване на камъни в бъбреците. Месец по- късно отново тръгнахме на изследвания заради болки.
Оказва се, че има получена инфекция + наличие на камъни. Сега сме в друга болница, като съседа по легло е със същите оплаквания, от същия "лекар".
Аз пък съм с добри впечатления от този лекар. Преглеждал е и мен, и дъщеря ми. И двата пъти постави правилна диагноза и успешно ни излекува.

# 2 041
Здавяйтя на всички !Добавям в черния списък Др.Ангилина Сърбакова (Пловдив ,акушер гинеколог)
Лъга ме че  имам миомин възел,сред това полип.Искаше да отида в клиника Торакс
за този полип,с уройка  да го изчисти,и доплащане 350лв)
Сега работи и там тази пвесвдо-доктор!
Не си разбира от работата ,слага грешни диагнози ,иска да си пбробутва клинични пътеки ,при положение ,че ви няма нищо !
Пазете се от нея !

# 2 042
Никога не ми се беше случвало , лекар да откаже да ме прегледа ! Днес доктор Иванка Александрова - ендокринолог в Пловдив не само не ме прегледа , но и се държа отвратително . Има хора , които не стават за лекари !

# 2 043
Защо отказа?

# 2 044
Защото нямах направление от личен лекар ,а исках да си платя прегледа .За мен това е ненормално . През цялото време крещеше , как тези , които идваме от чужбина не сме се държали добре . Аз не съм казала една дума през цялото време , просто нямам личен лекар в България ! Проблема е , че заради нея аз нямам време за друга консултация и трябва да чакам за нов час , а имам проблеми .

# 2 045
Лекарите обикновено предпочитат частните прегледи, тая нещо се е сбъркала.

# 2 046
Д-р Кристиан Бечев
Гр. Пловдив
Неврохирург
ДКЦ Пълмед
Изключително неадекватен, грешно поставена диагноза и изключително арогантно и надуто поведение. Не препоръчвам! Не правете моята грешка!

# 2 047
Д-р Кристиан Бечев
Гр. Пловдив
Неврохирург
ДКЦ Пълмед
Изключително неадекватен, грешно поставена диагноза и изключително арогантно и надуто поведение. Не препоръчвам! Не правете моята грешка!
Защо ходите при толкова млади доктори? Гледам, че едва миналата година е взел специалност. Със сигурност сред по-старите доктори също има разни кукувици, но като отидеш при толкова млад и неопитен кадър поемаш известен риск - да сбърка диагноза и т.н. В никакъв случай не го оправдавам, просто съм свикнала да се допитвам до по-опитни светила, особено ако става въпрос за сериозни здравословни проблеми.

# 2 048
Млад лекар в съчетание с частна болница си е много сериозен риск.

# 2 049
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Оу да, преди няколко години, детето с "червено гърло", чисти гърди, баш на Нова година, в частна болница, детски кабинет, се сдобихме с рецепта за АБ, щото "то детето няма нужда да пие, но може и да му давате, за ваше спокойствие"
Аз - ?!?
Лекаря беше млад, вероятно още специализант...

# 2 050
Оу да, преди няколко години, детето с "червено гърло", чисти гърди, баш на Нова година, в частна болница, детски кабинет, се сдобихме с рецепта за АБ, щото "то детето няма нужда да пие, но може и да му давате, за ваше спокойствие"
Аз - ?!?
Лекаря беше млад, вероятно още специализант...
И на мен така в един частен кабинет след установена гъбична инфекция млад доктор се опита да ми изпише антибиотици, "защото друго не ги убива гъбичките". Останах като гръмната. По принцип точно антибиотиците могат да задълбочат гъбичната инфекция, а той твърдеше обратното. Жалко какви хора полагат хипократовата клетва и после си правят експерименти на гърба на отчаяните пациенти.

Общи условия

Активация на акаунт